Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך האוטו

SUPER
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת שקשה לי לאמר שבמקומך הייתי מתבאס

בנאדם, זה אוטו של זקנים עם מנוע של 205 ספורטיבית! אתה:screwy:?

זה שאהבת אותו- מובן לגמריי.

זה שאתה ככה מתבאס?

:shock2: ממש לא מובן

שתבין- לא ידעתי למה אתם מתכוונים ומהללים את הרכב הזה כי אנלא מכיר אותו לפי שם, אבל אחרי התמונה, כשזהיתי את הרכב- ראבק האוטו הזה מכוער:vamp: ! בלי להעליב אותך (לא אתה עיצבת...):twisted:

הרכב הזה לא מציאה מבחינה חיצונית:silly: , גם לא מבחינה ביצועיסטית:2gunfire: , ועוד קיבלת מהביטוח יותר ממה שאתה אמור לקבל, אז תכל'ס אתה צריך לאמר תודה לזה שזיין לך תאוטו ועזר לך בסופו של דבר להוציא מהביטוח את מה שהוצאת, ותתקדם הלאה.

ואל תשכח ביום כיפור לאמר תודה לאלוהים שהילד חי....

בברכת חתימה טובה לכולכם,

-ארז8) -

ארז יקירי , סייג לחוכמה שתיקה.

סתם נתונים כללים , ה309 GTI יותר קלה מה205 ונחשבת עם חלוקת משקל טובה יותר ( התחת , אך התחת ) ונחשבת בהחלט למכונית ספורטיבית ביותר שכשהיא משולבת עם מנוע 1.9 היא גם די ביצועיסטית , אוטו של זקנים ? אולי ה1.4 ... אבל בהחלט מתנהגת וזזה כראוי.

מכוער זה עינין פרופר של טעם , והייתי מעדיף אוטו כזה מאשר אחד המיניוונים החדשות או אחד הרכבים הפסבדוספורטיבים דוגמאת הסיוויקים או הקולטים האהובים על רוב האנשים.

ונתי חפיף , בסוף היום זה אוטו , 4 גלגלים , פח , והגה ... ועדיף בן אדם על אוטו ... אבל החיים של הנהג הנתקע , זה כבר משהו אחר :)

בקיצור ולענין

גמר חתימה טובה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת שקשה לי לאמר שבמקומך הייתי מתבאס

בנאדם, זה אוטו של זקנים עם מנוע של 205 ספורטיבית! אתה:screwy:?

זה שאהבת אותו- מובן לגמריי.

זה שאתה ככה מתבאס?

:shock2: ממש לא מובן

שתבין- לא ידעתי למה אתם מתכוונים ומהללים את הרכב הזה כי אנלא מכיר אותו לפי שם, אבל אחרי התמונה, כשזהיתי את הרכב- ראבק האוטו הזה מכוער:vamp: ! בלי להעליב אותך (לא אתה עיצבת...):twisted:

הרכב הזה לא מציאה מבחינה חיצונית:silly: , גם לא מבחינה ביצועיסטית:2gunfire: , ועוד קיבלת מהביטוח יותר ממה שאתה אמור לקבל, אז תכל'ס אתה צריך לאמר תודה לזה שזיין לך תאוטו ועזר לך בסופו של דבר להוציא מהביטוח את מה שהוצאת, ותתקדם הלאה.

ואל תשכח ביום כיפור לאמר תודה לאלוהים שהילד חי....

בברכת חתימה טובה לכולכם,

-ארז8) -

לאדון הנכבד

על טעם וריח אין מה להתווכח,

אתה לא אוהב את האוטו, יותר טוב

האוטו הזה מיוחד במינו זה הקטע תפנים את זה

זה לא עוד הונדה או אמיצובישי שיש כמוהה מליונים

ויש לו נוסטלגיה כמו ה GTI 205 האגדית

קיצר כל אחד יושן על הצד שנוח לו

גמר חתמיה טובה

פורסם

תודה לכולם

קצת מצער על האוטו אבל מה לעשות

לפי דעתי הכי חשוב שהילד נשאר שלם אחרי המכה עברתי אותו לא ביותר מכמה סנטמתרים.

שנה טובה

פורסם

"גם הדגם GT מגיע עם מנוע 1.9 וגם ה-GTI מגיע עם מנוע 1.9 ."

אז מה ההבדל בין דגם הGT לבין דגם הGTI? ממה שאני יודע הGT חולקת את אותם מכלולים כמו ה2051.6 ואילו הGTI חולקת את אותם מכלולים כמו ה205 1.9, נכון? ומה בעצם ההבדל בין ה309GT ובין ה309 GTI?

בתרד הזה בעל הרכב טוען שהרכב הוא 309GT אז בעצם הרכב הנ"ל הוא לא 309GTI? או שכן? :roll:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=27657&page=1&pp=15

פליקס מאוד מאוד מבולבל

ROOONEEYY

פורסם

אז מה השוני בין גרסת הGT ל GTI? למעט השוני במנועים, האם יש שוני כלשהו במכלולים עצמם? (ציריות, בלמים, צמיגים ו"כו...) ואיזה רכב היה לפותח התרד GT או GTI?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
ארז יקירי , סייג לחוכמה שתיקה.

סתם נתונים כללים , ה309 GTI יותר קלה מה205 ונחשבת עם חלוקת משקל טובה יותר ( התחת , אך התחת ) ונחשבת בהחלט למכונית ספורטיבית ביותר שכשהיא משולבת עם מנוע 1.9 היא גם די ביצועיסטית , אוטו של זקנים ? אולי ה1.4 ... אבל בהחלט מתנהגת וזזה כראוי.

מכוער זה עינין פרופר של טעם , והייתי מעדיף אוטו כזה מאשר אחד המיניוונים החדשות או אחד הרכבים הפסבדוספורטיבים דוגמאת הסיוויקים או הקולטים האהובים על רוב האנשים.

ונתי חפיף , בסוף היום זה אוטו , 4 גלגלים , פח , והגה ... ועדיף בן אדם על אוטו ... אבל החיים של הנהג הנתקע , זה כבר משהו אחר :)

בקיצור ולענין

גמר חתימה טובה.

ליביו

לא ממש מדוייק.

ה 309 GTI האמיתית מגיעה בדגם של 3 דלתות. ה GT אכן הגיעה גם ב 5 דלתות. ל GTI מכלולים מחוזקים מה GT החל במוטות פיתול בסרן האחורי וכלה בנבות קידמיות מחוזקות וקליפרים מוגדלים מקדימה.

למיטב זיכרוני (אבל פה אני לא בטוח) ל GT לא היה דיסק מאחורה - תקנו אותי אם אני טועה.

ועוד מילה אישית, בגלל שיום כיפור, לגבי נתי, כבר סלחתי לו ממזמן על הנזק שנגרם לי בניסיון האומלל לרכוש חלקים ממנו ומ"אחיו" מר יניב בר לב - גם בגלל שהוא באמת התנצל. אבל אני מזהה פה מחר נפגע חדש, אז אני אנצל את ההזדמנות להזהיר, אם מר בר לב ינסה מחר מחרתיים למכור לכם חלקים מהרכב הזה - הייתי ממליץ לבדוק טוב טוב את מה שהוא אומר ומבטיח.

מניסיון - יושר לא הצד החזק שלו - והוא מוזמן לתבוע אותי על הוצאת דיבה בכל עת!!!

פתגם ישן וידוע אומר: "אם אדם אחד אומר שאתה שקרן - ייתכן ואתה דובר אמת, אם שניים טוענים שאתה שקרן - כדאי שתבדוק את עצמך, כי כנראה שאתה שקרן!"

בפורום הזה יש לכל הפחות שניים שחושבים שמר בר לב לא דובר אמת בלשון המעטה.

וכדי שמר בר לב לא יאיים על מנהלי הפורום כדי שיורידו הודעה זו, אני לוקח אחריות בלעדית על הנאמר פה ומדגיש, כי הפורום אינו אחראי כלל ועיקר על הנאמר פה על ידי.

ועוד אוסיף, כדי שזה לא יהפוך שוב להתנצחות ביני לבינו, אני לא אגיב לשום תגובה שלו בנושא אלא בהודעות פרטיות למי שירצה ולמי שזה מעניין אותו.

אסיים ב"גמר חתימה טובה" לכולם כולל למר בר לב - מי ייתן וכל אחד יקבל כגמולו.... :wink:

אלון

פורסם

אז המכונית של פותח התרד היתה 309GT שהושתל בה מנוע 1900, נכון?

ונסכם בכך ש309GTI באה אך ורק עם 3 דלתות, מנוע 1900 בעל הזרקה רב נקודתית והספק דומה ל1.9 של ה205, ואילו הGT באה גם עם מנוע 1.9 בעל הזרקה חד נקודתית והספק קרוב ל205 1.6.

והמכלולים של הGTI דומים יותר ל205 1.9 ושל הGT דומים ל205 1.6.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

LIVIUR לדעתי אתה טועה כשאתה מציין כי ה-309 יותר קלה מה-205 - זה פשוט לא נכון.

מעבר לכך ל-309 1.9 GT (שלה יש גירסת 5 דלתות בלבד - למיטב ידיעתי) יש (גם כן למיטב ידיעתי) 105 כ"ס והיא בכל מקרה יותר איטית בהאצות מה-205 GTI 1.6.

על מה שאין להתכווח הוא ששילדת ה-309 בבסיסה היא שילדה טובה ומהנה לנהיגה ספורטיבית.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
LIVIUR לדעתי אתה טועה כשאתה מציין כי ה-309 יותר קלה מה-205 - זה פשוט לא נכון.

מעבר לכך ל-309 1.9 GT (שלה יש גירסת 5 דלתות בלבד - למיטב ידיעתי) יש (גם כן למיטב ידיעתי) 105 כ"ס והיא בכל מקרה יותר איטית בהאצות מה-205 GTI 1.6.

על מה שאין להתכווח הוא ששילדת ה-309 בבסיסה היא שילדה טובה ומהנה לנהיגה ספורטיבית.

ה GT 1.9 עם 105 כ"ס זה מה שנקרא SX-GT, וזה למעשה גרסה משפחתית מאובזרת.

ל GT המדוברת היה במקור 115 כ"ס, כמו של 205GTI 1.6, והיא כבר עם יומרות ספורטיביות.

ל GTI 1.9 16V היו, אם אני לא טועה 155 או 160 כ"ס

ולכל המזלזלים - כן. מאוד חבל על האוטו.

יצא לי לנהוג עליו סיבוב קצר לפני שהוא עבר החלפת מנוע ושינויי מתלים, והתנהגות הכביש שלה היתה מדהימה לחלוטין ומהנה ביותר.

למי לעזאזל אכפת איך נראה האוטו כשיש לו התנהגות כביש כזאת?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
ה GT 1.9 עם 105 כ"ס זה מה שנקרא SX-GT, וזה למעשה גרסה משפחתית מאובזרת.

ל GT המדוברת היה במקור 115 כ"ס, כמו של 205GTI 1.6, והיא כבר עם יומרות ספורטיביות.

ל GTI 1.9 16V היו, אם אני לא טועה 155 או 160 כ"ס

ולכל המזלזלים - כן. מאוד חבל על האוטו.

יצא לי לנהוג עליו סיבוב קצר לפני שהוא עבר החלפת מנוע ושינויי מתלים, והתנהגות הכביש שלה היתה מדהימה לחלוטין ומהנה ביותר.

למי לעזאזל אכפת איך נראה האוטו כשיש לו התנהגות כביש כזאת?

אכן התנהגות הכביש של 309 ספורטיבית בכלל ושל ה GTI בפרט לא נופלת משל ה 205GTI ויש שטוענית כי היא אף עדיפה על ה 205GTI1.9

לגבי הרכב הספיציפי הזה, אני יודע לספר, שהבנתי מהבעלים הקודמים שלו, כי הוא היה נקי מתאונות ואפילו בצבע מקורי עד שנתי צבע אותו - אז כנראה שהשלדה שלו היתה מעולה. לגבי המכלולים - לא מזמן נתי הנמיך אותו בקפיצים שהשארתי לו במתנה (30 מ"מ) ואני מעריך שאחיזת הכביש שלו רק השתפרה.

חבל על כל רכב כזה שיורד מהכביש - אפילו אם הוא לא היה GTI מקורי.

אלון

פורסם

בתור הבעלים הקודמים של הרכב אני יכול לשפוך קצת אור...

הוא מגיע במקור עם מנוע 1.6

אני השתלתי בו 1.9

סרן אחורי-תוף-כמה עצוב

ומה שיותר עצוב-דיסק קדמי אפילו לא מאוורר!!

ובקשר להמלצה של אלון לעסקים עם הנ"ל...

אני איתו!

גמר חתימה טובה!

פורסם

אני השתלתי בו 1.9

סרן אחורי-תוף-כמה עצוב

אני איתו!

גמר חתימה טובה!

אני מאוד בספק אם הרכב הגיע במקור עם דיסק קדמי לא מאוורר.

סביר להניח שלאורך השנים איזה מוסך חיפף שם את העבודה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אני השתלתי בו 1.9

סרן אחורי-תוף-כמה עצוב

אני איתו!

גמר חתימה טובה!

כן כן בתור בעלים הקודמים הלא מפותחים של הרכב

מי שמוכר לנסוע במכונית עם מנוע 1900 עם ברקסים רגילים אז הוא לא אדם הכי מפותח, אצלי הרכב עבר שינוים דרסטים, הכל מהנמכה, לעוד שני קוני קדימה, מערכת בלימה שלמה של ברלינגו, כיוון המנוע מחדש, בנית מערכת חשמל חדשה ברכב ועוד ועוד.

הרכב הגיע מהחברה עם ברקסים של 205GTI 1600, זה שהבעלים הקודמים לא יודע לזהות בן ברקס מאורר ללא אז....

אלון, 309GTI מגיע גם עם 5 דל'

A-PE399019.jpg

• תוכן חדש...