Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברי CF עם מדבקות

פוסטים מומלצים

פורסם
וייז או קרספורום?

קהילת ווייז חלשה מאד עד כדי כך שהמפה מראה כביש ריק בעוד במציאות יש מלא מכוניות מסביב.

לגבי רכבים ירושלמים עם מדבקת קרספורום, יש לפחות סיטרואן C5 אחת עם מדבקה של קרספורום, ולידה מדבקה של מועדון אלפא רומיאו :-D

יש הסבר לתופעה הזאת? למה לעזעזל הוויז מראה לי שבגין ריק מאדם?

ירושלמים כנראה לא התקדמו לסמארטפונים...

C5? אחפש אותה :)

• תגובות 2.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והנה שלי! (כן, אני יודע שעבודת הטשטוש שלי נורא מקצועית)

ותודה לצביקה :)

P5173400.JPG

P5173401.JPG

P5173398.JPG

P5173399.JPG

P5173402.JPG

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לדעתי כדי שתוריד את ההמסגרת הלבנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדעתי כדי שתוריד את ההמסגרת הלבנה.

היא כסופה.

אבל למה להוריד אותה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

עניין של טעם אישי כמובן,אבל רוב הפורום הוריד,זה ניראה יותר טוב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עניין של טעם אישי כמובן,אבל רוב הפורום הוריד,זה ניראה יותר טוב.

חשבתי שאתה מדבר על הלוחית רישוי.

מה שבסוף מתברר:

dorsht הכוונה היא למסגרת של המדבקה הצהובה.

זה דווקא שמשהו כן אולי אעשה.

אבל אם אוריד עכשיו את המדבקה ואדביק מחדש זה לא ייצא מכוער? זה ידבק כמו שצריך?

פורסם

זה דווקא שמשהו כן אולי אעשה.

אבל אם אוריד עכשיו את המדבקה ואדביק מחדש זה לא ייצא מכוער? זה ידבק כמו שצריך?

בדיוק בשביל זה שלחתי לך יותר ממדבקה אחת :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
זה לא בעייתי להדביק על הפסים שמחממים את החלון?

בפיאט לא היו ממש ידידותיים בנוגע לעניין הזה והציפו את כל החלון האחורי בפסים של מפשיר האדים. אני לא מאמין שהמדבקה תחולל נזק, מה גם שבחלק מהפסים כבר יש דהיה די מורגשת ונראה שהם גם ככה מתקלפים מעצמם אז בקטנה.

אם אוריד עכשיו את המדבקה ואדביק מחדש זה לא ייצא מכוער? זה ידבק כמו שצריך?
בתור חובב סימטריה מושבע, ניסיתי להדביק את המדבקה ישר ככל שניתן, ממש מ"מ מעל לאחד מפסי מפשיר האדים וזה דרש 2-3 נסיונות עם החלק השמאלי של המדבקה עד שזה יצא לטעמי. לא היתה לו בעיה להידבק באופן מושלם ביחד עם שאר המדבקה בנסיון האחרון. מאחר ובמקרה שלך מדובר בכל המדבקה, בהנחה עוד מדבקות, פשוט תגזור לאחת את כל החלק העודף ותדביק.

*צביקה הקדים אותי*

פורסם
זה לא בעייתי להדביק על הפסים שמחממים את החלון?

בנתיים יש רק על הלוחית.

לא יודע, מה כבר יכול להיות? אפילו האוטו הגיע עם מדבקה בצד. (מקורית, זו שרשום עליה רנו ELF)

פורסם
בדיוק בשביל זה שלחתי לך יותר ממדבקה אחת :wink:

כן בפעם הראשונה גם אני הדבקתי ככה,ואז ראיתי שזה לא משהו,טוב שצביקה שלח כמה מדבקות.

פורסם

מעדכן:

אתמול בצהריים עשיתי בליץ על תיבת ההודעות הפרטיות שלי ושלחתי מדבקות לכולם. ככה שבגדול, חוץ משני אנשים ששלחו לי הודעות פרטיות אחרי שיצאתי מהעבודה, כולם כבר היו אמורים לקבל את המדבקות ומי שלא קיבל יקבל אותם כנראה בשבוע הבא.

בסך הכל שלחתי בשבועות האחרונים למעלה מ-200 מעטפות עם מדבקות לכל מיני מקומות בארץ. תהיו בריאים, איפה אתם גרים.. אנשים שלחו לי פה שמות של ישובים שבחיים לא שמעתי עליהם, ואני מסתובב הרבה בארץ!

וכמו שאפשר לראות בתמונה, נשארו עוד כמה מעטפות ריקות אז אפשר להמשיך ולשלוח הודעות פרטיות :wink:

attachment.php?attachmentid=338500&stc=1&d=1368804102

מדבקות.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...