Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז היום אני נוסע לתומי ברחוב, מקדימה, שלא במעבר חציה מחליט איזה בבון לחצות את הכביש עם הבן שלו, .....

באותו רגע חשבתי אם לעצור או לא אבל הבנתי שפשוט כדאי להתעלם מזה, כולה בובה שעפה לי על השמשה, ביג דיל, לא משהו ששווה לאשפז מישהו\לאבד את החיים בגללו.

.....

תגובות? :shock:

.....

אוסיף על התגובות שכתבו לך (כן נסעת מהר.. הרחוב צפוף וזה בסדר לחצות בו שלא במעבר חציה)

תשאל את עצמך, האם היה נוח לך לחצות כביש עם הבן שלך כשנהג נוסע במהירות בכיוונך ולא טורח לבלום אפילו?

אם זה היה מישהו שאכפת לך ממנו, היית נוהג באותה צורה? כנראה שלא. ואם זה מישהו לא מוכר, אז הוא חתיכת זבל שמפריע לך בדרך.

הוא זרק עליך בובה של הילד מתוך ייאוש מבריונות.

כשאתה בדרכים, תנשום עמוק ותנסה להיות אדיב. אני מבטיח להיות אדיב כלפיך וכלפי מי שאכפת לך ממנו.

xmpYnxlEh0c דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני לא מכיר אותך, אבל אני שומר על הילד שלך כשהוא חוצה את הכביש. אני עוצר כדי שיחצה בבטחה, כי אם לא אעצור אז מישהו אחר עלול לסכן אותו. ואתה שומר על ילדו של מישהו אחר. זה נקרא חברה. מושג שאינו קיים בארץ.

si vis pacem, para bellum

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתי את התגובות שכתבו לו,

אני רוצה להבין מפותח השרשור למה הוא החליט להוריד את הסרטון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אולי בגלל אחת התגובות שהוזכר בה שוטר. השאלה האם מישהו הספיק להוריד את הסרטון? אני גם פיספסתי :?

פורסם

אתה נהג מסוכן !

נוסע לי באזור צפוף במהירות גבוהה כשמשני הצדדים מכוניות וללא שדה ראיה של מי שרוצה לחצות ?!

כמעט לא הורדתה את ההולכי רגל .

לפי דעתי ביצעתה עקיפת התחמקות מפגיעה בהם או שידעתה שאתה לא תוכל לעצור ופשוט זרמתה עם המהירות .

מקווה שיורידו אותך מהר מהכביש + נהיגה מונעת של עבריינים (שצברו נקודות גבוהות ) !

ולהולך רגל שזרק , כול הכבוד לו .

פורסם

הוא לא קיבל את האהדה שהוא קיווה לה, אולי הוא אפילו חשב שנית והבין שטעה, והחליט שעדיף לו להתחרט. במיוחד כשמישהו פה איים עליו מביקור של המשטרה.

עריכה: נורא אהבתי את הסרטון על המים. :)

פורסם

הכל בסדר אני כאן, לא ברחתי לשום מקום :wink:

החלטתי להוריד את הסרטון מכמה סיבות, הראשונה היא שמקדם העיוות במצלמות האלה הוא אדיר, מכיוון שהייתי בסיטואציה והיה לי ברור שנסעתי לאט לא טרחתי להרהר בזה בסרטון, אבל בצילום הכל נראה קרוב יותר\צמוד יותר\מהר יותר.

הסיבה השניה שבחרתי להוריד את הסרטון היא שאמנם לדעתי לא הייתי לא בסדר, אבל כן יכולתי לנסות להיות יותר צדיק מהאפיפיור - ז"א אפילו שהבבון ירד עם הילד שלו מאחורי מכונית, לא במעבר חציה, יכולתי להאט ולעצור עד שיעבור לגמרי, במקום להמשיך לגלוש ולחלוף על פניו כשאני יודע שאני עובר שם והכל בסדר.

חוץ מזה פנה אליי רב פקד ישראל ישראלי, אותו שלח אליי סולל דרך, אז מתוך יראת כבוד החלטתי להעביר את הטופיק הזה לארכיון.

:-)

עריכה: הסרטון עם המים אדיר, כן מאוד קשה לשמור על קור רוח בנהיגה בארץ, אני התחלתי לשמוע נגינת פסנתר בנהיגה, מאוד מרגיע.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
חוץ מזה פנה אליי רב פקד ישראל ישראלי, אותו שלח אליי סולל דרך, אז מתוך יראת כבוד החלטתי להעביר את הטופיק הזה לארכיון.

ו... מה הוא כבר אמר לך?

פורסם
ו... מה הוא כבר אמר לך?

אמרתי את זה בציניות גרידא, מצחיק לראות איומים זולים כאלו מצד חבר פורום ;)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
אמרתי את זה בציניות גרידא, מצחיק לראות איומים זולים כאלו מצד חבר פורום ;)

:lol: זה היה כל כך מגוחך כשהוא אמר את זה בשיא הרצינות שחשבתי שאולי אני מפספס משהו והוא באמת יכול לממש את האיום.

פורסם
הכל בסדר אני כאן, לא ברחתי לשום מקום :wink:

החלטתי להוריד את הסרטון מכמה סיבות, הראשונה היא שמקדם העיוות במצלמות האלה הוא אדיר, מכיוון שהייתי בסיטואציה והיה לי ברור שנסעתי לאט לא טרחתי להרהר בזה בסרטון, אבל בצילום הכל נראה קרוב יותר\צמוד יותר\מהר יותר.

הסיבה השניה שבחרתי להוריד את הסרטון היא שאמנם לדעתי לא הייתי לא בסדר, אבל כן יכולתי לנסות להיות יותר צדיק מהאפיפיור - ז"א אפילו שהבבון ירד עם הילד שלו מאחורי מכונית, לא במעבר חציה, יכולתי להאט ולעצור עד שיעבור לגמרי, במקום להמשיך לגלוש ולחלוף על פניו כשאני יודע שאני עובר שם והכל בסדר.

:-)

אתה פחדן מוג לב.

אבל זה היה צפוי שתוריד את הסרטון ולכן שמרתי מבעוד מועד גיבוי קטן. (סמיילי?)

שמח שאתה מסטלבט על פקד ישראלי, זה יקח זמן, כי למשטרה יש עוד דברים לעשות, גם תהליך האיתור שלך יקח כמה ימים, חוץ מזה שחג עכשיו, אבל זימון לחקירה תקבל... אז תשמור את פרצוף הסמיילי הזחוח שלך לחקירה.

אם יש משהו שנוהג באלימות ובזילות זה אתה.

למזלך הבבון ירד יד-ביד עם הילד שלו לכביש, באופן גלוי, תאר לעצמך את הילד של הבבון מתפרץ לכביש, מבין המכוניות החונות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אתה פחדן מוג לב.

אבל זה היה צפוי שתוריד את הסרטון ולכן שמרתי מבעוד מועד גיבוי קטן. (סמיילי?)

שמח שאתה מסטלבט על פקד ישראלי, זה יקח זמן, כי למשטרה יש עוד דברים לעשות, גם תהליך האיתור שלך יקח כמה ימים, חוץ מזה שחג עכשיו, אבל זימון לחקירה תקבל... אז תשמור את פרצוף הסמיילי הזחוח שלך לחקירה.

אם יש משהו שנוהג באלימות ובזילות זה אתה.

למזלך הבבון ירד יד-ביד עם הילד שלו לכביש, באופן גלוי, תאר לעצמך את הילד של הבבון מתפרץ לכביש, מבין המכוניות החונות.

אתה קצת מגזים, בכלל לא הרבה.

אני במקומך הייתי חוזר למציאות, אתה ראית סרטון של בנאדם נוסע ברחוב ריק ממכוניות ועובר ליד אב ובן במהירות יחסית גבוה בזמן שהם חוצים את הכביש באזור בלי מעבר חציה, והאבא זורק עליו בובה.

נכון זה לא בסדר ובלה בלה בלה, אבל הילד באחריות של האבא שלו אם הילד היה נדרס האבא היה יותר אשם מהנהג.

למה לרדת עם הילד שלך לכביש במקום בלי מעבר חצייה? אם אני זוכר בסרטון היה מעבר חצייה די קרוב.

ובקשר לאיומים שלך באמת שאני מקווה שאתה סתם מסתלבט עליו כי דבר ראשון אי אפשר להוכיח איזה רכב זה ומי נהג בו, דבר שני המשטרה לא מתעניינת בשטויות מפגרות(גם אם אתה מכיר שם משהוא), בקיצור תתפוס את הטיסה הראשונה חזרה למציאות.

פורסם

ובקשר לאיומים שלך באמת שאני מקווה שאתה סתם מסתלבט עליו כי דבר ראשון אי אפשר להוכיח איזה רכב זה ומי נהג בו, דבר שני המשטרה לא מתעניינת בשטויות מפגרות(גם אם אתה מכיר שם משהוא), בקיצור תתפוס את הטיסה הראשונה חזרה למציאות.

להגיש תלונה במשטרה זה לא איום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו שפותח השרשור השאיר את הולך הרגל מופתע.

הבה נפתיע גם אנחנו את פותח השרשור.

איך אמר המת לעיוור... "נחיה ונראה"

רק בשמחות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...