Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה רע בצרפתיות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה, נתנו לך הרבה דוגמאות וזה עוד לפני שבכלל הזכרנו את המילה רנו.

לא קראתי את השירשור, כי נמאס לי משירשורים כאלו.

אני עם מכונית צרפתית שישית ובגדול הן בסדר.

למען הפרוטוקול:

החל משנת 1999, לאורך העשור הראשון של שנות ה 2000 וגם היום המכוניות הרלווטיות לרוב האנשים (כלומר לא מנוע 3.0 ו 2.2 ליטר וטורבו) משתמשות בוריאציות של גיר AL4, שעבר עידכונים וישיפורים עם השנים.

קליאו B+C

מגאן דור ראשון ושני.

פלואנס 1.6

קנגו דור ראשון ושני

סניק דור ראשון ושני

306 משנת 2000

307 כל השנים

308 אטמוספרית

406 1.8+2.0 משנת 1999

407 2.0

206 כל השנים

207

208

301

קסארה מעל שנת 2000

קסנטיה מעל שנת 1999

C3 ישנה וחדשה

C4 ישנה וחדשה1.6

C5 מנועים 1.8 + 2.0

C5 החדשה בשנתיים הראשונות

פיקאסו דור ראשון ודור שני (בדגם המפואר ובדגם 5 מושבים)

C Elisse

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
התכוונתי ל307.

וזה שאתה עם AL4 ואין לך בעיות זה לא אומר דבר.

באופן כללי הגיר הזה הוא הגיר הכי בעייתי שיש. ועל זה נאמר שאם אין לך בעיות עכשיו, הם יגיעו מאוחר יותר... אבל מתישהו הם יגיעו.

איפה אני חיי אתה שואל? אני חיי בישראל ושמתי לב שפותח השרשור מחפש מכונית סיריון שנת 2000 או פונטו 2006...

שזה בערך ב25K שח.

בסכום הזה, לא כדאי לקחת צרפתית עם גיר AL4.

בוודאי שזה אומר אם יש לי נסיון עם ארבעה רכבים עם הגיר הזה,ה406 מודל 2001 עם 2300000 ק"מ ועדיין עם הגיר המקורי ללא שיפוץ!.

פורסם
התכוונתי ל307.

וזה שאתה עם AL4 ואין לך בעיות זה לא אומר דבר.

באופן כללי הגיר הזה הוא הגיר הכי בעייתי שיש. ועל זה נאמר שאם אין לך בעיות עכשיו, הם יגיעו מאוחר יותר... אבל מתישהו הם יגיעו.

איפה אני חיי אתה שואל? אני חיי בישראל ושמתי לב שפותח השרשור מחפש מכונית סיריון שנת 2000 או פונטו 2006...

שזה בערך ב25K שח.

בסכום הזה, לא כדאי לקחת צרפתית עם גיר AL4.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

חפש ערך - "DSG 7",תקבל שיעור בחוסר אמינות, בקונצרן המדובר גם המנועים מגדילים לעשות ומתים בקצב שלא יבייש בית מטבחיים לפני יום העצמאות.

אגב,בררת פעם מה עלות שיפוצו של AL4?אם אתה איש "היי-טק" כמו שאתה טוען שאתה הסכום לא אמור לרגש אותך.

את הידע החד משמעי שלך מאיפה אתה מביא?

תבדוק גם מתי הגיר ה"בעייתי" הזה נוטה למות.....אני אחסוך לך את השיחה לקרוב של החבר של הסבא שגר בהונולולו שמכיר את ההוא......בערך 150K,סביר לחלוטין וכמובן שיש גירים כאלה שהגיעו ל200K בלי שום בעיה.

עם זה שאתה מרעיל את עצמך בשטויות אין לי בעיה,אבל תחסוך לנו את השטויות.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

שוב אני טוען, הבעיה היא בשילוב של אמינות בעייתית עם ליצנים שמנהלים מוסכים מורשים. אם המוסכים המורשים היו טובים יותר, זה היה נראה קצת אחרת.

שלוש דוגמאות, שלושה רכבים, לכולם היתה בעיה של החלפת הילוכים בסל"ד גבוה מדי או אי הגעה להילוך רביעי, אלא במהירות מאוד גבוהה. שני רכבים של חברים, אחד שלי. תגובת המוסך המורשה (כל אחד קיבל תגובה אחרת, יש לתת קרדיט על דמיון מפותח):

1. "יותר מדי אנשים נוהגים ברכב (בפועל, שני אנשים). אין מה לעשות, התוכנה לא תתמודד עם זה".

2. "בדקנו את הרכב, והכל תקין, אולי השטיח יושב לך על דוושת הגז ולוחץ עליה. זה קורה הרבה". (אגב, שהרכב חזר מאותה בדיקה, החלה נזילת דלק מפתח התדלוק. מסתבר שהמכונאי שכח לשים חזרה את הגומייה. למה בכלל נגעו שם בבדיקת גיר אני לא יודע, אבל קטונתי מלהבין בזה).

3. סוג של פראפרזה על המשפט האלמותי: "זה לא באג, זה פיצ'ר".

פורסם

דווקא בקשר לסעיף 1 שציין קרמריקה - גיר AL4 ידוע כ"לומד" את הנהג (יכול למשוך או להחליף הילוכים מהר, כתלות בלמידה מאופן הנהיגה בו). זה באמת פיצ'ר או תכונה של הגיר הזה (טוב או רע - על זה ניתן להתווכח).

alfa 156 2.5.

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

חפש ערך - "DSG 7",תקבל שיעור בחוסר אמינות, בקונצרן המדובר גם המנועים מגדילים לעשות ומתים בקצב שלא יבייש בית מטבחיים לפני יום העצמאות.

אגב,בררת פעם מה עלות שיפוצו של AL4?אם אתה איש "היי-טק" כמו שאתה טוען שאתה הסכום לא אמור לרגש אותך.

את הידע החד משמעי שלך מאיפה אתה מביא?

תבדוק גם מתי הגיר ה"בעייתי" הזה נוטה למות.....אני אחסוך לך את השיחה לקרוב של החבר של הסבא שגר בהונולולו שמכיר את ההוא......בערך 150K,סביר לחלוטין וכמובן שיש גירים כאלה שהגיעו ל200K בלי שום בעיה.

עם זה שאתה מרעיל את עצמך בשטויות אין לי בעיה,אבל תחסוך לנו את השטויות.

זה לא שטויות. וזה שיש בעיה ב DSG אני לא שולל... אבל כאן מדברים על צרפיותיות.

ולעניין ההייטק, זה שאתה טוען שהסכום לא אמור לרגש אותי, זה שטויות!

חבל על הוויכוח, הבחור קנה שיהנה.

• תוכן חדש...