Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכאורה מבחן מיותר - על הנייר ברור שצפויים פערים עצומים בכל מה שקשור לביצועים. (בפועל מסתבר שגם בשאר ההיבטים היא אינה מסוגלת לנצח).

אבל כמובן שמכיוון שמדובר באותו יצרן שמתמחר שתי בנות משפחה באופן דומה, יש מקום לבדוק את התמורה.

ואין כאן הפתעות. ה M135 מבטיחה הרבה וכנראה נמצאת בתמחור נכון (כולנו היינו רוצים לראות אותה פחות יקרה, זה ברור).

על המיני אין עוררין, היא יקרה. ולא צריך מבחן בשביל להבין זאת...

כנראה רוכשי המיני מגיעים קודם כל בגלל שהעיצוב/מיצוב עושה להם משהו. יש לה נוכחות שלא כל אחד מוכן לחיות איתה. זה בא לפני היכולות שלה. היא מכוונת לקהל שונה מה M135. עניין של שיווק. מראש מכוונים אותה למכירות מצומצמות. אנשים שרוצים להיות שונה ובולט על הכביש.

זה נראה מוזר. אבל אם ימכרו הרבה, הקונספט הזה יגמור את הסוס. וכנראה מישהו החליט למשוך את זה להרבה זמן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

השוואה לא קשורה לכלום!

מה חסר להם על מה לעשות כתבות..?

עכשיו יצאה ה-A45 AMG ואז יהיה מעניין לראות השוואה / איך המרצדס תפרק לה את הצורה :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי בשביל מה צריך את הפייסמן בפרוטוליו הדגמים של מיני?

חזית מעוצבת אחרת וחלק אחורי של הגג שיורד נמוך יותר. מה ההבדל בינה לבין המיני הרגילה מבחינת קהל היעד?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הנעה כפולה שאין במיני הרגילה.

לו יכולתי, הייתי קונה כזו ומזדכה על הציריות הקדמיות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
הנעה כפולה שאין במיני הרגילה.

לו יכולתי, הייתי קונה כזו ומזדכה על הציריות הקדמיות.

הרי זו הנעה כפולה לכביש ולא מדובר בג'יפון( שכבר יש בליין המוצרים), מה הבעיה להוסיף הנעה כפולה למיני הרגילה?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

זה בערך כמו לשאול למה גולף GTI עולה יותר מאיביזה קופרה (ואני מדבר על השנתון שבו הן היו זהות לחלוטין)...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
זה בערך כמו לשאול למה גולף GTI עולה יותר מאיביזה קופרה (ואני מדבר על השנתון שבו הן היו זהות לחלוטין)...

לא דומה.

סיאט היא המותג הספורטיבי\צעיר\טמפרמנטי של קונצרן VAG ו- VW זה מותג "אמצע הדרך" של קונצרן VAG עבור אלו שרוצים קצת יותר מהקופסה עם ארבעה גלגלים (איכות, מיצוב, תדמית).

לכן, לרוב גרסאות חופפות של שני המותגים הסיאט תהיה זולה יותר מהפולקסוואגן אפילו שהן מציעות אותו שילוב מנוע וגיר.

פה יש מותג שבכל מקרה פונה לאלו שמחפשים יחודיות, עיצוב ותדמית שאין לאף אחד אחר. כך המיני הרגילה, כך הרודסטר, קופה וקלאבמן. הפייסמן היא מיני רגילה עם הנעה לכל הגלגלים (בכל הגרסאות?), עיצוב פנסים וגריל אחר וגג משתפל בחדות מאחור. לא ברור לי למי הדגם הזה פונה...

מי שרוצה מיני בעיצוב ספורטיבי יותר? יש מיני קופה או רודסטר.

מי שרוצה מיני ספורטיבית עם שני מושבים מאחור שאין לקופה? יש מיני רגילה בגרסאות קופר S או וורקס ולהן ניתן היה להוסיף הנעה כפולה.

הפייסמן מסמלת לדעתי מתיחה מיותרת של תתי הדגמים.

פורסם

אני מבקש למחוק את השירוש במידי!

ב00:55 שניות (ועוד כמה פעמים בהמשך המבחן) כתב הרכב העבריין חוצה פס לבן באמצע כביש שומם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שני דברים:

אישית, אני חושב שמיני כבר מזמן איבדו את זה מבחינת המגוון של הגרסאות/מרכבים/דגמים.

הם כבר הפכו מזמן ל"בדיחת נורה" של עולם הרכב.

"בדיחת נורה" - כל תת הז'אנר של הבדיחות של "כמה X צריך בשביל להחליף נורה...".

ראבק, בסדר, שמענו, הבנו, הלאה.

דבר שני, הסיבה האמיתית שמיני ממשיכים להוציא עוד גרסאות:

dog-lick.jpg

כי הם יכולים!

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...