Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אמא שלי עשתה רברס ודפקה את האוטו בעמוד, כתוצאה מכך נשבר קצת הפנס וירד צבע (עד צבע הבסיס, לבן) אין שום דפיקות רק שריטות עמוקות.

את הפנס אני מחליף בלי בעיה (הבעיה היחידה היא במחיר אבל זה סיפור אחר), באותו אזור (כנף אחורית שמאלית) יש עוד שריטות קודמות ממקרים זהים אחרים ההבדל היחיד הוא שנשבר הפנס אז החלטתי לתקן, האם יספיק רק לצבוע את השריטות (יש די הרבה) עם מכחול כמה שכבות ואז לעשות פוליש לאזור ? מאיפה אני משיג קוד צבע ופחית צבע באזור חיפה וכמה זה אמור לעלות ?

בנוסף, יש גם פגיעות בפגוש פלסטיק האם יספיק לצבוע אותו בספרי צבע שחור או שאת זה עדיף להשאיר ולא להתעסק בכלל ?

אני מקווה שבקרוב אני אוכל לעלות תמונות כרגע האוטו לא אצלי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אתמול אמא שלי עשתה רברס ודפקה את האוטו בעמוד, כתוצאה מכך נשבר קצת הפנס וירד צבע (עד צבע הבסיס, לבן) אין שום דפיקות רק שריטות עמוקות.

את הפנס אני מחליף בלי בעיה (הבעיה היחידה היא במחיר אבל זה סיפור אחר), באותו אזור (כנף אחורית שמאלית) יש עוד שריטות קודמות ממקרים זהים אחרים ההבדל היחיד הוא שנשבר הפנס אז החלטתי לתקן, האם יספיק רק לצבוע את השריטות (יש די הרבה) עם מכחול כמה שכבות ואז לעשות פוליש לאזור ? מאיפה אני משיג קוד צבע ופחית צבע באזור חיפה וכמה זה אמור לעלות ?

בנוסף, יש גם פגיעות בפגוש פלסטיק האם יספיק לצבוע אותו בספרי צבע שחור או שאת זה עדיף להשאיר ולא להתעסק בכלל ?

אני מקווה שבקרוב אני אוכל לעלות תמונות כרגע האוטו לא אצלי.

תתן יותר פרטים לגביי סוג הרכב,צבעו והשנה שלו..

אם אפשר תמונות זה ממש יעזור לאבחן..

לפי דעתי עבודה אצל פחח לפי מה שתיארת לא אמורה לעלות מעל 600 שקל..

ולגבי הפנס,עדיף לך לקנות מאייבי תריץ שם חיפוש לגביו כי בארץ סתם יעלה לך יותר..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

צודק לגמרי, הרכב הוא מאזדה cx-5 בצבע אדום בורדו שנת 2012, לא מצאתי פנסים מתאימים מebay רק כאלה של קסנון.

אני אוהב לעשות דברים כאלה לבד (את הפנס אני מחליף לבד) וגם רוצה שיהיה לי פחית לדפיקות עתידיות (שאני מקווה שלא יהיו)

עריכה - משום מה אני לא מצליח להעלות את התמונות, אנסה מאוחר יותר

עריכה 2- עלה והתמונה האחרונה היא שריטה לא קשורה שגם בשבילה אני רוצה את הצבע

Photo 1.jpg

Photo 2.jpg

Photo 3.jpg

Photo 4.jpg

Photo 6.jpg

Photo 5.jpg

Photo 7.jpg

Photo 8.jpg

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
צודק לגמרי, הרכב הוא מאזדה cx-5 בצבע אדום בורדו שנת 2012, לא מצאתי פנסים מתאימים מebay רק כאלה של קסנון.

אני אוהב לעשות דברים כאלה לבד (את הפנס אני מחליף לבד) וגם רוצה שיהיה לי פחית לדפיקות עתידיות (שאני מקווה שלא יהיו)

עריכה - משום מה אני לא מצליח להעלות את התמונות, אנסה מאוחר יותר

עריכה 2- עלה והתמונה האחרונה היא שריטה לא קשורה שגם בשבילה אני רוצה את הצבע

אני לא יכול לערוך אבל דבר נוסף חשוב - הצבע מטאלי

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

המשכתי לחפש ברשת ואני לא מוצא כלום, האמת אני לא ממש יודע מה לחפש מישהו יודע איך החלק נקרא בחול ? (פנס אחורי שמאלי חיצוני)

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

פנס אחורי נקרא tail light ושמאלי נקרא left ;)

לגבי הצבע - לדעתי אתה לא צריך פחית אלא ספריי שהיישום שלו יותר חלק. פחית מתאימה ליישום עם מכחול אבל כיוון שאצלך שטח השריטה גדול יחסית מכחול ייצור צביעה לא אחידה.

מאיפה אתם בארץ? במרכז אני מכיר מישהו שמוכר קיטים לתיקון עצמי של פגיעות כאלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מהמר שחלק גדול מהפסים הלבנים הם שאריות של העמוד. לא דווקא צבע יסוד.

תנסה להסיר עם פוליש.

אמנם לא יהיה חדש בגלל הפגיעות העמוקות, אבל זה יהיה פחות דרמאטי.

אחר כך תחשבו אם לתקן או לא.

יש אנשים שצוברים הרבה דפיקות חניה...לא יודע איך זה אצלכם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

צביקה תודה האמת שאחרי ששאלתי את השאלה כבר מצאתי תשובה הבעיה היחידה היא שלא מצאתי פנס מתאים.

השריטות הם קטנות, לא עדיף לקנות צבע, לצבוע עם מכחול ואז לעשות פוליש ?

אני מחיפה.

שי אני לא בטוח שזה שאריות מהעמוד אבל אני אבדוק (אין לי פוליש כדאי לקנות במיוחד בשביל זה? ) איך לבדוק אם יש שאריות מהעמוד ?

הערה נוספת, החלק הוא פלסטיק לא פח.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אם זה שאריות של העמוד - תרטיב טוב טוב את המקום עם ספוג וחומר ניקוי (שמפו) ותשפשף חזק. אפשר גם עם בד כותנה.

תעדכן מה התוצאה.

יש לך פלסטלינה? אם כן, אחרי שחזרת על התהליך הנ"ל, ואם הוא היה אפקטיבי, תיישם עם הפלסטלינה.

ככה לפחות תמקסם את הורדת השאריות.

פורסם

rupni,

למה שלא תיגש למוסך מאזדה ותיקח קצת צבע?

היום אבא שלי לקח את הטויוטה לטיפול. על הדרך הוא נכנס לפחחות, שיחה קצרה עם האחראי והוא יצא עם צנצנת קטנטנה של צבע.

אני חייב לציין שהצבע כיסה את השריטות אך לא היינו מרוצים כל כך מהתוצאה, בין היתר מהסיבה ששטח היישום היה גדול, כ-10 ס"מ.

הייתי שוקל ללכת על ההצעה של צביקה לקיט ספריי ייעודי. אני מניח שהוא התכוון לקארפיקס.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

שי - גאון, אתה גאון אני חייב להגיד שלא האמנתי שזה יעבוד אבל זה עבד ועכשיו רואים את השריטות רק אם מתקרבים ומחפשים אותן, עבדתי עם פנס ראש בחנייה נראיתי מפגר אבל היה שווה את זה, למעט שריטה קודמת (הגדולה יותר) שהיא ישנה כבר שלא השתנתה.

מיכאל - אמא שלי דיברה עם המוסך (היא מכירה את הבעלים או משהו בסגנון) ואמרתי לה לשאול כמה עולה פחית צבע, היא שאלה כמה עולה צבע (טיפול צבע) עכשיו היא נעולה על הרעיון שהיא רוצה לצבוע את המקום (שמה שנשאר לצבוע היא השריטה הקודמת הגדולה) הרעיון מההתחלה היה לקנות פחית צבע. ואני מקווה שזה גם מה שיקרה בסופו של דבר.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
שי - גאון, אתה גאון אני חייב להגיד שלא האמנתי שזה יעבוד אבל זה עבד ועכשיו רואים את השריטות רק אם מתקרבים ומחפשים אותן, עבדתי עם פנס ראש בחנייה נראיתי מפגר אבל היה שווה את זה, למעט שריטה קודמת (הגדולה יותר) שהיא ישנה כבר שלא השתנתה.

איזה כיף שזה הצליח.

תאמין לי זה רק מניסיון. שום קשר לאינטליגנציה...

עכשיו תוכל לעבור עם פוליש עדין וווקס וזה יהיה עוד יותר שולי...

בעיני, תיקון צבע לא מוצלח, לפעמים יותר מכוער מפגיעה עדינה...

פורסם
איזה כיף שזה הצליח.

בעיני, תיקון צבע לא מוצלח, לפעמים יותר מכוער מפגיעה עדינה...

למדתי את זה על בשרי אתמול.

כל הכבוד על העצה הטובה למעלה:mm_yeah:

רופני, הכוונה שלי לא היתה לקנות פחית צבע, באמת שחבל על הכסף, תדבר עם האחראי, תביא צנצנת קטנטנה וקח לך קצת צבע. אני לא מאמין שתהיה בעיה.

בהצלחה!

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...