Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד מארגזי האוצרות מצאתי יין לבן ירדן, מוסקט, 1997,

כל השנים (ואני לא יודע כמה, אבל הרבה...) היה מואוחסן באיזו פינה בארון סגור.

באינטרנט מצאתי שב-2008 המליצו עליו, ככה שאפשר להניח ש-10 שנים הוא עמיד. אבל כבר עברו 16.

אודה לתשובת מבינים בנושא, האם הוא עדיין טוב לשתיה ? (שלא לציין את זממי להשתמש בחלקו להכנת שרימפס) ?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אלא אם כן מדובר במוסקט שנדבק בבוטריטיס, היין הזה

לא אמור להחזיק מעמד יותר משנתיים שלוש.

יש לך בסבירות גבוהה ומץ מקולקל, אבל כמו כל יין - תפתח ותריח, אולי יהיה לך מזל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנס- למה שיתקלקל? הרי יש לאנשים יינות ישנים ומרתפים מלאים ביינות בני עשרות שנים.

יש הבדל בין לבן לאדום? מה אני מפספס פה?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לא לכל יין יש פוטנציאל יישון.

למוסקט לבן, אין!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

על קצה המזלג: 95% מהיינות בעולם לא מיועדים ליישון,

אלא לשתייה בסמוך ליציאתם לשוק.

ברוב המקרים יינות המתאימים ליישון יהיו אדומים

מסיבות כאלה ואחרות, אבל קיימים גם יינות לבנים

המיועדים ליישון.

כלל אצבע: שום יין זול לא מיועד ליישון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה על העצות. העדפתי את ההמלצה של באגירה שאין אפרות שימור ליין קינוח, ואפילו לא פתחתי.

איני יודע אם הוא זול או יקר, כנראה הגיע פעם כמתנה.

בהתחשב במטלות והרצון של שנינו לתפקד אחרי הארוחה, נבחר יין לבן CUSTOZA 2011 שהבאתי בשנה בעברה מאיטליה. מסתבר שיש טעם משובח מאוד גם למה שקונים ביום האחרון של טיול, באיזה סופר אקראי בדרך, ביורו או שניים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הוא יין זול אבל טוב. נחמד, טעים וכיפי כשהוא טרי. בפעם הבאה תפתח מיד אחרי קבלת המתנה. :-)

בנוגע לקניות אקראיות ביורו או שניים - אתה צודק בהחלט, לא חסרות הפתעות לטובה.

• תוכן חדש...