Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני סטודנט ולכן אני מחפש רכב שהיה קטן וחסכוני ושהיה בעל גיר ידני, אך גם נוח ולא מרגיש "זול" מדי.

התקצב שלי הוא בין 30-40 אלף ש"ח ואני נוסע כ40 ק"מ ביום (בממוצע).

חשבתי לכיוון של פולספאגן גולף 1400( בין השנים 2005 - 2008 ), רציתי להתייעץ אם למשהו יש או היה את הרכב ואם כן מה ההתרשמות שלו ממנו.

אשמח גם לשמוע על הצעות לרכבים אחרים העומדים בקרטריונים.

אשמח לעזרה!

תודה מראש רונן.

פורסם

הגולף רכב טוב,אבל עלות אחזקה וביטוח בהתאם,בתור סטודנט,למה לא ללכת על רכב חסכוהי וגם יותר זול לאחזקה?

למשל הפנדה,בכזה תקציב תוכל לרכוש רכב בן כמה שנים בלבד,הרבה יותר זול לאחזקה מאשר הגולף.

או למשל הפיגו 107.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סליחה התכוונתי לפולו ולא לגולף!

חשבתי ללכת על הקטנות החדשות( אלטו וכאלה) אבל המנוע נורא חלש והרכב מרגיש ״ פלסטיק״ מדי...

העניין הוא שאני עובר מאופנוע לרכב( ברגשות מעורבים בגלל ההורים....) וחשוב לי להנות מחווית הנסיעה לכן חשבתי לכיוון בפולו.....

פורסם

נסעת עליהם?

אם בכול זאת אתה לא רוצה מיני,אתה יכול לבדוק גטס ידנית,לא הכי חסכונית,אך די זריזה ואמינה,חפש רמת איבזור gli/gls.

כמו כן הגרנדה פונטו,אבל עם מנוע 1.4.את הפולו אני לא ממש מכיר לכן לא יכול להתייחס אליה.

יש לך גם את הטיוטה יאריס,מאוד אמינה וגם חסכונית,אך פה תקבל רכב בכמה שנים ישן יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...