Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון התחילו להישמע מכיוון הטוויטרים רעשים סטטיים שאני מחבר את הרדיו דיסק,

ועוד לפני שהתחלתי להגביר אותו בכלל, ככל שעובר הזמן הרעש יותר ויותר מתחזק וזה נשמע ממש חריג,

מבחינת עוצמה וכיוונים שאני מגביר שומעים כרגיל והמוסיקה משתלטת על הרעש.

גיליתי שהרעש הסטטי החזק נשמע שאני מניע תרכב וסוגר תדלת של הנהג, ברגע שאני פותח אותה, הרעש מפסיק לגמרי,

ורק נשארים רעשים סטטיים אבל ממש חלשים.

שאני פותח תדלת עם הידית הרעש מפסיק, אני סוגר בחזרה ושוב פעם שומעים רעש מפחיד.

מזה יכול להיות? כבל שהלך? קצר חשמלי כל שהוא?

מה יכול לגרום לרעש להגיע למצב כזה חזק מאזור הטוויטרים?

בעיה מספר 2:

בנוסף לזה שהדלתות סגורות ואני מתחיל נסיעה, תוך כדי שאני מגביר לעוצמה שתשתלט על הרעשים,

ככל שמהירות הנסיעה עולה ואני לוחץ יותר על הגז נשמעות שריקות מוזרות שמתחזקות ככל שמהירות הנסיעה עולה.

הבנתי שזה בעיה נפוצה שניתנת לפיתרון?

אשמח לחוות דעת חברים אני משתגע כבר.

בקשר לבעיה הראשונה אין לי מושג מזה, אבל בקשר לבעיה השניה שקיימת מאז שהמערכת מותקנת

אשמח להכוונה אפילו בשלבים מה צריך לעשות כדי שלא ישמעו תשריקות האלה.

תודה לעוזרים.

המערכת שמורכבת ברכב היא:

Morel virtus

Es300

Gto1004

Dcx-690

Cz-302A

פורסם

את רעש האלטרנטור אני ינסה לסדר לפי הפוסטים שכתובים בפורום,

אבל בנוגע לבעיה המרכזית של רעשים סטטים חזקים כאילו שהטוויטר הולך להתפוצץ אפילו שהווליום על 0 מזה יכול להיות?

• תוכן חדש...