Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש רכב) קטן וזול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב קטן. מחיר שהיה כמה שיותר נמוך והכי חשוב שהצמיגים של רכב יהיו זולים. עד עכשיו מצאתי פג'ו 106 שעונה על דרישות פחות או יותר..

חשוב לי שהרכב יהיה קל ככה שיהיה אפשר להתאמן על דריפטים ושלא יהיה חבל על הרכב ככה שאם הוא מושבת פשוט זורקים וקונים חדש :-P יש למישהו עוד הצעות חוץ מפג'ו 106?

פורסם

פורשה בוקסטר.

קטנה, זריזה, זולה משמעותית מה-911.

אפשר להתאמן בה לדריפטים כי היא הנעה אחורית.

איזה דריפטית חשבת לעשות ב-106? היא הנעה קדמית. דריפטים אפשר רק ברוורס.

במקום לרשום בכותרת ״מחפש רכב״ אולי עדיף היה לתת פרטים נוספים. כולם פה מחפשים רכב, זה מיותר לרשום בכותרת.

דווקא אם תציין פרמטרים אחרים שחשובים לך ברכב אולי תקבל תשובות יותר ממוקדות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
פורשה בוקסטר.

קטנה, זריזה, זולה משמעותית מה-911.

אפשר להתאמן בה לדריפטים כי היא הנעה אחורית.

איזה דריפטית חשבת לעשות ב-106? היא הנעה קדמית. דריפטים אפשר רק ברוורס.

במקום לרשום בכותרת ״מחפש רכב״ אולי עדיף היה לתת פרטים נוספים. כולם פה מחפשים רכב, זה מיותר לרשום בכותרת.

דווקא אם תציין פרמטרים אחרים שחשובים לך ברכב אולי תקבל תשובות יותר ממוקדות.

על כביש רטוב אפשר.. עשיתי את זה על מאזדה 3 הנעה קדמית, מאזדה 323 לאנטיס הנעה קדמית, מאזדה 2 הנעה קדמית, דייהטסו סיריון הנעה קדמית ולנדר קרוזר הנעה כפולה למרות שהיה כמעט בילטי אפשרי וקשה מאוד.. בחיים שלך לא שמת מגש מתחת לגלגל אחורי של רכב ועשית בו צלחות או על כביש רטוב לזרוק את התחת של הרכב בסיבוב או כיכר? ברור שרכב עם הנעה אחורית הוא הכי מתאים רק שבמדינה מטומטם כמו שלנו רכב כזה עולה לפחות 50 אלף ש"ח שחו"ל כזה אפשר לקנות בפחות מ-2000 דולר...

ואיפה ההגיון של אנשים היום? אתה כותב לי פורשה בוקסר, מנהל רושם לי מזרטי... נשמע יותר כמו כיתה טיפולית.. יש הבדל בין 2500 ש"ח לרכב לבין 2.5 מיליון ש"ח לרכב.. למה להציע לי פורשה? הייתה הולך ישר על SLS AMG V12 6.3 וזהו..! :|

אולי לרשום כותרות אני לא הכי טוב אבל כלל לא התייחסת לתוכן האשכול..

1. רכב קטן (שיהיה קל - הג'בק)
  2. שיהיה כמה שיותר זול
  3. שהצמיגים יהיו זולים
  4. ושלא יהיה חבל - נראה לך באמת אפשר לפרק רכב במחיר של משכנתה לבית ולא יהיה חבל..???

הבאתי גם דוגמא: 106 כי זה רכב קטן, זול, המציגים זולים לרכב הזה, והוא עולה בס"כ 2500 ₪.. לא כזה ביג דיל שעליו בוכים.. לדעתי אפשר לקחת דוגמא סוג של רכב ולתת עצה במקום לרשום שטויות לא מועילות. איזה עוד פרטים בדיוק אתה צריך?

כל רכב מסוג כזה יהיה גמור, בעל 4 צילינדרים, נפח מנוע נע בין 1.0-1.5, לרוב יהיה גיר ידני וכל אלמנט של רכב ישן וגמור שנמכר במחיר נמוך מאוד. איזה עוד פרמטר אתה צריך?

פורסם

קודם כול תתבטא בכבוד, אתה מבקש עזרה וטובה מבנאדם (אנשים בכללי פה בפורום) אף אחד לא חייב לך כלום ולא צריך לתת לך הסברים, הכול נעשה במטרה לעזור וברוח טובה, אם אתה כול כך יודע הכול לך תחפש רכב לבד ואל תבוא לבקש עזרה וייעוץ פה.

דבר שני - תרשום תקציב, אף אחד לא נביא או אמור לנחש כמה כסף יש ברשותך לשלם על רכב, ולא, לתת 106 כדוגמה לתקציב זה לא נחשב הגדרת תקציב.

ודבר אחרון - מיותר לרשום הנעה קדמית ליד כול רכב - עוד לא ראיתי לאנטיס, מאזדה 3, או מאזדה 2 הנעה אחורית ואני בספק רב עד מאוד אם איפשהו בעולם מישהו ינסה אי פעם לעשות פרוייקט הסבה להנעה אחורית לרכבים המשעממים האלה.

גילוי נאות - יש לי לאנטיס, אחלה רכב, אמין, זריז, אבל משעמם מוות, מנק' לנק' נטו.

פורסם
קודם כול תתבטא בכבוד, אתה מבקש עזרה וטובה מבנאדם (אנשים בכללי פה בפורום) אף אחד לא חייב לך כלום ולא צריך לתת לך הסברים, הכול נעשה במטרה לעזור וברוח טובה, אם אתה כול כך יודע הכול לך תחפש רכב לבד ואל תבוא לבקש עזרה וייעוץ פה.

דבר שני - תרשום תקציב, אף אחד לא נביא או אמור לנחש כמה כסף יש ברשותך לשלם על רכב, ולא, לתת 106 כדוגמה לתקציב זה לא נחשב הגדרת תקציב.

ודבר אחרון - מיותר לרשום הנעה קדמית ליד כול רכב - עוד לא ראיתי לאנטיס, מאזדה 3, או מאזדה 2 הנעה אחורית ואני בספק רב עד מאוד אם איפשהו בעולם מישהו ינסה אי פעם לעשות פרוייקט הסבה להנעה אחורית לרכבים המשעממים האלה.

גילוי נאות - יש לי לאנטיס, אחלה רכב, אמין, זריז, אבל משעמם מוות, מנק' לנק' נטו.

נראה לי פתחתי את האשכול בצורה הכי חיובית שאפשר עד שכמה החליטו לתת כמה ירידות.. מן הסתם שאף אחד לא חייב פה כלום בדיוק כמו שאני לא חייב פה כלום לאף אחד וכך לגבי כל אחד. בס"כ ביקשתי עזרה קטנה. התקציר הוא בסביבות 10 אלף ₪ אבל כמה שיותר זול יותר טוב.

• תוכן חדש...