Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אהלן אני היום נכנסתי פעם ראשונה לאתר שלכם,חבר שלח אותי להתייעץ ולקבל עוד דעות בקשר לקניה שאני עומד לבצע.. אז ככה אני מתכנן לקנות את הרדיודיסק הזה PIONEER- DEH1600 מכאן : http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3&prod=64596&saleNo=470712&comp=1

עם הרמקולים http://www.audionet.co.il/details.asp?id=487&lead_id=&look= האלה של פיוניר..

אני לא ממש מבין בכל העסק של אודיו לרכב ורציתי לשאול אם הרמקולים מתאימים לרדיו דיסק.. איך המחירים יחסית והאם זה שווה?

התקציב שלי הוא מקס 1000 לרמקולים + רדיו דיסק.. אני מנסה לקחת את הרדיודיסק בפומבי בפחות מ650 אז ככה שאם יש לכם הצעות או שיפורים תגידו

תודה מראש, שקד.

מחפש כל Pontiac Firebird מהדור השלישי של פייברד- שנים 82 עד 92 כולל את הדגמים Trans Am, GTA, Formula, Firehawkוכמובן Firebird

מטרה- ליצור את KITT -קיט האוטו המדבר מהסדרה אביר על גלגלים.

http://www.knightreplicas.com - פרטים נוספים.

פורסם

קודם כל ברוך הבא אל הפורום :wave2:

לגבי המערכת אני אישית חושב שלתקציב שלך ולניסיון שלך זה מספיק לך הרדיו דיסק באמת בסדר והרמקולים 6960 של הפיאוניר קלאסיים בשבילך והם יעבדו מעולה בלי מגבר.

הרכיבים עם המשלוח יעלו לך קרוב ל 1000 שקל. לפי דעתי עשית בחירה טובה ותפיק ממנה את מה שאתה מצפה- מוזיקה בעוצמה סבירה ואיכות טובה בלי הרבה השקעה של כסף.

בהצלחה :)

.Honda- more then a dream

פורסם

קודם כל ברוך בואך לפורום.

לפי המיפרטשל המכשיר,ההגברה שלו היא 50 כפול 4.

הרמקולים האלה מצויינים יש לי זוג כזה בדיוק ברכב ואני מאוד מבסוט מהם.

קח בחשבון שאם תירצה בעתיד להוסיף מגבר אז הרמקולים האלה לא בנויים

לעבוד עם מגבר.

אם אין בכוונתך להוסיף מגבר הרדיו אז הרדיודיסק הזה עים ההגברה שיש לו בהחלט

תספיק בשביל לישמוע באס וצלילים ברמה מאוד טובה.

לי באופן אישי יש אותם וליפני שהוספתי סאב ומגבר הם עבדו על הרדיודיסק שגם הוא תוצרת פיוניר אבל 45 כפול 4 ודי נהניתי מאיכות הצלילים.

פורסם

שכחתי דבר נוסף.

לגבי מחיר הרדיודיסק אין לי מושג.

לגבי מחיר הרמקולים מחיר מצויין. אני קניתי אותם ב400 ש"ח.

אז בקיצור תהנה ולדעתי עיסקה טובה

פורסם

פשש, תודה מגיבים פה מהר הא? :)

שמעתי שברדיו דיסקים של פיוניר אם הדגם לא נגמר ב50 אז הם לא בנוים לארץ אז ככה שכל מה שלא נגמר ב50 בעצם נפתח בארץ ושנים משהו ובעצם מחדשים אותו ככה שאתה מקבל רדיו דיסק שפתחו והתעסקו בו

זה נכון או שזה סתם בולשיט?

מחפש כל Pontiac Firebird מהדור השלישי של פייברד- שנים 82 עד 92 כולל את הדגמים Trans Am, GTA, Formula, Firehawkוכמובן Firebird

מטרה- ליצור את KITT -קיט האוטו המדבר מהסדרה אביר על גלגלים.

http://www.knightreplicas.com - פרטים נוספים.

פורסם

איך אפשר לכתוב כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת, אתה מכשיל אנשים מר פג'ו!.

מה זאת אומרת הרמקולים האלה לא בנויים לעבוד עם מגבר?

איך הגעת למסקנה הזאת ולמה?

בקיצור זה רדיו דיסק נחמד להתחלה וגם רמקולים נחמדים.

שמעתי שברדיו דיסקים של פיוניר אם הדגם לא נגמר ב50 אז הם לא בנוים לארץ אז ככה שכל מה שלא נגמר ב50 בעצם נפתח בארץ ושנים משהו ובעצם מחדשים אותו ככה שאתה מקבל רדיו דיסק שפתחו והתעסקו בו

זה נכון או שזה סתם בולשיט?

אכן בולשיט, או אם לדייק אז נגיד מידע לא מדוייק.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

mr audio היקר.

אים היית קורא טוב טוב את התגובה שלי היית מבין שיש לי את הרמקולים האלה ובנוסף מגבר.

הרמקולים אכן מחוברים למגבר אבל נימצאים במינימום בגיין.כי אם אני מגביר את הגיין הרמקולים עובדים מעבר לעוצמתם.

אז אנא ממך תיקרא קודם ליפני שאתה מגיב כמו שהגבת.

פורסם
קודם כל ברוך בואך לפורום.

לפי המיפרטשל המכשיר,ההגברה שלו היא 50 כפול 4.

הרמקולים האלה מצויינים יש לי זוג כזה בדיוק ברכב ואני מאוד מבסוט מהם.

קח בחשבון שאם תירצה בעתיד להוסיף מגבר אז הרמקולים האלה לא בנויים

לעבוד עם מגבר.

אם אין בכוונתך להוסיף מגבר הרדיו אז הרדיודיסק הזה עים ההגברה שיש לו בהחלט

תספיק בשביל לישמוע באס וצלילים ברמה מאוד טובה.

לי באופן אישי יש אותם וליפני שהוספתי סאב ומגבר הם עבדו על הרדיודיסק שגם הוא תוצרת פיוניר אבל 45 כפול 4 ודי נהניתי מאיכות הצלילים.

אני לא רואה שרשמת פה שום דבר על גיין וכו'...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...