Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני מתכנן להחליף את הנוזל רדיאטור כי ראיתי שהוא כבר קיבל צבע חום וגם מסתבר שהגיע זמנו להחליף.

קניתי בקבוק של Prestone כזה: http://mx.prestone.com/enmx/prestone_super_radiator_flush

בכל מקרה שמתי נוזל רדיאטור חדש זמנית עד שאני יעשה את הפלאש , הייתם ממליצים על הפלאש ?

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
לא יודע עד כמה הפלאש הזה יעזור. עדיף כבר להוריד רדיאטור ולשלוח אותו לפתיחה וניקוי יסודי.

אל תשתמש בפלאשינג לרדיאטור! תחזיר את זה לחנות.

באחת המכוניות שלי בעבר רציתי לעשות פלאשינג לרדיאטור.

התייעצתי עם המנהל שלי, מכונאי ענק עם וותק של 30 שנה ובאמת הוא מבין ובעל נסיון ובעל חוכמה גדולה בענף.

הוא אמר לי: "לא בשום פנים ואופן, כי החומר הרי חודר גם לכל המכלולים (מנוע, יחידת החימום הפנימית וכו') ושם יש כל מיני משקעים והחומר ינקה ובעצם יזיק"

לא הקשבתי לו. הייתי כל כך להוט. אז אמרתי אני אשים רק חצי בקבוק

בקיצור אכלתי אותה. התחילו בעיות של התחממויות צינורות שנזלו... בקיצר תשמע למאור ותפרק את הרדיאטור לניקוי

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

• תוכן חדש...