Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה רע בצרפתיות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני גם חושב שלצרפתיות יש הרבה בעיות אבל יש משהו שאני לא מבין יש לך צרפתייה כבר חמש שנים ועוד לא העפת אותה? :eek:

כי היא כבר לא שווה הרבה והיא הפכה להיות רכב סנג'ר בעסק שכמעט ולא עושה קילומטרז

A3

A4

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לישראלים יש משהו נגד הצרפתיות , ככה שמבחינת שוק אתה תיהיה בבעיה

אבל שוב כמו שאחד הבחורים פה כתב

העניין יהיה לטובתך , מחיר שפוי לרכב במצב טוב

פורסם
לישראלים יש משהו נגד הצרפתיות , ככה שמבחינת שוק אתה תיהיה בבעיה

אבל שוב כמו שאחד הבחורים פה כתב

העניין יהיה לטובתך , מחיר שפוי לרכב במצב טוב

לא לישראלים גם לשאר המדינות בעולם. אני עוד לא ראיתי חברה צרפתית באמריקה הצפונית או דרום אפריקה.

פורסם
לא לישראלים גם לשאר המדינות בעולם. אני עוד לא ראיתי חברה צרפתית באמריקה הצפונית או דרום אפריקה.

יש בזה משהו.. גם לי לא זכור שראיתי צרפתיות בארה"ב וגם בקושי במדינות אירופה שהן לא צרפת (בגרמניה הייתי לא מעט וגם בלונדון).

מצד שני בצרפת עצמה נראה ש80% מהרכבים הם צרפתים :roll:

פורסם

מכאן משתמע שזה הכל ענין של כיצד הרכב נשמר וטופל בידיים הקודמות, רכב שהיה בידיים אוהבות ששמרו עליו וטיפלו בו כראוי עם חלפים מקוריים ימשיך להיות אמין ורכב שזילזלו בו יחזיר בחזרה בכל הכח.

זה לא קשור ליפני גרמני צרפתי אוסטרי או טורקי, הכל ענין של איך טיפלו בו בידיים הקודמות ולא קשור לשום דבר אחר.

הדבר הכי חכם שנאמר פה!!!

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

המסקנה שלי שזה עניין של מזל, לא רק טיפול נאות.

נאמר לי בעבר על ידי מספר בעלי מקצוע שמטפלים בצרפתיות שעל פי הניסיון שלהם, רכב שהתחיל חייב ללא "מחלות" יראה אמינות טובה בהנחה שטופל כראוי.

הייתה בבעלותי 206XS שהפגינה אמינות טובה, אותה החליפה 206+ חדשה שעשתה בעיות מהיום הראשון שלה על הכביש והפגינה אמינות רעועה מאוד כל התקופה שהייתה אצלי (שתיהן אגב עם תיבת הילוכים ידנית)

בבעלות אימי הייתה קליאו 2003, הרכב היה צרה צרורה מהיום שעלה הכביש

לעומת זאת, בבעלותה הייתה רנו פלואנס 2010 שהפגינה אמינות מצויינת לאורך כל התקופה.

פורסם
אני יתפוס אותך בטעותך ביותר מדוגמא אחת..

407 2.2 גיר ZF גרמני

407 3.0 גיר אייסין יפני

C5 3.0 גיר אייסין יפני

C5 דיזל גיר ZF גרמני

קסארה 1.8 גירZF גרמני

306 1.8 גיר ZF גרמני

308 טורבו גיר אייסין יפני

C4 טורבו גיר אייסין יפני

להמשיך??

אתה ההוכחה שמראה מה שוות הסטיגמות וחוסר ידע!

יש לי נסיון של שנים רבות עם רכבים של PSA בהנאה רבה עם אמינות גבוהה.

כל המכוניות האלו לא מכוניות רגילות, יש כאן טורבו, מכוניות מנהלים.

הכי נפוצות כמו 306 ו206 מצויידות בגיר הבעייתי.

הנה תשובות של אנשים בעלי נסיון אישי:

אחרי 5 שנים (כולל עכשיו) עם פיזו 206 משנת 2002 ואני יכול לכתוב לך על התקלות עד הבוקר... אה, וגם השירות של מוסכי הרשת גרוע ועל המושג בדיקה סופית לפני מסירת רכב הם לא שמעו.

דיסקו מנורות בלוח שעונים

בעיות חשמל חוזרות וחוזרות

משאבת דלק

וישרים

אטימה בחלון גג

אם אתה רוצה וחשוב לך קצת להנות מנסיעה ברכב של 20K אז זו אופציה טובה. אם אין לך סבלנות לתקלות שומר נפשו ירחק

מה לעשות, רוב הצרפיות הנמכרות בארץ, והנפוצות בארץ, בעלות גיר בעייתי.

פורסם

תודה רבה לכולם על המידע וההשתתפות בדיון...בסוף מצאתי אתמול פג'ו 206 שהיתה אצל מישהו 8 שנים ומוכר אותה רק בגלל שאישתו עכשיו לא תוכל לנהוג בה כמה חודשים מסיבות שאמרו לי ואני לא ירשום פה.

לקחתי את הרכב ב6 מתחת למחירון...ולאיש לא חסר כסף הוא איש הייטק.

תודה רבה לכולם!

פורסם
כל המכוניות האלו לא מכוניות רגילות, יש כאן טורבו, מכוניות מנהלים.

הכי נפוצות כמו 306 ו206 מצויידות בגיר הבעייתי.

הנה תשובות של אנשים בעלי נסיון אישי:

מה לעשות, רוב הצרפיות הנמכרות בארץ, והנפוצות בארץ, בעלות גיר בעייתי.

306 הייתה מיוצרת לפני 20 שנה !!!

206 הייתה מיוצרת לפני 15 שנה !!!

איפה אתה חי??

ודרך אגב 308 וC4 זה רכבים עממיים, אפילו 407 וC5 משפחתיות גדולות בסך הכל.

גם עם יש להם טורבו..כמו להרבה מאד רכבים עממיים כיום.

כמו שאמרתי,אתה ההוכחה המושלמת למה שוות כל הסטיגמות והדעות הקדומות!.

ודרך אגב,אני ברכב הרביעי שלי עם AL4,בלי שום בעיות או תקלות.

פורסם

התכוונתי ל307.

וזה שאתה עם AL4 ואין לך בעיות זה לא אומר דבר.

באופן כללי הגיר הזה הוא הגיר הכי בעייתי שיש. ועל זה נאמר שאם אין לך בעיות עכשיו, הם יגיעו מאוחר יותר... אבל מתישהו הם יגיעו.

איפה אני חיי אתה שואל? אני חיי בישראל ושמתי לב שפותח השרשור מחפש מכונית סיריון שנת 2000 או פונטו 2006...

שזה בערך ב25K שח.

בסכום הזה, לא כדאי לקחת צרפתית עם גיר AL4.

פורסם

תתחדש!

גם אני איש הייטק,

אחרי חיפושים אינטנסיביים שנמשכו חודש, קניתי לפני חודש 206 אוטומטית עם הגיר ה"בעייתי".

בינתיים לא היו בעיות...

מקווה שתהנה מהאוטו.

פורסם
ברור, הם רוצים עוד פרנסה... ;)

ואם נהייה רציניים. היו לצרפתיות בעיות כרוניות עם גיר וחשמל, זו לא סתם סטיגמה. כיום, לפי מה שאני שומע, זה כבר לא כ"כ רלוונטי.

עם זאת, בישראל ספיצפית ומניסיוני בלבד, יש לצרפתיות בעיות של מוסכים מורשים לא מקצועיים ומחירי טיפול גבוהים. זאת בהשוואה לרוב היפניות והקוראניות.

בלי קשר, סטיגמה קשה להעלים ולכן הן סובלות מירידת ערך גבוהה יחסית.

מניסיוני הקטן עם ארבע מכוניות גרמניות, האמינות שלהם לא יותר טובה, הטיפולים יקרים יותר ובכל זאת יש להן סטיגמה טובה יותר.

אני חלוק עליך בעניין הטיפולים, דווקא אני מוצא שהמחיר של הטיפולים והחלפים בצרפתיות זול בהרבה מכל יפנית ממוצעת.

באופן כללי לא היו לנו שום בעיות יותר או פחות מרכב יפני מקביל עם כל רכב צרפתי שהיה ברשותנו.

פורסם
אי אפשר להתייחס ברצינות להודעה שכזו בלי לדעת באיזה רכב מדובר ומה ההיסטוריה שלו.

לכל הצרפתיות? מה, כל הצרפתיות משתמשות באותו גיר?

איזה קשקוש!

זה היה רנו קליאו וזה היה לפני חמש שנים, אני לא זוכר את שנת הרכב אבל אני כן זוכר שהק"מ היה נמוך.

היום אני חסיד של היפניות, לא משנה מה.

היפנים גם שהם מוצאים מוצר זול ולא משנה באיזה תחום, המוצר ברמה סבירה בהחלט.

• תוכן חדש...