Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בריחת גז ממש קטנה במזגן, ואני יודע שיש איזה חומר של דליפות גז למזגן, משהו כזה..

ראיתי שבארץ לוקחים על זה: 230 שקלים רק החומר, יש למישהו את השם של המשחה, אולי אני יביא את זה מחול ואני יעשה את הטיפול?

תודה

על התמונה רשום כזה extrime בצבע כחול, אני לא יכול עדיין לפרסם קישורים,אבל כנראה זו המשחה.

חפשו בגוגל " עוצר דליפות במערכת מיזוג אוויר " ותמצאו את מה שאני מתכוון.

השאלה איך זה נקרא המשחה הזו

פורסם

שלום רב

יש המון מוצרים לאיטום נזילות למזגן . ברמה עקרונית צריך להזהר מחומרים שכאלו שלא יהרסו את כל המערכת .

יש לוירט חומר מיוחד אשר משמש ומתפקד כמו גז הקירור ( הוא משנה את מצב הצבירה כמו הגז ברכב ) עלותו גם בסביבות 250 שח .

אני תמיד מעדיף לתקן תיקון אמיתי .

פורסם
שלום רב

יש המון מוצרים לאיטום נזילות למזגן . ברמה עקרונית צריך להזהר מחומרים שכאלו שלא יהרסו את כל המערכת .

יש לוירט חומר מיוחד אשר משמש ומתפקד כמו גז הקירור ( הוא משנה את מצב הצבירה כמו הגז ברכב ) עלותו גם בסביבות 250 שח .

אני תמיד מעדיף לתקן תיקון אמיתי .

תודה על התגובה.

אני מדבר על חומר אטימה כזה כמו טיובה כזאתי בצבע כחול, זה מה שראיתי לפחות בכמה אתרים.

ברור שעדיף לתקן נזילה, אבל לפעמים הנזילה היא במקום שאין גישה \ שלא רואים והיא ממש קטנה, שאולי חומר יכול לפתור את התקלה ללא כל מאמץ.

פורסם

רק שלפעמים זה אוטם יותר מידי טוב, ואז זה סותם שתשתום ההתפשטות, מעברים במעבה, שסתומים במדחס.

עדיף לך להוסיף גז כל עונה אם הדליפה קטנה כמו שאתה אומר, או תקן.

פורסם

מכל החומרים בשוק הכי ידידותי למערכת הוא החומר של "וירט" אבל החומר יעבוד רק כאשר הדליפה מזערית בכמות של מילוי גז פעם בשנה וגם זה בתנאי שמקור הדליפה לא בגומיות אטימה.

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מדבר כנראה על החומר הזה, שמשווקת בארץ מירקל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=471037

לפי מה ששמעתי החומר הזה עובד לא פחות טוב מהחומר של ווירט ולעיתים אף יותר טוב. כמובן שכמו שכתבו כאן לפני, במידה והבריחה של הגז גדולה אז אין מה לעשות וצריך לתקן אבל לפעמים אפשר להאריך את התדירות של מחזורי הוואקום גז וברכבים זולים בהם התיקון יקר זה משמעותי.

דרך הקישור שנתתי לך תוכל ליצור קשר ישירות עם היבואן של החומר הזה. שמו מאיר והוא ישמח להפנות אותך לבעל מקצוע שעובד עם החומר הזה באזורך ולענות לך על כל השאלות המקצועיות.

פורסם
שלום לכולם.

יש לי בריחת גז ממש קטנה במזגן, ואני יודע שיש איזה חומר של דליפות גז למזגן, משהו כזה..

ראיתי שבארץ לוקחים על זה: 230 שקלים רק החומר, יש למישהו את השם של המשחה, אולי אני יביא את זה מחול ואני יעשה את הטיפול?

תודה

על התמונה רשום כזה extrime בצבע כחול, אני לא יכול עדיין לפרסם קישורים,אבל כנראה זו המשחה.

היי לפי דעתי אתה מדבר על החומר שלנו.

שאנחנו מייבאים מאיטליה כ-שלש שנים בהצלחה.

זו לא משחה,זה מזרק שבתוכו יש את החומר,ואותו מזריקים למערכת.

כמובן לאחר בדיקות מסוימות ,שרק בעל מקצוע יכול לעשות כמו וואקום.

החומר שלנו להבדיל מחומרים אחרים,אוטם בכל מקום שיש דליפה כשהוא נפגש עם החמצן.

הוא לא פוגע במערכת,ולא במכשיר הוואקום.או מכונת המחזור.

אשמח לענות על שאלות נוספות.

מאיר

052-2440278

פורסם
שלום לכולם.

תודה

זה אכן הקישור כמו שנכתב כבר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=471037

• תוכן חדש...