Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא (וגם אני) מייבאים חלפים לא רק כדי לחסוך אלא כדי להתקין חלפים איכותיים.

אני במקרה, ברגע שאני עושה הזמנה אני קונה למספר רכבים, ולכל רכב 2 חלפים (למשל 2 מסנני שמן...)

אצלי החלפתי מסנן דלק של MANN - איך מסנני הדלק שלהם ?

המסננים של MANN וגם של א.ל. מסננים (יצרן ישראלי OEM) הם מסננים מצויינים ושווי ערך למקורים ללא לוגו VW.

אין צורך לייבא חלקים פשוטים כאשר הפרש במחירים זניח אם אתה יודע היכן לרכוש אותם.

נכון שלפעמים באמת שווה לרכוש חלקים באייבי במחיר זול משמעותית ואם זה אין לי שום וויכוח כי גם אני קונה באיביי.

איזה כייף לי :)

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז אני אסביר זאת שוב, טוב לשמוע שיש בעל מוסך, שדואג להעביר שירות טוב ונעים, כשאתה מקבל את הרכב שלך בסוף טיפול, אתה שקט.

אין הרבה בעלי מוסך כאלה שדואגים לבצע זאת חוץ מ "עשיתי לך טיפול, עכשיו שלם וסע".

ולהבא תנסה להיות פחות מתנשא.

לפי ההודעה הקודמת שלך הבנתי בדיוק הפוך

קבל את התנצלותי, לא הבנתי אותך נכון.

פורסם
המסננים של MANN וגם של א.ל. מסננים (יצרן ישראלי OEM) הם מסננים מצויינים ושווי ערך למקורים ללא לוגו VW.

אין צורך לייבא חלקים פשוטים כאשר הפרש במחירים זניח אם אתה יודע היכן לרכוש אותם.

נכון שלפעמים באמת שווה לרכוש חלקים באייבי במחיר זול משמעותית ואם זה אין לי שום וויכוח כי גם אני קונה באיביי.

אני מעדיף מסננים מקוריים מאשרת תוצרת הארץ.

מה גם שברכב הזה VW שינו את המפרט של פילטר הדלק, מ 6.4 BAR ל 6.6 BAR, ואת זה אפשר למצוא רק בפילטר המקורי.

ה MANN הוא 6.4.

פורסם
תלוי לאיזה רכב.

באתר שלהם יש מנוע חיפוש ואני בטוח שתמצא שם את המספר הקטלוגי לדגם הספציפי שלך.

יש להם רק דגם אחד: WK69

והוא 6.4

פורסם

ייתכן שנפלה טעות באתר של MANN או שאתה לא שמת לב אבל למנוע BZB יש פילטר מתאים תוצרת MANN.

אני בדקתי לפי פרטי הרכב שלך.

סיאט לאון סטיילנס מנוע BZB 1.8 TSI

החלפת את הרכב ?

ktlg_pag.pdf

פורסם

יפה. אז גם MANN עידכנו את ל 6.6, אם אתה שם לב זה אותו מק"ט בדיוק כמו ה6.4 הישן, גם הוא WK69.

לא החלפתי את הרכב, וזה הדגם מנוע שלי , BZB נכון.

פורסם

גם ייצרן הרכב לא נקי מטעויות.

כאשר אני רוכש חלקים לרכב שאינם מקורים אני נוהג לבדוק את הפרטים של החלק לפחות בשני אתרים נוספים לפחות.

ישנם מספר ייצרנים שמייצרים עובר קונצרן VAG חלקים מקורים ללא לוגו של VW והם נחשבים ייצרנים מובילים.

בפעם הבאה תבדוק גם בקישור המצורף.

http://www.ruville.de/en/

http://www.febi-parts.com/

פורסם

שאלה, האם רצוי לנקות את הקויילים כשמחליפים פלגים? ולנקות בחורים איפה שהפלגים יושבים עם לחץ אויר?

פורסם
אני עדיין מעדיף לבוא עם המוצרים שלי, ככה אני יודע שאפשר לבוא ולהתחיל עבודה מייד בלי לחכות לאיזה חלף או שפתאום חסר במלאי וכדומה. את עיניין החיפוש של המוצרים זה באמת לקח קצת זמן אבל לא כל יום עושים טיפול, לדעתי זה שווה.

תרוץ הזוי כי המוסך מתמחה לדגם רכב שלך ולא יכול להרשות לעצמו להיות בלי מלאי של חלפים רגילים לטיפול כמו מסננים

מצד שני אם קובעים תור לטיפול המוסך מתכונן מראש עם כל מה שצריך

בכל מקרה מתי אתה מביא חלקים למוסך אין לך אחריות אפילו לא על העבודה

פורסם
לפי ההודעה הקודמת שלך הבנתי בדיוק הפוך

קבל את התנצלותי, לא הבנתי אותך נכון.

קבל גם את התנצלותי, שהסברתי את עצמי לא נכון :)

שלחתי אל רון את חבר שלי עם פולו 2000 עם המון תקלות - חזר עם חיוך, כמו כן מאחר שגיליתי שהוא מטפל גם בסופר לנסר אני אגש אליו לטיפול הבא בעצמי

Opel Adam S 2017

פורסם
תרוץ הזוי כי המוסך מתמחה לדגם רכב שלך ולא יכול להרשות לעצמו להיות בלי מלאי של חלפים רגילים לטיפול כמו מסננים

מצד שני אם קובעים תור לטיפול המוסך מתכונן מראש עם כל מה שצריך

בכל מקרה מתי אתה מביא חלקים למוסך אין לך אחריות אפילו לא על העבודה

רכשתי את החלפים מזמן! בכלל לא ידעתי שאני אבצע את הטיפול אצל רון.

בשביל להחליף כמה פילטרים אני לא זקוק לאחריות, אבל עם בעל המוסך שכח לסגור איזה בורג או משהו מזה קשור לחלפים שאני מביא?

פורסם

מרק, OZWRX, חברים נוספים.

האם תוכלו להעלות קישורים מאיביי/אחר בהן אוכל למצוא חלקים וחלפים למרצדס/רכבים גרמניים.

אגב, דגם הרכב שלי אירופאי (C200 CDIׂׂ) ולכן כמעט ואין למצוא חלפים בשוק האמריקאי.

בתודה מראש.

• תוכן חדש...