Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטונים DVR

4Real
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע לכמה ממכם יוצא לראות סרטונים של תאונות מחו"ל אבל לי יוצא לראות הרבה ופשוט אני לא מאמין לאיזה רמה טמטום/חוסר צומת לב אפשר להגיע. ראיתי כמה פעמים הנהגים יכלו לצאת בלי נזק או לפחות מכות קטנות אבל הם פשוט מפתיעים אותי כל פעם. מה שאני ראיתי שחברי הפורום העלו (מהארץ) אלו רק כמעט תאונות או מעשים לא מובנים שנהגים עושים (אני לא מדבר על דו גלגלים).

פורסם
נכון זה מדהים!

אפשר לשבת שעות ולהסתכל זה ממכר.

בכל מקרה 90% מהתאונות שמצולמות הם מרוסיה, מה שאומר שהם נגרמו בגלל שיכורים.

לא חייב כמו שכבר אמרתי הרבה זה חוסר צומת לב וחישוב לא נכון או להיות כמו ישראלי ממוצא ולא לתת זכות קדימה. בהחלט ממכר!

פורסם

לא נראה לי שרוב התאונות מרוסיה בגלל שהם שיכורים, מכיוון שאנחנו לא גרים שם כנראה יש שם איזו אופנה או אולי אפילו הביטוח דורש מצלמה ברכב, אין לדעת עד שלא נשאל מישהו שגר ברוסיה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

להרבה אנשי ברוסיה יש מצלמות בגלל הונאות וסחיטה שמאוד נפוצות שם.

לא פעם ולא פעמים יצא לכם להתקל בסרטון שבו יוצגו 2 רכבים יקרים להפליא שמנסים לבצע מהלך של מרדף אמריקאי באישון לילה.

ואנשים מודעים לזה שמצלמה יכולה להציל אותם ממאסר ושלילה כשלמשל קופץ הולך רגל לכביש.

וההכללה על זה שאם זה רוסים אז הם שיכורים היא ממש לא במקום.

• תוכן חדש...