Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז.. אני יודע שלפרסם את זה פה תיהיה טעות, ורוב התגובות יהיו "מכוער, ערבי, מצועצע" ושאר היצירות והקומבינות שרק חברי הפורום יכולים רק לחשוב עליהן.

סתם, כשקניתי את הרכב הטאסות המוקריות היו שבורות ומגעילות אז קניתי חדשות בצבע כסף (פלסטיק, א-י-ן מה לעשות, אין לי כסף לסגסוגת, אני אוטוטו מתגייס).

החלטתי שלאור העובדה שאין לי הרבה כסף בלהשקיע באוטו מבחינה קוסמטית, אני אעשה את המקסימום שאני יכול.

ולפני כמה ימים מישהו פה פרסם את הפונטו שלו אחרי צביעה של הטאסות, וזה יצא טוב.

אז החלטתי היום ללכת ולקנות 2 פחיות צבע ב20 שקלים, ולצבוע את הטסות.

איך יצא? (שאלה רטורית, הבדיחות ואיזה צחוקיםםםםםםםםםם כבר בדרך)

397875_10201176088188146_1630272017_n.jpg

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

תיראה אם לך זה יפה,אז מה נגיד,לדעתי צביעה האפור כהה הייתה מתאימה יותר.:shock:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תיראה אם לך זה יפה,אז מה נגיד,לדעתי צביעה האפור כהה הייתה מתאימה יותר.:shock:

כעיקרון חשבתי על זה, אבל מכסוף לאפור כהה לא הייתי מרגיש הרבה הבדל. רציתי צבע בוהק, בולט. בגלל זה גם לקחתי תכלת ולא כחול.

ראיתי מלא אנשים שצובעים את החישוקים שלהם, וכאלה שגם צובעים את הקליפרים וזה נראה מצוין.

פורסם

האמת שאני ממש אוהב את הקטע החדש של הג'אנטים והצבעים הנועזים:-D

סה"כ נראה מיוחד, שזה בידיוק מה שחיפשת, אם אתה אוהב זה כל מה שחשוב:wink:

פורסם

לא כל כך אהבתי, אבל אם אתה אוהב את זה שים פס, וזה גם מסר לעצמי:wink:.

בכל מקרה, היום יש מגוון מבחר של טסות יפות במיוחד באוטו דיפו, אני אישית בדעה שאם אין אפשרות לקנות ג'אנט איכותי לקנות טסה יפה מאיביי או משהו יפה וזהו.

פורסם

תודה רבה על התגובות חבר'ה!

ובקשר לטסות, הספרי עלה לי 20 שקל ל2 פחיות, טסות חדשות יעלו לי בסביבות ה80-100 שקל, תעשה את החשבון לבד למה לא קניתי חדשות.

שלא לדבר על העובדה שאני פריק של "עשה זאת בעצמך" ואני תמיד אוהב להוסיף טאץ' לדברים שבבעלותי, אז לקנות חדשות לא היה מלהיב אותי כמו לצבוע את העכשוויות.

ברור לי שזה לא הולך להוסיף כ"ס לרכב (:-P ) וזה לא הולך לעשות אותו יותר "מגניב" אבל תמיד אהבתי את הפן הקומסטי. ושלא תבינו לא נכון, הרכב מטופל מעולה גם מכנית, בדיוק עבר טיפול 10 אלף.. מעניין מה יהיה הצעד הבא.

פורסם

שלום נצרתי, חבר לעיר :wink:

דווקא אהבתי. הצביעה נראית איכותית ואחידה. הצבע אמנם נועז ובולט, אך משתלב לא רע עם הפיסטה.

צבעים חמים למשל היו "משתלבים" זוועה. כל הכבוד!

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
תודה רבה על התגובות חבר'ה!

ובקשר לטסות, הספרי עלה לי 20 שקל ל2 פחיות, טסות חדשות יעלו לי בסביבות ה80-100 שקל, תעשה את החשבון לבד למה לא קניתי חדשות.

שלא לדבר על העובדה שאני פריק של "עשה זאת בעצמך" ואני תמיד אוהב להוסיף טאץ' לדברים שבבעלותי, אז לקנות חדשות לא היה מלהיב אותי כמו לצבוע את העכשוויות.

ברור לי שזה לא הולך להוסיף כ"ס לרכב (:-P ) וזה לא הולך לעשות אותו יותר "מגניב" אבל תמיד אהבתי את הפן הקומסטי. ושלא תבינו לא נכון, הרכב מטופל מעולה גם מכנית, בדיוק עבר טיפול 10 אלף.. מעניין מה יהיה הצעד הבא.

עשית שיעורי בית באוטו דיפו:-D.

פורסם

שמע לפחות יש משהו חיובי במה שעשית ככה נוכל לזהות אותך בכבישי הארץ, אני עוד לא ראיתי בארץ צבע כחול על הגלגלים. בכל מקרה זה טוב להיות שונה מאחרים ולא להיות כמו עדר חמורים ;)

פורסם

שמע, משוך את העין בטירוף, אי אפשר להתעלם מזה, יפה מאוד.

והצביעה נראית איכותית מאוד, לדעתי תשאיר את זה ככה, כל המוסיף גורע.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ואוו איזה תגובות חבר'ה, האוטו מסמיק :oops:

והלוואי, אתם לא מבינים איך הצבע של הרכב דוהה, מחלה ידועה בכל פיאסטה של השנים האלה.

עד היום ראיתי כמה פיאסטות ובכולן (!) הצבע דוהה, במיוחד על המכסה מנוע, נראה כ"כ מגעיל.

לצבוע אין לי כסף, הלוואי.

לצבוע מראות צד? הייתי עושה. אבל יש לי זוג ידיים שמאליות, אני עקום ומגושם.

כל דבר יוצא לי גרוע, פה עוד הצלחתי איכשהוא להתעלות על עצמי, אבל כל דבר אחר שאני אנסה לגעת בו אני איכשהוא אהרוס.

לאיזה צבע למשל לצבוע את המראות צד? ואיך לעשות את זה בדרך הנקיה ביותר ששום צבע לא יגיע למקומות לא רצויים?

פורסם

למה את כל כך מפחד ממה שיגידו ? אתה פשוט מביא על עצמך שיגידו את זה, במקום שלא תגיד שום דבר ותחשוב לעצמך מה שאתה רוצה וגם אם יגידו אז תתמודד עם זה...

הצביעה של הטאסות לא לטעמי אני עם דעה שגלגלים בצבעים צריכים להיות רק לבעלי ג'אנטים שם זה הרבה יותר יפה ומתאים, לא לכל ג'אנט יהיה יפה צבע... והכי חשוב - שיתאים לצבע הרכב כמו כפפה - לדוגמא (רכב כחול בוהק ויפה וג'אנט אדום)...

זה לא שאני נוסע על איזה פרארי כן... אבל אצלי הרכב כסוף יש טאסות כסופות נחמדות וזהו... אבל שוב פעם - אם זה לטעמך - לא יעזור מה שכולם יגידו - הרכב שלך - אתה נוסע עליו ואם אתה שמח לקום בבוקר ולראות את האוטו ככה וזה מעלה לך חיוך, אז כולנו שמחים בשמחתך...

בקשר לעבודה - אם היו יותר תמונות ממהלך העבודה זה היה רק עוזר... התוצאה הסופית נראית טוב בתמונה אבל זה מרחוק ככה שלא ממש רואים כמו שצריך, בכללי זה נראה סבבה לגמרי...

תתחדש :wink:

פורסם

לדעתי אל תצבע מראות צד אבל אם כבר, לדעתי יש שתי אפשרויות האחת לפרק אם אפשר (עדיף אולי לוותר כי אתה אומר שיש לך ידיים שמאליות) והשני לכסות את כל האזור טוב טוב בעיתונים (רק אל תשכח את המראה עצמה) חוץ מהמקומות שאתה רוצה לצבוע כמובן.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...