Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

אחרי לא מעט מאמץ הצלחתי לפתח לטובת כולנו אפליקציה לטלפון שיכולה לעזור למגר את מכת הגניבות (שגם אני לצערי סבלתי ממנה).

אתם מוזמנים לקרוא את המפרט, להתקין ולהעיר הערות.

יכולות עיקריות:

1. "נעילת" האופנוע - ומאותו רגע לקבל התרעה ויזואלית + שעון מעורר + SMS לשלושה מספרים ברגע שמישהו הזיז או נענע את הכלי

2. מציאת מיקום הכלי והצגתו על מפה

3. עקיבה אחרי הכלי במקרה שנגנב

4. ניווט אוטומטי למיקום האופנוע באמצעות Waze או כל תכנת ניווט אחרת שמותקנת בטלפון

5. "ריגול" - נסיון לקבל מידע על הגנב

 

האפליקציה חינמית לגמרי.

 

לצערי הפורום לא מאפשר לי להקליד כאן מאיפה ניתן להוריד ולהתקין את האפליקציה ואפילו לא לשים תמונה :x אז ניתן פשוט לחפש אותה בחנות האפליקציות של גוגל ע"י הקלדה WatchDog Alarm ולחפש את סמל הבוקסר האדום :-)

צרפתי תמונה וחוברת הפעלה (באנגלית - עברית בדרך)

 

מגבלות:

עובד רק על טלפונים אנדרואיד גרסה 3 ומעלה - גרסה לאייפון - בעתיד

יש צורך במכשיר טלפון זול נוסף שיוחבא באופנוע ויריץ אנדרואיד 2.3 ומעלה - יש עשרות כאלה ביד 2 בעלות 300 עד 500 ש"ח ויש גם מכשירים חדשים מתאימים בדיל אקסטרים

 

בהצלחה! ואם נצליח למנוע אפילו גניבת רכב אחת - באתי על שכרי.

wd_alert1.jpg

WatchDog_gettingStarted_en.pdf

פורסם

פירסמתי בפולגז עוד הרבה לפני שהייתה מוכנה. למעשה כתבתי אותה במקור כדי לשמור על האופנוע שלי אבל למעשה יכולה לשמור על כל מה שזז :-)

פורסם
פירסמתי בפולגז עוד הרבה לפני שהייתה מוכנה. למעשה כתבתי אותה במקור כדי לשמור על האופנוע שלי אבל למעשה יכולה לשמור על כל מה שזז :-)

:mm_yeah:

 

בקיצור, תן עדכון בפולגז...

פורסם

רעיון טוב. יש כרגע מכשירים שנקראים gps tracker אבל שלך עם זה באמת עובד אז הרבה יותר טוב. אני כבר יוריד אותה :-) בהצלחה לך. לפי דעתי כל אחד חייב כזה פתרון.

החיים הם כמו....

פורסם

כתבתי בעצמי תוכנה כזו לשימוש עצמי, עושה את כל מה ששלך עושה, פלוס כמה פיצ'רים נחמדים, למשל, פתיחה ונעילה אוטומטית ופתיחת ערוץ תקשורת בין 2 המכשירים (המכשיר ברכב עובר למצב ספיקר). במקרה שלי, העדפתי לוותר על תקשורת באמצעות DATA והלכתי על סלולר בלבד.

לגבי הניווט, בהנחה והרכב בתנועה, האם הוא ינווט למיקום העדכני שלו?

פורסם
מה ובמקרה אם הכלי רכב בשימוש כמה מבני משפחה ?

 

סכ"ה רעיון מצויין !!

 

כתוב בפירוש "נעילה" בגרשיים.

כמובן שאם לא תבצע את הנעילה הזו בצורה הממוחשבת של האפליקציה, לא תהיה לך הגנה.

ואז פשוט יוכלו להשתמש ברכב בצורה רגילה ללא התראות.

פורסם

פרסם גם בפורום אספנות, רעיון ויישום מצויין לאפליקציה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

צריך לזכור להשאיר את המכשיר ברכב טעון כול הזמן, ולא ניראה לי שיהיה חכם להשאיר אותו מחובר למטען במקום גלוי, מכמה בחינות.

 

חוץ מזה זה רעיון טוב, כול הכבוד :mm_yeah: :mm_yeah:

פורסם

אני חושש שברגע שפתרונות כאלו יהפכו לסטנדרט, גם הגנבים יסתגלו ויתחילו לשאת עימם חוסם תדרים סלולריים שניתן לקנות בכמה דולרים. אבולוציה במיטבה :-)

אני ראיתי שאתה מתכנן גם גרסת פרו, שאני מניח שתהיה בתשלום. בהתחשב בכך שצריך מכשיר אנדרואיד נוסף שבתורו צריך להיות טעון כל הזמן, מה שאומר חיבור למקור כוח שעובד גם כשהרכב כבוי וכל זה צריך להיות נסתר מהעין - אין לדעתי כדאיות כלכלית. אלא אם כן, תפתח מוצר ייעודי שישב ברכב שעונה על כל הדרישות בחבילה אחת. אבל אז נשאר עדיין עניין חוסמי התדרים.

בקיצור, זה נחמד מאוד לפתח דבר כזה לשימוש אישי, וכמו שאמרתי, גם אני פיתחתי משהו דומה עם פיצ׳רים נוספים שעונים על הדרישות שלי, אבל כדי לעשות מזה כסף, תצטרך להשקיע יותר ולתת מענה לבעיות מהותיות.

 

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שאלה, הסים שבמכשיר שמוחבא ברכב, יכול להיות אותו מספר כמו הטלפון השני שבשימוש?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

רעיון נהדר!

המכשיר שברכב, צריך להיות בעל יכולת גלישה סלולרית, או מספיק שהGPS שלו דלוק?(נראה לי קצת יקר לרכוש עבור הטלפון חבילת גלישה כאשר הוא אינו בשימוש, בהנחה ולא טעיתי בצורך בגלישה סלולרית).

אתה מהמעטים,שמצליחים להפוך חרא לקצפת,כל הכבוד.
×
×
  • תוכן חדש...