Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

מה ניתן לקנות במתנה למעסיק שהופך למעסיק לשעבר בקרוב?

מדובר בקצין בטיחות בתעבורה, אדם מקסים שתרם לי המון הן בפן האישי והן בפן המקצועי.

בן 45 .

מה ניתן לקנות בתור מתנת פרידה מכובדת?

עט איכותי? בקבוק אלכוהול איכותי?

אשמח לשמוע המלצות.

אגב,הבחור חובב ספורט כדורגל וכדורסל ברמות מטורפות.

אם אני לא טועה הוא קשור איכשהוא למועדון הפועל ראשל"צ... אם יש מתנה יפה שניתן לקשר להפועל ראשל"צ גם תופס.

תודה.

פורסם

מה עם גיחה לחנות "לגבר" או משהו בסגנון? לחפש איזה מתנה יפה עם כיתוב "לבוס הכי טוב בעולם" , די ילדותי אבל מקורי :)

פורסם

יש בג'נטלמן מתנות שקשורות לציוד משרדי כגון שעון או מחזיק מפואר לכלי כתיבה, הייתי הולך על אחד כזה, אם יש אז משהו שאפשר לשלב תמונה וככה תוכל לשים את הלוגו של הקבוצה.

פורסם

איזה חבורה של משעממים אתם...

חובב ספורט מושבע? אוהד את משהו ראשל"צ?

דבר עם חברים, בטוח מישהו מכיר מישהו שמכיר מישהו מהקבוצה ותגיע לאימון שלהם, דבר קצת אם המאמן ותבקש או כדור חתום ע"י שחקני הקבוצה או חולצה שתוכל למסגר. או אפילו לנסות לקבוע לבוס כניסה לאימון או לאחד המשחקים וישיבה על הספסל (אם זה אפשרי, לא יודע איך זה עובד).

זה משהו שבאמת ישאיר רושם וגם יהיה פריט לשיחה בין הבוס לחברים שלו.

*רוב הסיכויים שזה גם ייעלה פחות מבקבוק וויסקי איכותי

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תנסה לדבר עם אישתו לפני שאתה משיג כדור או חולצה חתומים, אם הוא אוהד כזה שרוף יש מצב שכבר יש לו כזה בבית.

גם סתם חולצה ממוסגרת עם המספר 1 והשם שלו יכולים לעשות את העבודה בלי הטירחה של ללכת לאימון ולהשיג חתימות.

• תוכן חדש...