Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קיה בליסינג שקיבלתי עם 17 ק"מ על השעון.

האוטו אף פעם לא נוקה בשטיפה ידנית אלא במכונות בלבד (כרטיס שטיפומט).

לא קשה לראות את השריטות בלכה שעשו המכונות עם המברשות לאחר שנה פלוס.

לא מקלקל, אבל באוטו שאכפת לי ממנו, לא הייתי עושה את זה.

MCS 2008

פורסם

מזיק...

אני שונא את מכוני השטיפה

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תלוי באהבתך לרכבך,כמו שאמר drugstore אם זה רכב שלא השקעת בו...תמיד תוכל להתפשר ולמצא מכוני שטיפה עם סיביים פחות "דוקרים",אגב לגבי המכונים עם הג'לדות...היה פה שרשור הבנתי שגם לא כולם משהו..

אם אתה במקרה מפ"ת יש אחד טוב...

פורסם

אם מדברים על שטיפה

אי אפילו לא משתמש בקיטור, כך אני שומר יותר על הצבע

למה להתעצל אני חושב שמגיע לאוטו ליטוף וניקיון מידו של הנהג

אחרי שהוא שירת אותו בנאמנות כל השבוע

פורסם

מה שאמרו פה פעם על הג'ילדות זה שמרוב שהן עובדות הרבה מצטבר בהן חול וליכלוך אחר שגורם לשריטות כמו שעושה המכונה הרגילה.

וצביקה אתה קצת טועה, יש היום רכבים כמו 206 CC עם גג קשיח ועד כמה שאני יודע כן ניתן להכניס את הרכב למכונת שטיפה ללא חשש לפגיעה בגג כמו בגג ברזנט של 306 קבריולט למשל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הבעיה במכונות שטיפה היא שצריך להחליף את המברשות/סיבים (או איך שלא קוראים לזה) כל תקופה מסויימת והרבה מכונים לשטיפה לא עושים את זה, לכן זה מזיק לאוטו ושורט את הצבע במידה ולא החליפו..

• 5 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...