Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי עולה חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חבר שלי עושה עלייה ורוצה להביא איתו את הרכב שלו ויאנו 2007

עכשיו הרכב שלו רשום בחול על שם חבר שלו האם הוא יוכל להביא את זה בכל זאת?

המחיר של הרכב בחול זה 18 אלף אירו האם הוא יצטרך לשלם על כזה רכב 100 אלף שקל מיסים? זה לא הגיוני..

(הוא רוצה לשלם את 100% המסים).

האם אני יכול ללכת לשחרר בשבילו את הרכב או שהוא יצטרך לבוא אתי בשביל כל הפרוצדורה?

פורסם

למיטב ידיעתי, לא יהיה ניתן לייבא את הרכב.

מגבלות הייבוא האישי בארץ אומרות כי על מנת לייבא רכב באופן אישי על הרכב להיות בן פחות משנתיים או בן יותר מ30 שנה.

בקיצור, או חדש, או אספנות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
למיטב ידיעתי, לא יהיה ניתן לייבא את הרכב.

מגבלות הייבוא האישי בארץ אומרות כי על מנת לייבא רכב באופן אישי על הרכב להיות בן פחות משנתיים או בן יותר מ30 שנה.

בקיצור, או חדש, או אספנות.

הוא עולה חדש מותר לו להביא רכב ללא מגבלת שנים.

פורסם

צודק. טעות שלי.

הנה קישור לנוהל הייבוא לעולים חדשים באתר משרד התחבורה.

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=65:importcarolimnoal&catid=49:rechev-yavu-ishi-c&Itemid=96

לא כתוב שם על גובה המס.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

צלצלו לעמיל מכס שמתמחה בנושא והוא יגדיר לכם כמה מיסוי צריך לשלם ועל איזה בסיס. בעיקרון, מחילים בתחילה את הנחת העולה ומהתוצאה מפחיתים על כל שנה 10% - אלא ששוב, השאלה היא מה הבסיס.

באיזה רכב מדובר? ישנם רכבים שנפילת הערך שלהם כה גבוהה בארץ, עד שזו יכולה להיות שטות לייבא את הרכב, לרבות תשלום הוצאות יבוא ומיסוי - כאשר רכב ישראלי משנתון זהה עשוי להיות זול יותר מעלות כל התהליך.

מה כן כדאי לייבא?

-מכוניות אספנות

-דגמים מיוחדים שאינם מיובאים ביבוא סדיר לארץ - ואולי כבר לא מיוצרים - אך מותרים לייבוא לעולים חדשים(מאזדה RX8, לקסוס IS350 או ISF וכיו"ב)

-מכוניות ספורט בנות כמה שנים, שניתן להשיגן בזול בחו"ל - ובארץ מחירן גבוה עקב הביקוש(נניח 911 או M3 מאמצע העשור הקודם מארה"ב, 350Z וכו')

מה לא כדאי לייבא?

-משפחתיות וסופרמיני

-מכוניות יוקרה בנות כמה שנים

עריכה: קראתי שוב את ההודעה המקורית, שם הוזכר הרכב(מרצדס ויאנו 2007). קצת חבל לי למחוק את כל הנ"ל (לטובת עולים אחרים), כך שהייתי מציע לבדוק טוב את הכדאיות. אני די בספק.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תודה רבה.

הרכב הוא ויאנו 2007 הבן אדם מאד קשור לרכב.

להערכתך כמה מיסים יעלה ללא ההנחה של העולה, אחרי זה אני יחשב את זה.

יש למישהו המלצה לעמיל מכס + מספר טלפון?

למישהו יש מושג לגבי זה שהרכב לא על שמו?

דרך אגב למה אי אפשר ליבא את ה IS350?

• תוכן חדש...