Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב של השכן ניצול השואה שלי שמשמש אותו לנסיעה לקופת החולים (שנמצאת מרחק חמש דקות הליכה)

פוקוס 2006 שעשה 36 אלף קילומטרים, הגיעה אליו לפני 4 שנים כשעל מד הקילומטרים 30 אלף.

סבא שלי ב2005 קנה רנו סימבול חדשה.(פה נמכר תחת השם רנו קליאו סדאן,יחסית נדיר בארץ)

הוא גר ברוסיה,ונוסע רק בקיץ בסביבות 200-100 קילומטרים בחודש.

עכשיו שם החורף 8 חודשים(!).בזמן הזה הוא לא נוסע והרכב חונה בחנייה סגורה.

ב2011 הוא מכר אותה עם 5000 אלף :loco: קילומטרים.

מה שמצחיק רנו קנו אותה בטרייד אין ועשו 4 בדיקות כדי לבדוק אם זייפו את מד האוץ.

פורסם
תתפלא, ממש לא חסרות שקודות ומרצדסים שעברו את מיליון קילומטר בלי לפתוח מנוע.

אם מטפלים ברכב כמו שצריך הוא מחזיק המון זמן, במיוחד בתנאים שנהג עושה הרבה נסיעות בין עירוניות שהרבה פחות שוחקות מנסיעות עירוניות קצרות.

יצא לי לנסוע במונית שקודה אוקטביה עם מעל מיליון קילומטר יותר מפעם אחת.

יש המון מרצדסים עם 700K+ על גיר אוטומטי (!) מקורי שלא שופץ.

וסקודה עם מיליון קילומטר על מנוע וגיר מקוריים?

אין מצב.

פורסם

יצא לי לנסוע במונית פולקסוואגן ג'טה מודל 2012 עם 170 אלף ק''מ והאוטו בן כחצי שנה.

אמנם הק''מ לא גבוה אבל יחסית לגילו. זה המון.

אל תדבר שטויות. אני עובד בחברה שמשכירה לצבא את היונדאים הללו.

אני עד לרכבים כאלה בצבא.

יונדאי אקסנט מודל 2006 (צורה ישנה) שכיום נושקת את החצי מיליון ק''מ.

ותאמין לי, רכבים כאלה הם שבורים מכל קו וזווית.

שלומי.

פורסם

עבדתי בכביש 6

כל טנדר עשה לפחות מליון ק"מ לפני שהתחילו לחשוב על להחליף.

ולא..לא עשו מנוע מעולם.

בערך 300K בשנה עשה כל טנדר. טויוטה היילוקס

פורסם

אני חושב ששיאני הק״מ כמו ברוב התגובות פה הן מרצדס במקום הראשון וסקודה במקום השני.

לי אישית יצא לנהוג בויטו לא מונית עם כמעט 900 אלף, וE קלאס 2001 עם 1080000 מונית לשעבר.

וזה ממש לא נדיר לראות מרצדסים שחצו את קו המליון, במרצדס עושים גיר בד״כ בין 400 ל700 במקרה הנדיר , מנוע עוד יותר מעל 600 אם נוצל נכון, באוקטביות אוטומט עושה בין 150 ל300 בדרך נס, מנוע 500-600 במקרה הטוב, לא מאמין שאוקטביה תחצה את המליון עם מכלולים מקוריים, גם הגיר הידני נשבר ( מרצדס ידנית הגיר הידני עובר את המליון בקלות)

BMW E30 325i Coupe

פורסם

מאזדה 3 שחזרה מעסקה של ליסינג בחברת אבטחה אחרי 4 שנים 430 אלף קילומטר , הרכב עבד 24 שעות ביום .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
וולבו P1800 שעשתה יותר מ 4.7 מיליון ק"מ.

car-irv-450.jpg?i=110309130546

volvo_custom-3e58d27d1b7768861dcc91f3796acd0bf7269667-s40.jpg

Eu-RsocQlCY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מכיר את הסיפור הזה. יש לרכב הזה בערך 2.5-3 מיליון מיילים(בארה"ב) אם אני זוכר טוב..

אם אתה אומר שזה יוצא 4.7 מיליון ק"מ אז יוצא..

דרך אגב וולוו בעצמה פרט לאספנים הציעו לו לרכוש את הרכב למוזיאון והוא סרב בנימוס ובנוסף לכך הוא קיבל וולוו חדשה מהחברה on the house

מה אתם אומרים? רכב עם 444 אלף כדאי להמשיך לשמור?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
לא מזמן ראיתי אוטובוס בן שנתיים וחצי עם 246,000 ק"מ, יגיע לגדולות..

זה כלום! אוטובוס ביום ממוצע לפי דעתי אוכל בין 700 ל-1000 ק"מ ומעלה...

במיוחד באוטובוסים הבינעורניים, העירוניים מורידים את הממוצע

תחשוב שאוטובוס עושה קו קרית שמונה-ת"א עם נסיעת הלוך אחת של 200 ק"מ, תכפיל בחזור וככה כל היום עד 12 בלילה.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
וסקודה עם מיליון קילומטר על מנוע וגיר מקוריים?

אין מצב.

בהחלט יש מצב, מקורי לחלוטין. אתה כניראה לא מכיר רכבי דיזל. מדובר עם מנועים אמינים ביותר ואם מטפלים כמו שצריך הם מחזיקים המון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...