Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברי CF עם מדבקות

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר להוריד את המדבקות ולשים במקום ניראה לי הכי טוב.

אם לא הייתי שם אותה באמצע למעלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 2.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אפשר להוריד את המדבקות ולשים במקום ניראה לי הכי טוב.

עכשיו אני מחפש איך מורידים אותן

תודה על העזרה!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
הנה שלי. לא התחשק לה מקלחת לפני אז זה מה יש -

YlXUkDb.jpg

אהבתי גם את המדבקה של Waze, מאיפה השגת?

נ.ב המדבקת חלון של הפורום היא מהסוג שאפשר להוריד בקלות או שהיא תשאיר דבק שלא ירד בחיים והיא תוריד איתה את פסי הולכת החום של השמשה האחורית?

פורסם

אאל"ט, בזמנו (איזה שנתיים אחורנית) היה אפשר לשלוח להם הודעה פרטית דרך הפייסבוק ושלחו בדואר מדבקות לכל דורש. ייתכן שעדיין יש לי אחת ספייר בתא כפפות. אעדכן אותך בה"פ.

פורסם

תודה :)

ולגבי המדבקת חלון של הפורום היא מהסוג שאפשר להוריד בקלות או שהיא תשאיר דבק שלא ירד בחיים והיא תוריד איתה את פסי הולכת החום של השמשה האחורית?

לא שיש לי כוונה להוריד אותה אבל אם עם הזמן הצבע שלה ידהה והיא לא תהיה יפה וכו..

פורסם

אני לא כל כך יודע לגבי טיב המדבקה ואיך היא תהיה לאחר שהות בשמש,אבל אני הדבקתי אותה כאשר היא לא נוגעת בשום פס הולכת חום,בין הפסים לא היה מספיק רוחב,אבל מעל כל הפסים,בינם לבין המסגרת השחורה של החלון היה לי מקום בדיוק למדבקה ולכן אצלי היא בחלק העליון הימני,תבדוק איפה יש לך מקום שלא יגע בפסי החום,למרות שלא נראלי שהיא תוציא אותם איתה.

Miata ND2

פורסם
תודה :)

ולגבי המדבקת חלון של הפורום היא מהסוג שאפשר להוריד בקלות או שהיא תשאיר דבק שלא ירד בחיים והיא תוריד איתה את פסי הולכת החום של השמשה האחורית?

לא שיש לי כוונה להוריד אותה אבל אם עם הזמן הצבע שלה ידהה והיא לא תהיה יפה וכו..

עובד נהדר, http://www.ebay.com/itm/No-Soldering-Conductive-Wire-Glue-No-Solder-iron-BGA-/370539325776?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5645dd6950

ד"א כמה הקהילה חלשה פה בירושלים שעדיין לא זיכתי לראות אפילו אחד עם מדבקה?

פורסם
אני יודע שהיא מטונפת רצח, חזרתי לפני כמה שעות מחו"ל

למישהו יש רעיון איפה אני שם את המדבקת שמשה? כבר יש הרבה שטויות שהיבואן הדביק לי (מסומן באדום)

מתחת למגב אם יש מספיק מקום.

אם אתה רוצה להדביק במקום מדבקות של היבואן אז המדבקות האלה אמורות לרדת בלי בעיה, ככה לפחות היה אצלי. תתפוס בקצה לכל הרוחב של המדבקה ותמשוך ב-90 מעלות לאט בעדינות ובזהירות

פורסם

וייז או קרספורום?

קהילת ווייז חלשה מאד עד כדי כך שהמפה מראה כביש ריק בעוד במציאות יש מלא מכוניות מסביב.

לגבי רכבים ירושלמים עם מדבקת קרספורום, יש לפחות סיטרואן C5 אחת עם מדבקה של קרספורום, ולידה מדבקה של מועדון אלפא רומיאו :-D

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הגיעו אליי המדבקות, תודה רבה צביקה :-)

על הדרך הרכבתי גם את הלוחית רישוי, עכשיו רק צריך לשטוף את האוטו.

אני לא מאמין שייצא לי לכתוב על רכבים שראיתי עם המדבקה .

uploadfromtaptalk1368645952809.jpg

haters will hate

פורסם

מקווה להתחדש בקרוב במדבקה

:twisted:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...