Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן elf

יונו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי רנו קליאו B 2002

עד היום יצא שתמיד מילאו לי שמן במוסך, אבל עכשיו המיכל די בסוף והגיע הזמן לקנות.

השמן הדרוש לפי מפרט הרכב הוא קסטרול 10W40

אבל אחרי כל הוויכוחים בכל מקום סביב הקסטרול, אולי עדיף שמן אחר,

מה גם שרוב הסיכויים שהרכב לא שתה מעולם מהשמן הזה.

בכל מקרה, שמן של elf נראה לי מתאים, אבל בחיפושים עליו באינטרנט הבנתי שלא משווקים אותו יותר.

טעות שלי?

לפי שרשורים שקראתי כאן ראיתי שקשה להמליץ על שמן,

וסליחה אם זו שאלה נדושה ומעצבנת,

אבל אם מישהו מכיר מקום שמספק את elf אני אשמח..

תודה.

פורסם

שלום,

המלצתי היא:

אם לא תמצא ELF COMPETITION, תקנה VALVOLINE DURABLEND באותה הצמיגות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא בדיוק אוכל שמן,

הפעם האחרונה שמילאנו הייתה לפני שלושה חודשים בטיפול תקופתי.

אבל כן, סוג של שחיקה טבעית..

לפי המדיד, השמן נמצא די קרוב למינימום.

תודה על ההמלצה! אני אבדוק אם אני מצליחה למצוא את הelf במוסך היום, ומקסימום אני אלך על האופציה השניה..

פורסם
לא בדיוק אוכל שמן,

הפעם האחרונה שמילאנו הייתה לפני שלושה חודשים בטיפול תקופתי.

אבל כן, סוג של שחיקה טבעית..

לפי המדיד, השמן נמצא די קרוב למינימום.

תודה על ההמלצה! אני אבדוק אם אני מצליחה למצוא את הelf במוסך היום, ומקסימום אני אלך על האופציה השניה..

זו לא "שחיקה טבעית" אם מילאו שמן בטיפול תקופתי וכעת אתה קרוב למינימום. ברכב שלך יש 4.75 ליטר, ואם הוא מטופל ומשתמש בשמנים טובים תאבד כחצי ליטר (וגם זה רק אפשרי ואולי) מטיפול לטיפול.

כדאי לבדוק אם יש לך נזילה.

פורסם

לגבי ספק השמנים של elf:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=363725&highlight=elf+%D7%98%D7%9C%D7%A8%D7%95%D7%9F

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103238&highlight=elf+%D7%98%D7%9C%D7%A8%D7%95%D7%9F

אני רכשתי מהם לפני 3 שנים שמן גיר למגאן שהיתה ברשותי (tranself nfp 75w-80).

תבדקי אם הם עדיין היבואנים.סוכן שלהם הביא לי את השמן לחיפה.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

בעניין הנזילה - במוסך מודעים לבעיה והעדיפו לחכות לפני התיקון. האוטו עבר טסט לפני כחודש בלי בעיות למרות הנזילה.

האוטו לא משאיר שלוליות על הכביש, זה יותר טפטוף קל ואיטי מידי פעם, עכשיו כשמילאתי, זה לקח בערך ליטר והמדיד במקום הנכון.

adz- תודה רבה! בסוף השתמשתי בשמן של המוסך (לא זוכרת את השם אבל יש לו צבע נהדר :-))

כי העדפתי לא לנסוע על גבול המינימום.

אני אשמור את הלינקים לגלון הבא!

תודה לכולכם על התשובות..

פורסם

אין בעד מה.

לגבי השמן מנוע - אל תתאמצי להשיג דווקא את elf.

מספיק שמן לפי הצמיגות והאיכות הדרושים (כנראה 10w40 חצי סינטטי) של מותג איכותי מוכר כגון:

agip,valvoline,mobil,liqui moly ועוד.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

בניגוד למה שאמרו כאן, לא הייתי רץ לשים כל שמן במנוע. ישנן מכוניות צרפתיות אשר דורשות תקן של רנו. לא כל השמנים הם בעלי כזה תקן. אם אינני טועה, התקן מתחיל באותיות .RN

לגבי ELF אפשרי למצוא אותם בארץ. יש לשמן הזה יבואן חזק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...