Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העלתי לפני מספר ימים שאלה הקשורה בנושא אבל כנראה בגלל שמיהרתי ולא היה לי זמן לפרט תימצתתי את הנושא בצורה לא טובה.

לכן אשמח אם הממוחים כאן ומביני עניין בעלי נסיון יוכלו לתת תשומת לב לנושא הבוער לי כל כך.

הרכב: מאזדה 3 2008 1.6 ל' אקטיב

המטרה הסופית שלי: שמיעת אודיו ברכב מנגן האייפון

הבעיה: לא יודע איזה כבל AUX הוא הנכון לי לקנות

שאלה: לאן מוביל הפורט שאני מנתק לצורך חיבור כבל ה AUX

ועכשיו לנושא:

מצאתי את האתרים הבאים המכילים שני כבלים שונים לחיבור האייפון ברכב המתחברים אל גב מערכת הרדיו דיסק.

1. לחיבור AUX אל נקודת היציאה של האוזניות באייפון:

http://www.ebay.com/itm/Mazda-Aux-cable-Mazda6-Mazda-3-car-audio-parts-SKMA16-21-3-5MM-/200906311985

2. לחיבור תחתון אל נקודת חיבור המטען של האייפון :

http://www.ebay.com/itm/221044754342?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

אז פירקתי את המערכת ברכב שלי הבוקר כדי להיות בטוח שהפורטים שלי נראים אותו הדבר וכמובן לברר כמה פינים נמצאים

במערכת גדי לדעת איזה כבל להזמין. שימו לב שבתמונות של הכבלים בקישורים עושה רושם שהפורטים שונים זה מזה..

אז רציתי לוודא ופירקתי את שלי. וכך שלי נראה:

הפורט מהמערכת

img0795u.jpg

2 שורות הפינים בגב המערכת המתחברים אל הפורט

img0797nt.jpg

לפי הקישורים שנתתי איזה כבל מתאים לי? הם מציינים שם שנתונים של רכבים מתאימים אבל עושה רושם ששניהם אותו דבר. פשוט כי אני מעדיף את החיבור התחתון לאייפון. אבל אם בלתי אפשרי אסתפק גם בחיבור האוזניות הרגיל.

עכשיו אחרי שראיתם את הכבלים, שימו רגע בזכרון במוח בצד. ותעיינו בסירטון הבא המדגים כיצד לחבר כבל דומה (הנקרא GTA CAR KIT שמאוד יקר לכן לא אקנה אותו) :

אחרי שצפיתם בסרטון ראינו שהוא הוציא את המערכת,ניתק את הפורט מהמערכת וחיבר את הפורט של הקיט המתחבר לאייפון. סיים והחזיר חזרה את המערכת למקומה. לא הבנתי מה קורה עם הפורט שהוא ניתק? לאן הוא היה מחובר בכלל? מה יש בקצה השני שלו? מה בעצם פירקנו?

אשמח לתשובות קונקרטיות לעניין מהמומחים המסתובבים כאן בפורום (אני יודע שיש נתקלתי כבר בכמה מביני עניין) .

ואם יש מישהו שביצע חיבור אייפון ברכב מסוג זה מוזמן לתת עצה.

אני חייב להתקדם עם הסיפור הזה אני נהיה מתוסכל בבקשה קצת אור בקצה המנהרה?!

תודה מראש!

גילעד.

פורסם

עריכה: לא עמדתי בפיתוי ובזה הרגע הזמנתי את הכבל המתחבר לאוזניות.

כמובן שעדיין הנושא רלוונטי וזקוק למענה.

• תוכן חדש...