Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים,

אתמול עשיתי טיפול 60 אלף לסיאט שלי אצל רון,

הגעתי בשיא הלחץ בשעה 10 לערך, 20 דקות והרכב כבר היה על הליפט,

הטיפול כלל: החלפת מצתים לייזר פלטיניום של NGK, פילטר שמן מקורי, שמן קסטרול אדג 5W30, פילטר דלק 6.6 BAR של UFI,

החלפת שמן בלמים SL6 ATE (רכשתי 4 פחיות של 250 מ"ל כל אחת, בסוף מסתבר שנכנס שם רק 2 וחצי פחיות) ע"י ניקוז בכל גלגל עם מיכשור משאבה, רון ביצע זאת במקצועיות ואני שמח שהגעתי אליו בשביל זה בעיקר.

בהחלט המשיך לטפל שם בהמשך, יש לו אחלה מוסך,אחלה אנשי צוות והמחיר מצויין!!

נ.ב, שאלה

איך יודעים אם אין בועות אויר אחרי החלפת נוזל הבלמים?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פילטר של UFI הם נחשבים לאיכותיים ? אני שוקל לרכוש פילטר סולר שלהם מהאיביי אך לא יודע מה האיכות שלהם ...?

מישהו מכיר ? אני יודע שחלקם או כולם מיוצרים בסין...

פורסם
שבת שלום חברים,

אתמול עשיתי טיפול 60 אלף לסיאט שלי אצל רון,

הגעתי בשיא הלחץ בשעה 10 לערך, 20 דקות והרכב כבר היה על הליפט,

הטיפול כלל: החלפת מצתים לייזר פלטיניום של NGK, פילטר שמן מקורי, שמן קסטרול אדג 5W30, פילטר דלק 6.6 BAR של UFI,

החלפת שמן בלמים SL6 ATE (רכשתי 4 פחיות של 250 מ"ל כל אחת, בסוף מסתבר שנכנס שם רק 2 וחצי פחיות) ע"י ניקוז בכל גלגל עם מיכשור משאבה, רון ביצע זאת במקצועיות ואני שמח שהגעתי אליו בשביל זה בעיקר.

בהחלט המשיך לטפל שם בהמשך, יש לו אחלה מוסך,אחלה אנשי צוות והמחיר מצויין!!

נ.ב, שאלה

איך יודעים אם אין בועות אויר אחרי החלפת נוזל הבלמים?

במידה והעבודה בוצעה בעזרת מכשיר ייעודי למילוי וניקוז מערכת הבלמים רוב הסיכויים שאוויר לא נכנס למערכת.

לאחר סיום העבודה לוחצים מספר פעמים על הדוושה בכדי לבדוק את מהלך הדוושה והדוושה לא יורדת בפתאומיות בגלל אוויר במערכת.

לפעמים גם מבצעים נסיעת מבחן.

בדרך כלל הכמות הנדרשת להחלפה מלאה של נוזל הבלמים היא בסביבות 1 ליטר. למה אצלך נכנס רק 600-700 מ"ל אינני יודע.

איזה כייף לי :)

פורסם

את המוצרים והחלפים רכשתי ממזמן. בדר"כ אני מטפל אצל מוסך של חבר, החלפת שמנים ופילטרים זה דבר שכל אחד יכול לעשות.

אבל הפעם רציתי גם להחליף נוזל בלמים ושמעתי שרון עושה זאת במקצועיות ע"י מכשיר יעודי אז אמרתי נבצע את הטיפול כבר אצלו.

מה רע בזה שהבאתי את המוצרים למוסך? שילמתי על העבודה כמה שנדרש.

רציתי את החלפים הכי טובים ולכן רכשתי כל מוצר בנפרד, לא ארצה להגיע למוסך ופתאום אין את הדגם הזה ואין את זה.

באתי מוכן עם המוצרים שרציתי שהיו ברכב שלי.

רכשתי 4 מיכלים של 250 מ"ל נוזל ATE SL6. רון אמר שזה יותר מידי אפילו, נכנס בדיוק 2 וחצי מיכלים, בסביבות ה 650 מ"ל אחרי ניקוז של הנוזלים מארבעת הגלגלים. לומר את האמת לא הרגשתי שינוי בבלימה מאחר וגם לפני כן הבלימה היתה מצויינת.

בנוגע לפתיחת שסתום הנוזל מכל גלגל, לא זכור לי שרון השתמש במכשיר כלשהו לפתוח את השסתום, נראה שזה היה יותר בקלות, לחבר ולשאוב.

בנוגע לשמן מנוע, נכנס כל ה 5 ליטר של הקסטרול אדג, המדיד מראה בדיוק על ה MAX.

רון גם חיבר לי את הרכב למחשב שהראה שאין שום קריאות או תקלות.

פורסם
את המוצרים והחלפים רכשתי ממזמן. בדר"כ אני מטפל אצל מוסך של חבר, החלפת שמנים ופילטרים זה דבר שכל אחד יכול לעשות.

אבל הפעם רציתי גם להחליף נוזל בלמים ושמעתי שרון עושה זאת במקצועיות ע"י מכשיר יעודי אז אמרתי נבצע את הטיפול כבר אצלו.

מה רע בזה שהבאתי את המוצרים למוסך? שילמתי על העבודה כמה שנדרש.

רציתי את החלפים הכי טובים ולכן רכשתי כל מוצר בנפרד, לא ארצה להגיע למוסך ופתאום אין את הדגם הזה ואין את זה.

באתי מוכן עם המוצרים שרציתי שהיו ברכב שלי.

רכשתי 4 מיכלים של 250 מ"ל נוזל ATE SL6. רון אמר שזה יותר מידי אפילו, נכנס בדיוק 2 וחצי מיכלים, בסביבות ה 650 מ"ל אחרי ניקוז של הנוזלים מארבעת הגלגלים. לומר את האמת לא הרגשתי שינוי בבלימה מאחר וגם לפני כן הבלימה היתה מצויינת.

בנוגע לפתיחת שסתום הנוזל מכל גלגל, לא זכור לי שרון השתמש במכשיר כלשהו לפתוח את השסתום, נראה שזה היה יותר בקלות, לחבר ולשאוב.

בנוגע לשמן מנוע, נכנס כל ה 5 ליטר של הקסטרול אדג, המדיד מראה בדיוק על ה MAX.

רון גם חיבר לי את הרכב למחשב שהראה שאין שום קריאות או תקלות.

איזה כיף וטוב על הלב עושה לשמוע מוסכניק (במקרה הזה בעל מוסך) שדואג לפני שאתה שואל שאלות על הטיפול בכלל.

Opel Adam S 2017

פורסם
איזה כיף וטוב על הלב עושה לשמוע מוסכניק (במקרה הזה בעל מוסך) שדואג לפני שאתה שואל שאלות על הטיפול בכלל.

אתה גם מדבר עברית?

תסביר מה רשמת שאני אבין.

פורסם
לא יכול להגיד כמה שילמתי, בשביל זה יש טלפון של העסק.

מכבד את החלטתך וזו זכותך המלאה אך עדיין חלק ממטרות הפורום הוא לשתף מחירים כי כל מוסך לוקח מחיר שונה וכל טיפול לגופו.

• תוכן חדש...