Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס S600

noam.gal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אין לך בעיה להעמיד את הרכב בזמן תקלה אז תהנה, חלקים אפשר להזמין מחו"ל.

בפורשה רצו ממני יותר מ$1000 על החלפת רפידות, הזמנתי אותם מאמאזון בפחות מ$100.

במרצדס יש המון חיישנים ומערכות אלקטרוניות מסובכות, אפשר להשיג חלקים משומשים בזול אבל זה עניין של זמן עד שזה מגיע אלייך.

מערכת המתלים ידועה כבעייתית, תיבת ההילוכים בהרבה רכבים שהכרתי עברה שיפוץ באיזור ה80-110k מייל.

הכל גם תלוי באיך הרכב ננהג וטופל. אך לא רק.

אבל מבחינה כללית, אחלה רכב, מנוע חזק מאוד עם המון מומנט והרבה פינוקים.

haters will hate

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כתבת שהרכב שייך למשהו שאתה מכיר אישית.

לא עדיף לבדוק איתו עלויות טיפולים וצריכת דלק.

אגב, צריכת דלק תוכל לבדוק בלחיצת כפתור במשב הדרך,

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יצא לי פעם לעשות סיבוב קצר באחת כזאת. איך אסכם את זה במילה אחת? מדהים. כשנותנים לחיצה בריאה על הדוושה הימנית, השיניים בפה זזות לאחור. עזיבת הדוושה הימנית ומעבר לזאת שמשמאל מחזירה את השיניים למקומן.

אין לי מידע נוסף מעבר לכך. מצטרף לעצתו של סולל הדרך לבדוק עלויות עם בעל הרכב ולוודא שברשותך עתודות כספיות נדיבות במיוחד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אז אם התחזוקה שלהם יקרה,והם כבר לא חדשים,מי קהל היעד של כאלה רכבים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מי שקונה רכב כזה ומי שקונה רכב כזה חדש, אלה אנשים שונים לגמרי.

ערבים...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אז אם התחזוקה שלהם יקרה,והם כבר לא חדשים,מי קהל היעד של כאלה רכבים?

קהל היעד של רכבים אלו יכול להיות רק של אנשים חולי הגה רציניים! כאלו שחולמים ונושמים הגה ולא דווקא עבור מהירויות , עבור הנאה מנהיגה ושלל פינוקים.

זה רכב מיוחד ומי שמכיר אותו יודע זאת

אגב - ברור שכן מעניינת אותי צריכת דלק , אני לא מילונר (רחוק מזה מאוד) פשוט רוצה להגשים חלום!

גם אם איאלץ לעשות ברכב שלושה ימים נסיעות בשבוע. יש לי רכב שלישי זול מאוד לאחזקה שיכול לשרת אותי טוב:lol:

פורסם

דעתי האישית לגבי רכבים כאלה, במיוחד בשנתונים כאלה.

צריך שתהיה לך חברה או עסק, כי שיבואו התקלות, והן יבואו מתישהו כמעט כמו בכל רכב שתוכל לדחוף את זה כהוצאה על החברה.

קח בחשבון שטנק דלק ברכב כזה חוצה את ה500 שקלים בשקט ונגמר מהר.

תמיר.

פורסם

חברה שהפרוטה בכיסם אך רוצים להימנע משאלות של רשות המיסים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

טעות חשיבה יש לך!

לא פרוטה בכיסי ולא בעל חברה

שכיר!!

לכל אחד סדר עדיפויות שונה בחיים.

אני ויתרתי על טיול לאיטליה שעלותו 30K שח עבור רכב זה, אגב לא הייתי בחו"ל 14 שנים!!

פורסם

כנראה שאתה צודק.

בגדול,מדובר ברכב שלדעתי בזמנו חצה את קו המיליון דיי בקלות,כשהיה חדש היה יחסית אמין,אבל עדיין מדובר בתקופה הבעייתית של מרצדס,לא רוצה לדעת איך הרכב הזה לתחזוקה אחרי כמעט עשור ועוד בישראל.

Porsche 944 turbo

פורסם
תודה על התגובה.

לשאלה "כמה כיסך עמידים" לא אוכל להשיב.

כסף עבור רכישת הרכב יש לי (איזור 100,000 ש"ח) אבל לא ספרים לתיקונים,בעיות והפתעות למינהן..

שמעתי שצריכת שלק של הרכב היא באיזור 4.5 ק"מ לליטר.

נראה לי שמוטב לך לחסוך קצת

פורסם
טעות חשיבה יש לך!

לא פרוטה בכיסי ולא בעל חברה

שכיר!!

לכל אחד סדר עדיפויות שונה בחיים.

אני ויתרתי על טיול לאיטליה שעלותו 30K שח עבור רכב זה, אגב לא הייתי בחו"ל 14 שנים!!

לא אכנס לכיסך ולא לתהליך קבלת ההחלטות שלך, כולנו כאן כי אנו אוהבים צעצועים יקרים מהרגיל, תגובתי הייתה בהמשך לשאלה שנשאלה ולא כהאשמה על העלמות מס.

עצתי היא שתיקנה איזו מרצדס נגישה יותר, שתהיה זולה יותר לאחזקה ותוכל ליהנות ממנה זמן ממושך יותר ומבלי להכביד על משק הבית.

לא כל החלומות נועדו להתגשם, קנייה של רכב כזה העלול להתגלות בעבורך כבור ללא תחתית עלולה לגרום לך להצטער.

כקוריוז אני יכול להגיד הייתי שמח לקנות איזו C-class 2005-2006 אך אני יודע כי אין הדבר מתאים לי בשלב זה (אני מעדיף להתאפק)

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.

• תוכן חדש...