Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנה בערך הורידו את הרכב של אבא שלי מהכביש בגלל צמיג לא תקין. הוא החליף את הצמיג כעבור כמה ימים ושכח להתייצב בתחנת המשטרה.

לפני חודשיים בערך עצרו אותו בביקורת והתברר שהרכב עדיין במצב של הורדה מהכביש ועכשיו כבר ללא טסט. הוא לא קיבל את הטופס של האגרה כנראה כי הרכב ירד מהכביש והיה בטוח שיש טסט לאוטו עד שהוא יקבל טופס חדש.

בשורה התחתונה הוא קיבל זימון לדין. מה העונש הצפוי? האם עצם זה שיש לו קבלה על החלפת הצמיגים מספר ימים לאחר ההורדה מהכביש יכולה לצמצם את העונש במידה משמעותית?

תודה

VW PASSAT 1.8T

פורסם

כמו כן שכחתי לציין שהיה לו גם ביטוח חובה בתוקף כי הוא כמובן היה בטוח שיש טסט לרכב. האם גם זה יכול לשחק לטובתו? כי בעצם איזו סיבה יש לו לשלם על ביטוח שהוא ללא תוקף בלי טסט.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

כמו שזה נראה לי - הקבלה על החלפת הצמיג יכולה לעזור לו, ובגדול (בהנחה שהרכב הורד מהכביש רק בגלל בעיה בצמיג).

אני מניח שבמקביל הוא קיבל הורדה נוספת מהכביש - עליו לטפל בנושא ההורדה מהכביש, ולדאוג לבטל את ההורדה, אחרת זה יתנקם בו.

פורסם

כמובן שהרכב הורד שוב מהכביש ברגע הביקורת וכמובן שהפעם הוא כבר המציא את כל האישורים הנדרשים כולל פעמים טסט.

מישהו יכול לתת הערכה מה יהיה העונש?

VW PASSAT 1.8T

פורסם

נהיגה ברכב בהורדה - זה קנס + פסילה.

מאחר ולאבא שלך יש את הקבלה על החלפת הצמיג, יש סיכוי טוב שכתב האישום יומר לנהיגה ברכב ללא טסט (אך כמובן שאינני רוצה שתיקח את זה בתור דבר בטוח ב-100%).

• תוכן חדש...