Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוזר אבל אני לא יכול לערוך אז אני יוסיף לכאן:

היא אומנם ידנית ולא אוטומטית אבל אולי זה יעזור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=475708

אני לא יכולתי שלא להרגיש על כמה וכמה משפטים שם שהם לקוחים מעולם השיווק. ולכן כדאי מאוד לקחת את חוות הדעת הזאת בעירבון מוגבל.

פורסם

פלואנס דיזל אוטומטית אוכלת משהו כמו 19 קילומטרים לליטר בממוצע, נתון אמיתי. לפי 36 אלף קילומטרים בשנה מדובר על 1894 ליטרים של סולר שהם 15152 ש"ח בשנה.

סיטרואן C4 פיקאסו רובוטית אוכלת בממוצע 12 קילומטרים לליטר וגם זה לפי חישוב מאוד אופטימי. לפי 36 אלף קילומטרים בשנה זה 3000 ליטר או 24000 ש"ח לשנה בעלות דלק בלבד!

סה"כ ההפרש - 14,848 ש"ח שאתה חוסך בפלואנס בשנה! כלומר תוך פחות משנתיים אתה מחזיר את ההפרש במחיר ונשאר עם רכב שהקילומטראז' שלו נמוך יותר.

24000

15152-

14848=

אני גם רוצה מחשבון כמו שלך:-P

פורסם

ממה שאני ראיתי יש בעייתיות שמצאו במבחן לגבי רמת הבטיחות של היושבים במושב הקדמי של הברלינגו. וזה כנראה אחד הגורמים לירידה במספר הכוכבים. אז נכון שנראה שבסך הכול המיגון מאחור של הילדים בסדר גמור וזה מה שאמור להיות הכי חשוב לנו אבל למה לקחת סיכון גם על עצמנו לא (כמובן, חס וחלילה, טפו-טפן-טפו שלעולם לא נזדקק להיווכח את יעילות הבטיחות של הרכב).

תראה, אני לא נכנסתי לעובי הקורה אבל צירפתי לך את המבחן כדי שאתה כן (כי זו החלטה שלך). :-)

• תוכן חדש...