Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, לכל מי שמחפש חוות דעת על טיפול ראשון ומחירים וכו'...הפרסום הוא לכם:

הרכב: איביזה 2012.

ק"מ: 10000 בול.

טיפול: ראשון - 15K (או שנה, המוקדם מביניהם).

מוסך: ריטס, מרכזי יבואן.

פירוט קצר: הטיפול כלל בסך הכל החלפת שמן (לסוג שמן..."צ'מפיון" ), החלפת פקק ניקוז שמן ופילטר שמן.

ביקשתי עוד עבודה קטנה של כיוון מתזים שנעשתה במסגרת האחריות ולא הופיעה בחשבונית בסעיף התשלום.

מחיר סופי:550ש"ח.

נ.ב. קשה לי לראות את החשבונית ולא לזעוק כמו יעקוב כהן "על מההההה????", אבל אני אומר לעצמי "טוב נו, מורשה, מה ציפיתי?!".

מעצבן קצת שאי אפשר להתקרב ולצפות בטיפול ובדרך העבודה של הצוות כי הם אומרים שזה "יקח זמן ועדיף שלא תמתין פה" אבל ראיתי קרטון ליד הדוושות אז מן הסתם אני מבין שדאגו לא ללכלך את הרכב שזה כבר טוב.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
שלום רב, לכל מי שמחפש חוות דעת על טיפול ראשון ומחירים וכו'...הפרסום הוא לכם:

הרכב: איביזה 2012.

ק"מ: 10000 בול.

טיפול: ראשון - 15K (או שנה, המוקדם מביניהם).

מוסך: ריטס, מרכזי יבואן.

פירוט קצר: הטיפול כלל בסך הכל החלפת שמן (לסוג שמן..."צ'מפיון" ), החלפת פקק ניקוז שמן ופילטר שמן.

ביקשתי עוד עבודה קטנה של כיוון מתזים שנעשתה במסגרת האחריות ולא הופיעה בחשבונית בסעיף התשלום.

מחיר סופי:550ש"ח.

נ.ב. קשה לי לראות את החשבונית ולא לזעוק כמו יעקוב כהן "על מההההה????", אבל אני אומר לעצמי "טוב נו, מורשה, מה ציפיתי?!".

מעצבן קצת שאי אפשר להתקרב ולצפות בטיפול ובדרך העבודה של הצוות כי הם אומרים שזה "יקח זמן ועדיף שלא תמתין פה" אבל ראיתי קרטון ליד הדוושות אז מן הסתם אני מבין שדאגו לא ללכלך את הרכב שזה כבר טוב.

כמה עלו החלקים לבד וכמה העבודה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מסנן שמן 110ש"ח

פקק לאגן 18.20ש"ח

שמן 502 5 ליטר 255ש"ח

עבודה 124.5ש"ח

כל המחירים לפני מע"מ כמובן.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...