Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש רכב) 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אני מחפש רכב 7 מקומות שהיה גם תא מטען

זה הולך להיות רכב עבודה גם חשוב לי המחיר כי יש לי לשלם

שווי שימוש רכב

יתקבל גם תמונות ברכה

אני רוצה עד תקציב של 170

תודה

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

רוב רכבי ה-7 מקומות בתקציב הזה (אם לא כולם) סובלים מבעיה של תא מטען קטן כשכל המושבים פתוחים. כשסוגרים את המושבים בשורה השלישית זה כבר משהו אחר, השאלה אם לזה להתכוונת.

בכל מקרה יש בשוק די הרבה רכבים מוצלחים בסגמנט הזה. החל מהשברולט אורלנדו, דרך רנו גרנד סניק ועד פורד s-max. השאלה היא מה אתה מחפש בלבד תא המטען (שכאמור די דומה בכולם)? נוחות? צריכת דלק? אבזור?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש פער בין תא מטען של 100 ליטר של אורלנדו ל 285 ליטר של S MAX.

ה S MAX כנראה מעבר לתקציב, אם כי היא המלצה משובחת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני יפרט

בשנה אני עושה בערך 90 אלף

אני מחפש שהיה לרכב כרוז קונטרול ועל זה אני לא מותר

שהיה אפשרות לקחת פעם בשנה אם היה צריך 7 אנשים ויכול להכניס את 2 העגלות של הילדים

אחד מהם זה בו גבו

תודה

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

למה S-MAX מחוץ לתקציב? גרסת הבסיס (Trend) עולה 175 אלף ש"ח.

בכל מקרה, נראה לי שאין רכב שמתאים למה שאתה מבקש. אין לי רעיון לשום רכב חדש שמתאים גם לתקציב, גם לדרישה ל-7 מקומות אמיתיים וגם עם תא מטען מספיק גדול לשתי עגלות גדולות.

הדבר הכי קרוב לזה הוא סאנגיונג רודיוס או קרייזר וויאג'ר אבל שניהם יקרים משמעותית. שלא לדבר על עלויות הדלק העצומות שיהיו לך בנסועה של 90 אלף קילומטרים בשנה :shock:

נראה לי שתצטרף לוותר על משהו.

או לוותר קצת על הנוחות ולקחת מסחרית (נניח סיטרואן ג'מפי אוטומטית), או לוותר על נפח תא המטען פעמיים בשנה ולקחת מיניוואן חסכוני כמו הסניק דיזל.

פורסם

ראיתי מצובישי שהיה קצת תא מטען והם רצו 178

אני רוצה כמה שיותר נוח לנסיעות ארכות

אבל גם שהיה צריך לקחת 7 אנשים יכול לקחת את העגלות

אני בממוצע לוקח 5 אנשים ברכב

ושיש חופש ישמח לקחת עוד אנשים ברכב

ואיזה דגם זה S-MAX

אני חושב על שווי שימוש שלא היה גבוה

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

נראה לי שתצטרף לוותר על משהו.

או לוותר קצת על הנוחות ולקחת מסחרית (נניח סיטרואן ג'מפי אוטומטית), או לוותר על נפח תא המטען פעמיים בשנה ולקחת מיניוואן חסכוני כמו הסניק דיזל.

היום אין משמעות במחירי הדלק בין דיזל לבנזין

היום אני נוהג על שברולט קרוז

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

אולי ההבדל בין מחירי הבנזין לדיזל לא גדול במיוחד היום, אבל ההבדל בצריכת הדלק היה ונותר גדול. באופן כללי רכב דיזל יסע יותר קילומטרים לכל ליטר בהשוואה לרכב בנזין מקביל.

קח דוגמא טובה מרנו - פלואנס בנזין עושה 10-11 קילומטרים לליטר, פלואנס דיזל עושה 18-19 קילומטרים לליטר. לא צריך להיות פרופסור בשביל להבין שבעבור מישהו שנוסע 90 אלף קילומטרים בשנה ההבדל בעלויות יהיה ענקי. אבל היי, אם אתה פילנטרופ שרוצה להגדיל את קופת האוצר על ידי תרומה של אלפי שקלים נוספים בשנה בתשלומי בלו - אני לא אהיה זה שאעצור אותך. שמעתי שצריך למצוא מקורות תקציביים לתשלום תגלומי המילואים.

הלאה -

מיצובישי אאוטלנדר הוא אופציה ראויה אבל יש לו כמה חסרונות. העיקרי הוא ביצועים די עצלים בדגם הבנזין וחיסרון נוסף הוא העדר פתחי מיזוג מאחור (עלול להיות קצת בעייתי בקיץ).

פורד S-Max הוא מיניוואן אמיתי, שנחשב לאחד המובילים בקטגוריה. דגם הטיטניום יקר יחסית אבל דגם ה-trend נמכר בדיוק בשביל אנשים כמוך שמודאגים משווי השימוש.

פורסם

לדעתי הדבר היחיד שעונה על כל הדרישות של זה סאנגיונג רודיוס.

7 מקומות מלאים + תא מטען גדול + דיזל אוטומט די חסכוני + קרוז קונטרול

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לדעתי הדבר היחיד שעונה על כל הדרישות של זה סאנגיונג רודיוס.

7 מקומות מלאים + תא מטען גדול + דיזל אוטומט די חסכוני + קרוז קונטרול

הבנתי שגם הזיהום אויר מירבי גם כך השווי שימוש

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

אם רודיוס בתקציב בדוק גלקסי

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש קאיה - לא זוכר מה הדגם. אבל היא די ארוכה שנת 2007 נראית חדשה גם מבחוץ גם מבפנים . אם זה רלוונטי אני אצלם אותה ואשלח לך. היא למכירה כמובן

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כן זה נראה לי הכי הגיוני. אם פותח הפוסט ירצה אלך לצלם ואספק פרטים. היא נראית ממש טוב.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...