Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במשך השנים האחרונות יצא לי לפנטז לא מעט על חיים בקליפורניה. למעשה ביקרתי שם מספר פעמים, ויש לי חברים קרובים שחיים ועובדים שם.

2 חברים ישראלים שחיים באל אליי ועובדים שם כבר למעלה מ3 שנים (לא מאמין שבצורה חוקית), חבר אחד שעובד בחברה גדולה ומוכרת בצורה חוקית לחלוטין כי הוא לומד שם גם לתואר שני שמאפשר לו לעבוד ועוד 2 חברים טובים ילידי ארה"ב.

במשך השנים שמעתי שאם חברה אמריקאית רוצה אותך, יכול מאד להיות שיש להם את הדרכים להביא אותך לשם בדרך חוקית אבל אף פעם לא ידעתי איך זה באמת עובד!

אז נניח ויש משרה המפורסמת כרגע שמעניינת אותי מאד (בתחום שלי - אינטרנט), לדעתי אני מתאים למשרה ולמעשה אני עונה על כל סעיפי הדרישות מלבד הנושא החוקי.. כי לי יש רק אזרחות ישראלים (+ ויזת תייר עד 2019 :wink:) - האם באמת זה אפשרי?

אשמח לשמוע מבעלי נסיון או מכאלו שרק שמעו שמועות 8)

פורסם

זה אפשרי והחברה שמעסיקה אותך צריכה לשלם על כל הויזה ולעשות את הבקשה בשבילך.

זה תהליך לא פשוט ולא זול ולא כל חברה תעשה את זה.

בכלל מקרה תשלח קורות חיים ואם זה רלוונטי יחזרו אליך.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

דמיין שאתה הודי וראית את משרת חלומותיך בחברה בארץ - ותשלח רזומה מה הסיכוי שהם יתאמצו להשקיע זמן וכסף כדי לארגן לך ויזת עבודה מתאימה?

אם יש לך שם עולמי יוצא דופן בתחומך אז יש לך סיכוי - אחרת ידלגו עליך באלגנטיות וייתנו את המשרה לאמריקאי או מהגר שנמצא כבר שם ועם ויזה מתאימה.

הדרך המהירה לארגן לך אישור לעבוד בארה"ב היא עדיין חתונה עם אמריקאית...

פורסם

או ויזת סטודנט, יש כלכך הרבה מכללות קהילתיות שיסעייו לך בהוצאת ויזת סטודנט ואז גם מקבלים אישור עבודה.

haters will hate

פורסם

להתחתן עם אמריקאית לא רלוונטי, אשתי לא תאהב את זה.

ללמוד שם לתואר שני, אפשרי אבל לא מתאים בשלב זה של החיים.

לא הייתי משווה את המקרה להודי שפונה אלינו פה בארץ, יש לנו פה בארץ בסך הכל שם לא רע בכלל בכל הקשור להייטק בכלל ואינטרנט בפרט.

אם בכל זאת מישהו מכיר מישהו שהצליח להגר בצורה שכזו, אשמח מאד לשמוע.

וגלעד אני מסכים איתך לגמרי, מקסימום לא יחזרו אליי :) - פשוט קיויתי לקבל חיזוק שזה אפשרי!

פורסם

זה ש"לנו" יש שם טוב בתעשיית ההיי-טק, לא אומר ש"לך" יש שם טוב.

כאמור - אם אתה לא עילוי בתחומך, עם התמחות בנישה מאד מאד ספציפית, אל תבנה על זה שמעסיק אמריקאי יטרח עבורך (מה גם שבשנים האחרונות הרבה הרבה הרבה יותר קשה לקבל אישורים כאלה - כאמור - אתה צריך להיות עילוי בתחומך)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אליק בליק גנב לי את המילים מהפה.

אם אתה לא עילוי עם שם בקנה מידה בינלאומי / עם מקצוע סופר נדרש והתמחות ממש נדרשת ברמה בינלאומית - שכח מזה.

מה אתה עושה בתחום ה"אינטרנט" - יש הבדל בין תומך טכני נגיד למפתח מומחה בקוד מבוזר של מאגרי מידע בסביבת ענן לדוגמא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עם כל הכבוד לפסימיות (הדיי ריאלית, אבל עדיין) של שאר חברי הפורום, אני אציע לך להתאמץ ולחבר קורות חיים באנגלית ולשלוח, מקסימום, לא הפסדת כלום.

אם אתה באמת רציני לגבי עבודה חוקית בארה"ב, נצל את ויזת התייר שלך, תכנן טיול או צור קשר עם אחד החברים ו"תחתן" אותו (תדפיס הזמנה יפה לחתונה כדי לתת לעצמך אליבי להכנס למדינה, כי למרות היותך מחזיק בוויזה אתה עדיין צריך לספק לפקיד ההגירה בגבול סיבה הגיונית ללמה אתה נכנס למדינה). כשכבר תהיה שם, תתחיל לחפש עבודה מעניינת.

לא יודע לגבי ארה"ב אבל בקנדה יש עבודה בכל מקום ואחוז גדול מאוד מהחברות מנפיקות אישורי עבודה, הן הגישו בקשה וניתנו להן מספר "הקצאות". אישור סופי לוקח "עד 4 שבועות", אבל שוב, זה מה שאני יודע מקנדה (נסיון, לא שמועות).

אם יש לך עוד שאלות אנסה לעזור במה שאוכל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם אתה באמת רציני לגבי עבודה חוקית בארה"ב, נצל את ויזת התייר שלך, תכנן טיול או צור קשר עם אחד החברים ו"תחתן" אותו (תדפיס הזמנה יפה לחתונה כדי לתת לעצמך אליבי להכנס למדינה, כי למרות היותך מחזיק בוויזה אתה עדיין צריך לספק לפקיד ההגירה בגבול סיבה הגיונית ללמה אתה נכנס למדינה). כשכבר תהיה שם, תתחיל לחפש עבודה מעניינת.

זו ממש לא עצה טובה. אל תנסה לעבוד על פקידי ההגירה בכניסה, אתה לא יודע על מי תיפול ואיך. הם יכולים לתחקר אותך אח"כ 3 שעות כי אתה לא בא להם טוב בעין. פשוט תגיד שאתה מטייל לאנשהו - לא חסר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ההזמנה לחתונה הייתה סתם דוגמא. הכוונה הייתה ליצור אליבי כלשהו לכניסה. לעשות טיול, חבר שמתחתן. למרות שבגדול אפשר פשוט לבקר את אחד החברים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הסיכויים שלך ככה לא משהו

אם אתה רוצה ברצינות לעבוד בארה"ב, כדאי לך להתחיל בארץ בחברה אמריקאית (יבמ גוגל מיקרוסופט) ואחרי שנה אתה יכול לבקש העברה לסניף האמריקאי שלהם.

פעם זה היה כולל כל הוצאות המעבר - היום בד"כ המעבר על חשבונך

• תוכן חדש...