Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. הפלאג בצילינדר אחד מיתאבן כל תקופה של חצי שנה והצילינדר לא מתפקד. בדקתי קומפרסייה בכל הצילינדרים והיא עומדת על 170. כאשר החלפתי את הפלאג והנעתי את הרכב הוא החל להוציא עשן לבן של שריפת שמן ועובד על כל הצילינדרים. האם לחשוד בגומיות השסתומים? השיכבה שהאלקטרודה מקבלת היא ממש זפת שחור בעובי של 2 מילימטר קשה כמו אבן וחוסם את הניצוץ.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סליחה ההפרעה מזה פלאגים? ומתי שמים אותם ?

פלאגים הם המצתים שמציתים את תערובת הדלק/אויר במנוע בנזין ובזכותם (בין היתר) המנוע עובד. מחליפים אותם כל X קילומטרים לפי הגדרות יצרן.

פורסם
קצת קשה לראות מה רשום בקובץ ששלחת ניצן אבל בכל מיקרה אני מעלה 3 תמונות של הפלאג ואתם מוזמנים לחוות דעתכם:

http://jpg.co.il/view/515c6eddae87f.jpg/

http://jpg.co.il/view/515c6eddc51e6.jpg/

http://jpg.co.il/view/515c6eddd6766.jpg/

ע"פ התמונה יש לך דליפת שמן לתוך תא השריפה אשר מזהמת את הפלג עד כדי גרימת קצר באלקטרודה ומניעת ניצוץ,ברגע שאין ניצוץ הצילינדר מת ומורגשים קירטועים בסרק וחוסר סחיבה.

קרוב לוודאי שגומיית השסתום בצילינדר הנ"ל סיימה את חייה.

בצע החלפה של גומיות שסתומים ויפה שעה אחת קודם.

פורסם
ע"פ התמונה יש לך דליפת שמן לתוך תא השריפה אשר מזהמת את הפלג עד כדי גרימת קצר באלקטרודה ומניעת ניצוץ,ברגע שאין ניצוץ הצילינדר מת ומורגשים קירטועים בסרק וחוסר סחיבה.

קרוב לוודאי שגומיית השסתום בצילינדר הנ"ל סיימה את חייה.

אין לי ולו טיפה ספק שאתה צודק בהחלט ואכן זה ניראה כך! תודה ניצן.

פורסם

אפשרויות נוספות - בעיית הצתה באותו צילינדר (חוט הצתה או מכסה מפלג), או רינג שמן תפוס.

פורסם

יש רינגי שמן, שאחראים לניגוב השמן ויש רינגי דחיסה.

וגם אם אין מפלג, יכול להיות שבאותו צילינדר יש בעיית הצתה, והשריפה בו לא מתבצעת באופן תקין ומלא.

פורסם

השאלה איך אני באמת יכול לדעת שטבעת השימון אינה תפוסה והיא זו שאולי גורמת להתייפחות הפלאג עקב דליפת השמן דרכה לצילינדר? או שפשוט להחליף גומיות שסתומים ולקוות שהבעייה תיפתר? ודרך אגב, לפני חצי שנה היה את אותו סיפור גם באותו רכב ובאותו צילינדר אבל הפלאג לא היה מתאים אז הערכתי שזו הבעייה והוחלף פלאג למתאים ועכשיו לאחר חצי שנה שוב אותה בעייה.

פורסם
אפשרויות נוספות - בעיית הצתה באותו צילינדר (חוט הצתה או מכסה מפלג), או רינג שמן תפוס.

קרוב לוודאי שגומיית השסתום בצילינדר הנ"ל סיימה את חייה.(בספק)?

ניצן ומאור שלום רב !

לצערי אני פסימיסט היום, ואני נוטה להסכים עם ידידי בוקי, והחשד שלי הוא ברינג תפוס/שחוק/ שבור , בצילנדר שגורם לפיוח הפלג, בגלל טבעת שמן תפוסה, שלא גורפת את השמן, ולכן עודפי שמן חודרים לתא השריפה, גורמים לאלקטורדת הפלג, להירטיב בשמן, הפיח שנוצר בעת תהליך שריפת הדלק בצילנדר, נדבק לשמן יוצר שיכבה עבה, ועד שמקצר את הפלג ומונע שריפת הדלק בצילנדר, עד למצב שהתערובת דלק לא נשרפת בצילנדר וגורמת להחמרת הפיוח.

תופעת לוואי עשן לבן מצינור הפליטה, ועליה בתצרוכת השמן.

אנא אשר או הכחש את האבחנה התאורתית.

שני טיפים בשבילך:

כדי להימנע מלהכנס ל"סרט רע " , כפי שהמליצו לך בשרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=473564

המלצתי ערוך חיפוש ברשת, על תוסף שמן לשחרור רינגים תפוסים, אין לך מה להפסיד!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על התגובות. אנסה את התוסף לשיחרור הרינגים ואני מקווה שאראה תוצאות טובות. למעשה אם רינגים ייתגלו כתפוסים ולא מישתחררים גם לאחר התוסף לא יהיה מנוס מליפתוח מנוע לגמרי?

פורסם

קראתי באינטרנט שמעט שמן ברקס דרך חור הפלאג והמתנה של כ 10 דקות ואז הנעה יכול לשחרר רינג תפוס. האם נכון הדבר? אשמח לקבל הכוונה היכן למצוא תוסף מתאים.

• תוכן חדש...