Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש) חסכוני ואמין עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב חסכוני ואמין, אוטומטי עד 45K

האופציות הן:

1. טויוטה קורולה 2008 רובוטית- קצת הפחידו אותי מהגיר ומהקלאץ', למרות שנראה שזו התמורה הכי טובה למחיר.

2. טויוטה אוריס 2008 רובוטית- למתוח את התקציב בכ 10K? שווה?

3. סוזוקי סוויפט.

4. פיאט בראבו.

חשוב שהרכב לא יהיה עגלה, מעל 100 כ"ס.

אשמח לעזרה, תודה מראש.

פורסם
יש לי חבר עם טויוטה קורולה ..

יש לו אותה שנה וזה אחלה רכב שבעולם ..

לגבי השאר אני לא יודע

יש לי חבר עם פיז'ו 306 94', גם אחלה רכב שבעולם, והוא עולה 5000 ש"ח, א למה להשקיע עוד 40 אלף ש"ח בשביל רכב שהוא גם אחלה?

פורסם

הסוויפט קטנה משמעותית משאר הרכבים שציינת ותא המטען שלה ממש לא בסטנדרטים שלהם. אני לא יודע כמה זה משמעותי עבורך, לא ציינת זאת, אבל אם יש לך ילדים קטנים קח בחשבון שבתא המטען של הסוויפט לא נכנסת עגלה.

אני הייתי מציע לך לשקול את המיצובישי לאנסר. בתקציב שלך נכנסת בקלות לאנסר 2008-9. מכונית שהיא אמנם לא הכי מהירה (מעל 100 כוח סוס, אבל בכל זאת) אבל מאוד אמינה וזולה לאחזקה. תמורה מצוינת כמשומשת!

פורסם

קודם כל תגדיר מה חשוב לך?

האם גודל תא נוסעים חשוב? עלות תחזוקה, אמינות, שמירת ערך, כמה קילומטרים אתה נוסע?

פורסם

שלום,

גודל תא המטען לא הכי חשוב לי, אני לא קטן ולכן חשוב שיהיה לי נוח ברכב, אני נוסע כ 20K בשנה ולכן אני מחפש חסכוני, ואמין.

על פניו נראה שהקורולה נותנת כמעט כל מה שאני מחפש, תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
שלום,

גודל תא המטען לא הכי חשוב לי, אני לא קטן ולכן חשוב שיהיה לי נוח ברכב, אני נוסע כ 20K בשנה ולכן אני מחפש חסכוני, ואמין.

על פניו נראה שהקורולה נותנת כמעט כל מה שאני מחפש, תקנו אותי אם אני טועה.

מנסיון על קורולה 2008 מהעבודה. לא ממליץ.

הקלאץ בשנתונים האלו באזור ה- 100000 מתחיל לעשות בעיות ועלות ההחלפה היא גבוהה. מה שכן לי החליפו במסגרת האחריות אבל העריכו את עלות תיקון בכ-6000 ש"ח.

חוץ מזה הרכב לא נח, הגיר מזעזע אבל הרכב מהיר ויחסית חסכוני.

בגודל ובתקציב הנ"ל עדיף מגאן 2009 עם ק"מ נמוך ו-3 שנות אחריות מקרסו טרייד אין.

אם לא חשוב לך תא מטען גדול הייתי ממליץ על רנו קליאו דור 3, חסכנוי יותר מכל מה שהמלצת ומרווח מספיק.

בכללי - עדיף רכב מקטגוריה סופר מיני ולא משפחתית כמו קורולה / מגאן וכדומה שסתם יצרוך דלק ועלויות נוספות שלא בהכרח בצורך.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...