Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה את כל כך מפחד ממה שיגידו ? אתה פשוט מביא על עצמך שיגידו את זה, במקום שלא תגיד שום דבר ותחשוב לעצמך מה שאתה רוצה וגם אם יגידו אז תתמודד עם זה...

הצביעה של הטאסות לא לטעמי אני עם דעה שגלגלים בצבעים צריכים להיות רק לבעלי ג'אנטים שם זה הרבה יותר יפה ומתאים, לא לכל ג'אנט יהיה יפה צבע... והכי חשוב - שיתאים לצבע הרכב כמו כפפה - לדוגמא (רכב כחול בוהק ויפה וג'אנט אדום)...

זה לא שאני נוסע על איזה פרארי כן... אבל אצלי הרכב כסוף יש טאסות כסופות נחמדות וזהו... אבל שוב פעם - אם זה לטעמך - לא יעזור מה שכולם יגידו - הרכב שלך - אתה נוסע עליו ואם אתה שמח לקום בבוקר ולראות את האוטו ככה וזה מעלה לך חיוך, אז כולנו שמחים בשמחתך...

בקשר לעבודה - אם היו יותר תמונות ממהלך העבודה זה היה רק עוזר... התוצאה הסופית נראית טוב בתמונה אבל זה מרחוק ככה שלא ממש רואים כמו שצריך, בכללי זה נראה סבבה לגמרי...

תתחדש :wink:

חחח העבודה שלי הייתה הכי מקומבנת שאתה יכול לתאר, לא השתמשתי אפילו בנייר :oops:

לקחתי את הטסות, שהיו שחורות לגמרי, ניקיתי אותן עם ג'ילדה, בקושי ייבשתי אותן וצבעתי עם הספריי כל טסה ב2 שכבות, 30 דקות ביניהן.

כל זה בתוך הבלוק של הבניין, עם מלא מלא עיתונים, באותו זמן יצאתי עם הכלב עד שיתייבש.

זה נראה מעולה במציאות, באמת! כשכל החברים עם מיצובישי קולט והונדה סיויק ואני הנחות היחידי עם הפיאסטה (עם כל האהבה שלי אליה) כיף לנסות לקשט אותה קצת.. מת עליה! :twisted:

לדעתי אל תצבע מראות צד אבל אם כבר, לדעתי יש שתי אפשרויות האחת לפרק אם אפשר (עדיף אולי לוותר כי אתה אומר שיש לך ידיים שמאליות) והשני לכסות את כל האזור טוב טוב בעיתונים (רק אל תשכח את המראה עצמה) חוץ מהמקומות שאתה רוצה לצבוע כמובן.

אם אני אפרק אותן, הן לא יחזרו כבר.

סתם, אני אראה מה אפשר לעשות. יש עליהן קצת שפשופים שאי אפשר להוריד במים (כנראה גם לא עם חומרים) אז צביעה תיהיה פשוט הברירה הנורמלית היחידה.

אני אבדוק מה אפשר לעשות, תודה רבה!

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

תשמע זה באמת מגניב, אפילו עושה חשק להוריד את הסגסוגת לכמה ימים ולחזור לטאסות בצבע צועק :lol:

אני אישית אהבתי, באוטו הבא שלי אם יהיה לו טאסות, אני בטוח עושה לו ככה!

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מקורי ויפה. הרכב שלך נראה מיוחד ולא משעמם עכשיו.

אבל למה לא צבעת את הג'אנט עצמו? לדעתי יצא יפה יותר על הג'אנט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה מקורי ויפה. הרכב שלך נראה מיוחד ולא משעמם עכשיו.

אבל למה לא צבעת את הג'אנט עצמו? לדעתי יצא יפה יותר על הג'אנט.

ממ.. מהסיבה הפשוטה שזאת עבודה הרבה יותר מורכבת והרבה יותר קשה.

כמו שכתבתי שוב, אני גרוע בדברים האלה :oops:

ובשביל לעשות את זה אני אצטרך לפרק את כל הגלגלים, לעבוד מהבוקר עד הערב לפחות ! והכי חשוב - אם הצביעה לא תיהיה לטעמי, לחזור למקורי תיהיה כמעט בלתי אפשרית.

שלא לדבר על העובדה שהרבה יותר קשה לצבוע ברזל (וגם צריך כמות הרבה יותר גדולה של צבע אני חושב) מאשר פלסטיק.

במקרה שהצביעה לא הייתה לטעמי, הייתי הולך וקונה סט של טאסות חדשות כאילו לא קרה כלום, לעומת הג'אנטים שזה עסק הרבה יותר יקר, וכנראה שאני אצטרך עזרה מאבא שלי, אבל הוא עובד כל יום חוץ משבת ושם הוא יצטרך לנוח..

פורסם

תשמע. אין ספק שזה בולט, זה גונב את הפוקוס אבל זה ממש לא מכוער.

עשו עבודה דומה על פונטו ספייס, השרשור נמצא בעמוד הראשון או השני, הטאסות שלו נצבעו

לכתום ואני מאוד לא התחברתי לזה.

דווקא אצלך זה יצא לא רע בכלל. אני מודה שאני לא מספיק אמיץ כדי לשים טאסות/ ג'אנטים בצבעים

כאלו נועזים אבל אצלך זה נראה דווקא חמוד מאוד.

נ.ב, הפיאסטה שלך נראית מעולה. נראית שמורה.

שלומי.

פורסם
תשמע. אין ספק שזה בולט, זה גונב את הפוקוס אבל זה ממש לא מכוער.

עשו עבודה דומה על פונטו ספייס, השרשור נמצא בעמוד הראשון או השני, הטאסות שלו נצבעו

לכתום ואני מאוד לא התחברתי לזה.

דווקא אצלך זה יצא לא רע בכלל. אני מודה שאני לא מספיק אמיץ כדי לשים טאסות/ ג'אנטים בצבעים

כאלו נועזים אבל אצלך זה נראה דווקא חמוד מאוד.

נ.ב, הפיאסטה שלך נראית מעולה. נראית שמורה.

תודה רבה רבה לך !

כן, הפיאסטה שלי דיי שמורה יחסית לאחרות, אבל אל תיתן לתמונה הזאת לבלבל אותך. יש מכות פח, ולא מעט. אין לי מושג איך ולמה האידיוטים הקודמים שנהגו לפני ברכב הצליחו להגיע לרמה כזאת של מכות.

יש אחת מאוד ברורה ממש על מכסה המנוע מעל הסמל.

בכללי, אם היית רואה איך קיבלתי את האוטו במעמד הקניה היה בא לך להקיא. השקעתי בפיאסטה בפן הקוסמטי בדיוק כמו בפן המכני (והשקעתי הרבה!), ואשקר אם אגיד שהאוטו נראה טוב. שלא לדבר על הצבע שפשוט מבחיל, דוהה כאילו הצביעה של הרכב בוצעה באיזה כפר..

יש עוד הרבה מה לעשות, גם מבפנים. בינתיים אני עושה לאוטו רק טוב, מטפל ושומר, מקווה שהפיאסטה לא תאכזב אותי ותספק אותי גם בצבא, אחרי זה נראה!

פורסם
חחח העבודה שלי הייתה הכי מקומבנת שאתה יכול לתאר, לא השתמשתי אפילו בנייר :oops:

לקחתי את הטסות, שהיו שחורות לגמרי, ניקיתי אותן עם ג'ילדה, בקושי ייבשתי אותן וצבעתי עם הספריי כל טסה ב2 שכבות, 30 דקות ביניהן.

כל זה בתוך הבלוק של הבניין, עם מלא מלא עיתונים, באותו זמן יצאתי עם הכלב עד שיתייבש.

זה נראה מעולה במציאות, באמת! כשכל החברים עם מיצובישי קולט והונדה סיויק ואני הנחות היחידי עם הפיאסטה (עם כל האהבה שלי אליה) כיף לנסות לקשט אותה קצת.. מת עליה! :twisted:

אם אני אפרק אותן, הן לא יחזרו כבר.

סתם, אני אראה מה אפשר לעשות. יש עליהן קצת שפשופים שאי אפשר להוריד במים (כנראה גם לא עם חומרים) אז צביעה תיהיה פשוט הברירה הנורמלית היחידה.

אני אבדוק מה אפשר לעשות, תודה רבה!

אם ככה צבעת אז באמת יצא מדהים, אני יכול להגיד לך שגם אני עשיתי פרויקטים כאלה (לא על טאסות אבל על המון דברים) והכל אצלי ברמה הכי גבוהה (אבא שלי עובד בתחום אז נייר שיוף וצביעה מקצועית זה לא בעיה), העבודה שלך נראית מעולה ולא פחות טובה ממה שאני עשיתי - מה גם שבתמונה זה נראה מבריק כאילו התזת שכבת לקה על הטסות (אם לא עשית אתה יכול לעשות עכשיו זה יכול לעזור לשמר את אורך החיים של הצבע...

• תוכן חדש...