Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

st. bob

1. הכוונה הייתה באמת שהקצבה עד יום מותך. אין אפשרות במצב זה שהכסף לא יגמר מהסיבה הפשוטה שביום הראשון בו אתה מקבל קיצבה החיסכון נעלם לטובת בית ההשקעות ומנגד הוא נוטל על עצמו את האחריות לתת לך את הקיצבה עד יום מותך.

2. השאלה שלך מתערבבת עם התשובה של sperial, אני אענה בהמשך.

3. הדירה נשארת ליורשים (זה נכס לכל עניין ודבר)

sperial

עד יום הפרישה יש מה שנקרא פנסית שארים המגדירה גובה קיצבה לשארים של המבוטח עד יום מותם/ זכאותם.

ביום הפרישה בית ההשקעות מבקש ממך לבחור מסלול קיצבה כאשר המסלולים העיקריים הם 0 תשלומים מובטחים או מקסימום 240 תשלומים מובטחים.

אם בחרת ב- 0 תשלומים מובטחים אז את שארית הקצבה אף אחד לא יקבל כי אין הבטחת תשלומים.

אם בחרת ב- 240 תשלומים אז את שארית הקצבה השארים יקבלו כי יש מינימום תשלומים שהקרן חייבת לתת, לאחר מכן בת הזוג תקבל פנסית זקנה שהיא אחוז מסויים מגובה הקצבה המקורי.

(כמובן שאני מתייחס רק לפורשים עם בני זוג)

הערה: יתום נחשב עד גיל 21 בתקנות קופות הגמל.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כפי שכתבתי - איני מומחה לנושא אבל אני מגלה בו עניין מסויים. מעבר לכך - כיון שאשתי ואני חברים בקופות פנסיה ותיקות כל הסיפור אצלנו שונה - עם יתרונות וחסרונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סתם קונספירציה שמעסיקה אותי בעקבות השרשור.

יום אחד ישבו כמה תחמנים, וחשבו על עוקץ ארוך טווח, שבו ניתן לעקוץ את רוב העובדים במדינה, לחיות על חשבונם, ובסוף להודיע להם על תספורת / פשיטת רגל או כל בולשיט אחר, בסגנון של: נגמר הכסף אין מה לעשות,

עכשיו: איך מבצעים את העוקץ?

מצד אחד: מוכרים סיפורים של קרנות פנסיה / ביטוחי מנהלים / קרנות השתלמות למבוטחים, ובנתיים לוקחים כסף.

ומצד שני: חוגגים עם רוב הכסף, הרי יקח עוד עשרות שנים עד שהחוסכים הרציניים כמוני, וכמו כל הצעירים יגיעו לגיל של פרעון.

ואם שאלתם מה עם אלו שכבר הגיעו לגיל פנסיה? אין שום בעיה, אנחנו בנתיים מממנים אותם בלי אפילו להפריע לחגיגה של התחמנים, מהסיבה הפשוטה: שכמעט ואין כאלו, וגם אם יש כאלו, הם מקבלים גרושים, בגלל שהם לא חסכו הרבה שנים.

ובעוד 30/40 שנה כשתבוא המסה הרצינית של האנשים שזקוקים לכסף, (פנסיה וכו') אז יהיו לנו עוד כמה ברנרד מאדוף שחגגו עלינו.

מה גם שלא למשוך את הכסף, מה שהופך את הקומבינה לסופר בטוחה.

פירמידה הזכרנו כבר?

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

קובי, לדעתי אתה לא רחוק מהמציאות - למעט העובדה שיש פיקוח על חברות הביטוח וההשקעות השונות במסלולים האלה

ויש גם ביטוח חיצוני שמבטח את העניין.

כאשר היה בלגאן בפנסיות בפעם האחרונה, המדינה לקחה על עצמה את תשלום הפנסיות...

אני עדיין חושב שבסוף היום נגלה שאין מספיק כסף.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
קובי, לדעתי אתה לא רחוק מהמציאות - למעט העובדה שיש פיקוח על חברות הביטוח וההשקעות השונות במסלולים האלה

.

אין שום פיקוח!

אכן, יש מפקח, אבל כשהוא לא עושה כלום חוץ מאשר לגרבץ, אין שום פיקוח ולצערנו, ככה גם נראות ההשקעות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פיקוח - הכוונה לתקרה של דמי ניהול שהחברות הנ"ל יכולות לגבות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...