Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ערס מגעיל שלא נותן לשוטרים לעשות את העבודה שלהם.

החיפוש היה חוקי למהדרין. כל עוד יש לשוטרים חשד סביר שבוצעה או מבוצעת ברכב עבירת בת מעצר (כמו למשל סמים) אין כל צורך באישור הנהג לביצוע החיפוש.

הנהג אפילו מודה בפייסבוק שבעבר היו לו תיקים על סמים. רק כאן יש כבר חשד סביר לשוטרים.

הנהג מדבר בצורה מלוכלכת ומגעילה ואם היה מדבר בנימוס כנראה שהיה מקבל יחס דומה בחזרה.

כאשר הוא ביקש מהשוטרים להזדהות הוא קיבל את התעודות שלהם במהרה.

לכל אורך החיפוש השוטרים פעלו ללא דופי.

עוד עבריין צעצוע שתופס מעצמו ומנסה להשפיל שוטרים.

מה שעצוב זה כל התגובות בפייסבוק של אנשים מגעילים שאומרים לו כל הכבוד על ההתנהגות הברברית שלו ושצריך לז$&ן את כל השוטרים.

המדינה שלנו ממש הולכת בדרך הנכונה. :roll:

פורסם

איפה אני יכול באמת למצוא מידע מה הזכויות שלי וגם ואיך להתנהל עם עוצר אותי שוטר? מה מותר לו מה אסור לו?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

על זה שהערס לא מטפל במצב בצורה המיטבית אין ויכוח. יחד עם זאת, עצם העניין שהחוק במדנת ישראל מאפשר לשטורים תיאורטית להיטפל לאנשים סתם (ועצם כך שמותר לשוטר לעשות חיפוש ברכב רק על סמך "חשד סביר" שבוצעה או מבוצעת עבירה, זה מץיר בעצם כל חיפוש שלא יהיה) זה עניין בעייתי ביותר.

הרי באופן תיאורטי שוטר יכול להחליט שהשכן שלו לא בא לו טוב וכל בוקר לעשות לו "בוקר טוב" עם חיפוש נחמד באוטו. המצב הזה הוא כמובן לא אשמתם של השוטרים הספציפים האלה, אבל גם לא צריך לתת הנחות למשטרה - לאור התנהגותם של שוטרים רבים, זה בכלל לא מופרח שדברים כאלה קורים, ואסור שהחוק יאפשר את זה.

פורסם

יש לי פשוט חשק עז להקיא מהאיש...

ממש מבאס שיש כאן אנשים כאלה, ועוד מקבלים עידוד משאר חבריהם הנהדרים בפייסבוק.

פורסם

לא ראיתי את כל הסרטון דקה ראשונה הספיקה.

זו אסטרטגיה של פושעים/פלילים בדרך כלל שנוהגים לעשות "בלאגן",

למשוך "אש" לכיוונם על מנת שלא יבוצע חיפוש ברכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מדובר באדם בעל עסק לנקיון, שלטענתו עוצרים באותו בזמן האחרון כל שבוע לחיפוש ברכב באמצע הרחוב, וזה יכול לפגוע לו בעסק מן הסתם גם תדמיתית.

אני לא יודע מה הרקע של הבן אדם ואם באמת הוא מעורבב בדברים לא חוקיים, אבל יכול להיות שהוא סתם בן אדם נורמטיבי שפשוט נמאס לו שמעכבים אותו לחיפוש ברכב כל שבוע.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

עוצרים אותך לבדיקה, שתף פעולה - אילו היה פותח פחות את הפה, כל התהליך היה מתקצר לדקה וחצי וסביר להניח שהיה מסתכם רק בבדיקת רשיונות, אם בכלל. כל ההתלהמות הזו, מיותרת.

פורסם
אבל יכול להיות שהוא סתם בן אדם נורמטיבי שפשוט נמאס לו שמעכבים אותו לחיפוש ברכב כל שבוע.

חוץ מזה שהבן אדם הודה בעבירות סמים, אתה צריך יותר מלשמוע איך הוא מדבר ואיך הוא מתנהל בשביל להבין שהוא לא בן אדם נורמטיבי אלא ערס שפל?

ערס מגעיל שלא נותן לשוטרים לעשות את העבודה שלהם.

החיפוש היה חוקי למהדרין. כל עוד יש לשוטרים חשד סביר שבוצעה או מבוצעת ברכב עבירת בת מעצר (כמו למשל סמים) אין כל צורך באישור הנהג לביצוע החיפוש.

הנהג אפילו מודה בפייסבוק שבעבר היו לו תיקים על סמים. רק כאן יש כבר חשד סביר לשוטרים.

הנהג מדבר בצורה מלוכלכת ומגעילה ואם היה מדבר בנימוס כנראה שהיה מקבל יחס דומה בחזרה.

כאשר הוא ביקש מהשוטרים להזדהות הוא קיבל את התעודות שלהם במהרה.

לכל אורך החיפוש השוטרים פעלו ללא דופי.

עוד עבריין צעצוע שתופס מעצמו ומנסה להשפיל שוטרים.

מה שעצוב זה כל התגובות בפייסבוק של אנשים מגעילים שאומרים לו כל הכבוד על ההתנהגות הברברית שלו ושצריך לז$&ן את כל השוטרים.

המדינה שלנו ממש הולכת בדרך הנכונה. :roll:

רציתי לכתוב את אותו הדבר אבל הקדמת אותי כבר.

עוצרים אותך לבדיקה, שתף פעולה - אילו היה פותח פחות את הפה, כל התהליך היה מתקצר לדקה וחצי וסביר להניח שהיה מסתכם רק בבדיקת רשיונות, אם בכלל. כל ההתלהמות הזו, מיותרת.

לי יש דפוס מובהק במפגשים עם שוטרים- נותן להם לעשות את העבודה שלהם על הצד הטוב ביותר עם אווירה נעימה, אומר 'יום טוב אדוני השוטר' בסיום המפגש ומשחררים אותי במהרה. בסופו של יום גם הם רוצים לחזור הבייתה לאישה ולילדים. מי שמתייחס ככה לשוטר, או לכל בן אדם אחר יש לו מה להסתיר או שהוא תת-אדם. או שניהם במקרה הנ"ל.

פורסם
על זה שהערס לא מטפל במצב בצורה המיטבית אין ויכוח. יחד עם זאת, עצם העניין שהחוק במדנת ישראל מאפשר לשטורים תיאורטית להיטפל לאנשים סתם (ועצם כך שמותר לשוטר לעשות חיפוש ברכב רק על סמך "חשד סביר" שבוצעה או מבוצעת עבירה, זה מץיר בעצם כל חיפוש שלא יהיה) זה עניין בעייתי ביותר.

הרי באופן תיאורטי שוטר יכול להחליט שהשכן שלו לא בא לו טוב וכל בוקר לעשות לו "בוקר טוב" עם חיפוש נחמד באוטו. המצב הזה הוא כמובן לא אשמתם של השוטרים הספציפים האלה, אבל גם לא צריך לתת הנחות למשטרה - לאור התנהגותם של שוטרים רבים, זה בכלל לא מופרח שדברים כאלה קורים, ואסור שהחוק יאפשר את זה.

+1

באופן כללי ובלי קשר למקרה הנדון, זה בהחלט נכון.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

+1

באופן כללי ובלי קשר למקרה הנדון, זה בהחלט נכון.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אתה שמעת על מיקרים בהם שוטרים "נטפלו" לשכן שלהם וביצעו חיפוש כל בוקר עליו וברכבו?

(כי אני לא שמעתי על כך, לא כאן ולא ברשת התקשורת).

אני מאוד שמחה שהחוק מאפשר חיפוש אצל אנשים שיש להם חשד,

ככה הרחובות שלי ושלך נקיים מאנשים שמטרתם היא להפיץ סמים, שגורמים "לצרכנים" (מסוממים) לפרוץ לדירות ולגנוב כדי לרכוש את "המוצר".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אי אפשר לדעת מה הסיבה (המודיעין) לבדיקה הספציפית.

תחשבו לצורך העניין שמדובר במידע על מטען חבלה...

יחד עם זאת, אם מדובר בהטפלות קבועה, כמו שנטען על ידו, הוא לא צריך להתגרות כפי שעשה אלא רק לתעד פעם אחר פעם את המקרים ולהתלונן.

בסרטון דווקא קיבלתי את הרושם שהוא מתגרה בשוטרים ואפילו היה מאוד שמח להחריף את הסיטואציה (לחטוף מכות...?)

לא נראה לי שהוא עזר לעצמו בתעוד הזה. אולי רק מול החבר'ה שלו...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...