Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רואה לא מעט פג׳ו פרטנר צבאיות בנזין עם 400 אלף ק"מ. דיזל ראיתי עם 500 אלף ק"מ. עם כל התעללות שהם עוברים הם נשארים שלמים מבפנים וגם מכאנית, אפילו בולמים מקוריים.

סיטרואן קסרה דיזל עם 550 אלף ק"מ.

לצערי לא זוכר איזה רכב ראיתי עם כמעט 600 אלף ק"מ.

פג׳ו בוקסר עם 350 אלף.

קורולה 2000 עם 340 אלף.

סובארו אימפרזה 99 עם 550 אלף ק"מ.

מונית מרצדס(שנת 2006 בערך) באזור ה800 אלף ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

לפני כמה שנים עבדתי עם פורד קונקט 2007 אם אני זוכר נכון. מד האוץ' שלה היה על 570K. זה היה בערך לפני 5 שנים ועד היום האוטו נוסע.

כשאני חרשתי איתו את הארץ הוא נסע כמו חדש למרות שטופל בקמצנות פושעת ע''י בעל הבית. אני עדיין רואה אתה מדיי פעם מה דגורם לי פשוט להעריץ את האוטו הזה.

פורסם

אני נהג מונית . אחד הנהגים בתחנה החזיק עד לפני שנה מרצדס e מודל 2002 עם מיליון ו200000 ק"מ . את המונית הפך לרכב פרטי והיא עדיין נוסעת בשימוש המשפחה. את הטיפולים הוא עושה לבד ומעולם לא פתח מנוע לשיפוץ.

• מעניין 1
פורסם
קיה פורטה עם כמעט מיליון ק״מ )i shit you not):

[ATTACH]497324[/ATTACH][ATTACH]497325[/ATTACH]

Sent from my iPhone using Tapatalk

אמיתי? ידוע מה היא עברה במהלך הזמן?

יש משתמש בפורום עם I35 שנסעה המון ומפגינה אמינות מרשימה ואלה מכוניות שחולקות לא מעט מכלולים.

פורסם

הרכב הקודם שלי, רנו סניק II, שנת 2006, יד ראשונה.

הגעתי איתו ל-260K והכל היה מקורי.

מנוע 2.0, תיבה 4 הילוכים AL4.

לצערי עשיתי תאונה עם הרכב ב-2014 והתיקון עלה יותר מהרכב ונצטרכתי להיפרד ממנה, עד היום אני מתגעגע.

איזה רכב מדהים!!

פרנקופיל מושבע!

פורסם
החל מאיזה ק"מ זה נחשב להרבה? 200k?

יש לי מכונית עם מנוע 1.0 3 צילינדרים ועברה 140 אלף מבחינתי זה לא מעט.

לדעתי זה תלוי ברכב.

אני חושב שרכב חדש, בתנאי שמטופל לפי הוראות יצרן, צריך לתת לך שקט לפחות ל200 אלף ק"מ.

אבל יש ויש. יש כאלה שמתחילים לעשות בעיות עוד בדרך מהסוכנות הביתה, ויש כאלה שמגיעים ל400 אלף בתחזוקה מינימלית.

אני חושב שזה תלוי בכמה דברים - תכנון של עומסים שמופעלים על רכיבים שונים, איכות חומרים, איכות הרכבה (כי מה יעזור התכנון הכי נכון אם מרכיבים במדינת עולם שלישי עם מכונות מתקופת מלחמת וייטנאם, ועם פועלים שיכורים בגרוש וחצי ליום, שדופקים ברגים עם פטיש), שימוש סביר, והקפדה על טיפולים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הרכב הקודם שלי, רנו סניק II, שנת 2006, יד ראשונה.

הגעתי איתו ל-260K והכל היה מקורי.

מנוע 2.0, תיבה 4 הילוכים AL4.

לצערי עשיתי תאונה עם הרכב ב-2014 והתיקון עלה יותר מהרכב ונצטרכתי להיפרד ממנה, עד היום אני מתגעגע.

איזה רכב מדהים!!

לאנסר 92, הרכב הראשון שנהגתי עליו, נמכר עם 256 אלף ק"מ קלאצ' מקורי ובלמי תוף מקוריים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...