Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים בוקר טוב

הגענו לישורת האחרונה וצריך לקבל החלטה ומהר.

הריו תימכר היום תוך שבוע מפרסום המודעה קרוב למחיר המחירון ועומדות בפניי האופציות הבאות :

מאזדה 2 ליסינג פרטי דרך הייטקזון פתחתי שרשור בשבוע שעבר - כל היתרונות של הליסינג הפרטי,רכב חדש- חסרונות כל החסרונות של הליסינג הפרטי כולל הערכת שמאי בסוף התקופה,מאזדה 2 לא תהיה הכי פרקטית עם עגלת תינוק

רכישת רכב יד שניה מפרטי או ליסינג לשעבר בסכום של 70-80 אלף ש״ח כל היתרונות והחסרונות הנלווים לעסקה כזו .

רכישת שברולט סוניק 1.6 2012 המוצעת לחברי הפורום ב 80k - כל היתרונות של רכב חדש מיבואן , חסרונות שברולט סוניק.

קצת עליי- נסועה של 15 אלף קמ לשנה ואף פחות, נהג יחיד,רוב הנסיעות הן 30 אחוז בעיר השאר מחוץ,אופציה להגדלת המשפחה בשנה שנתיים הקרובות.

אשמח לעזרתכם המון תודה

פורסם

לא הבנתי אותך, יש לך כבר ילד ובשנה הקרובה המשפחה תגדל לשני ילדים?

לגבי עגלה, מציא לך ללכת למדוד. יש עגלות שקשה להכניס גם לג'יפ.

אם זה המקרה, כדאי לחשוב על רכב גדול יותר, למרות שאצלי בקליאו יושבים 2 ילדים בכיסאות בטיחות...

פורסם

אני אישית לא מעריץ גדול של הסדרה האלו של הרכבים ואם זה התקציב שלך ויש לך 2 ילדים בדרך (מזל טוב:-))

הייתי שוקל אולי לקנות רכב משפחתי אמין ובסכום הנ"ל שציינת בקלות אתה יכול למצוא גרמנייה איכותית סביב 2008-2009 וככה תבטיח לעצמך גם בטיחות וגם אמינות לאורך שנים

אני לא מכיר את תא המטען של המאזדה אבל רכב כרכב הוא יותר טוב מהסוניק שהיא בסה"כ אוואו שעברה שדרוג, ואם תחפש פה קצת בפורום אני בטוח שתמצא הרבה תגובות "נעימות" על השברולט אוואו המפורסמת

אני הייתי מתרחק מהרכבים הקוריאנים (אמריקאים לשעבר לצערנו)

פורסם

גיא לא חשבתי שתגיב אחרת .

אני לא אומר שהעיסקה רעה לא נראה לי שיש בשוק סופר מיני 1.6 יד 1 מיבואן במחיר המוצע ,רשימת האבזור מפתה אני לא אגיד שלא והעסקה נראית על הנייר שווה ,אבל ויש אבל גדול כשאני מתחיל לקרוא ולהתעמק מעט יותר בסוניק 2012 אני קורא תגובות נוראיות על הגיר ,צריכת הדלק ושמירת הערך כך שזה מרתיע אותי אני לא יכול לומר שלא.

למצוא תגובה חיובית על הסוניק 2012 זה לא פשוט וזו לדעתי גם הסיבה שהיבואן שידרג את הדגם כי הביקורות עליו קשות .אז להיכנס לסיפור הזה כשאני יודע מלכתחילה שזה הסיפור של הסנויק זה איך לומר כן מרתיע אותי.

נכון אפשר לעשות נסיעת מבחן אך נסיעה של 10 דקות לא מספיקה על מנת לגבש דיעה .

אני כרגע עדיין מתלבט ,הרכב שלי נמכר היום כך שאני חייב לגבש החלטה במהירות .

פורסם

אני ממש חייב להחליט ואשמח לשמוע תגובות נוספות .

האם הסוניק כזו גרועה ?

האם חד משמעי עדיף לקחת מאזדה 2 בליסינג פרטי במקום לרכוש סוניק 2012 1.6 ב 80k חדשה עם אחריות יצרן ל 3 שנים ?

או שעדיף לרכוש יד 2 אחרת ?

במחיר מלא לא הייתי שוקל אפילו לרכוש סוניק אך במחיר המוצע והאבזור,המרווח הגדול יותר מול המאזדה 2 הדי ערומה והעומדת לפני החלפה זה לא דיל משתלם ?

אשמח לדעתכם המלומדת .

המון תודה

פורסם

אתה מתלבט בין שני רכבים שצריכת דלק נמוכה היא לא גולת הכותרת שלהן. אני לא יודע להגיד לך איזו מהן תהיה חסכונית יותר, אני כן יודע להגיד לך שבנהיגה רגילה ההבדל יהיה די קטן.

עשיתי נסיעה של איזה שעה בדגם ה 1.6 ליטר של הסוניק 2013 ואני לא חושב שהוא גרוע בכלל. במאזדה 2 יש לי ניסיון ארוך יותר ואני חושב שהיא אמנם מכונית זריזה וכיפית יותר לנהיגה, אבל דגמי ההשכרה בהם נהגתי היום פשוט מעליבים מבחינת גימור ואיכות. מבחינת אמינות, לא שמעתי על בעיות מיוחדות בשני הדגמים ובכל מקרה ברכב עם אחריות יצרן זה פחות רלוונטי לדעתי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה תודה

מדובר בדגם ה 2012 של הסוניק והבנתי שהשילוב של הגיר מנוע שונה מלפני מתיחת הפנים .

אני יודע ששתיהן לא הכי חסכוניות אני נוסע בקושי 1000 קמ לחודש כך שאני מאמין שהוצאות הדלק שלי לא משמעותיות .

אני ממש מתלבט .

• תוכן חדש...