Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפינה הצמחונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נמצא שם, רגע לפני מלהיות צמחוני.

האם יש בינכם צמחוניים? תוכלו לשתף אותי במתכונים/ תחליפים/ אורח חיים בכללי?

תודה, ערן.

Gn'f'R

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תיתרגשו אני הייתי שנתיים צמחוני ובחודשים האחרונים הפכתי לטבעוני. ברגע שאתה מחליט להפוך לצמחוני והשלמת עם זה זה לא קשה ולי לא חסר בכלל! מוצרי בשר אבל עדיין קצת בייצים וגבינות. לכבי מתכונים הייתי ממליץ לך לא להיכנס לנישה של טבעול כי זה לא טעים ולא בריא וגם לא לנישה של דגים כי אז אתה לא צמחוני. תכנס לאתר של אנונימוס ו"טבעוניות נהנות יותר" ותמצא יש מתכונים בלי סוף גם לאוכל בריא משלים וגם חיקויים מעולים למוצרי בשר מן הצומח

how it's like to drive :twisted:

פורסם

אם זה מהבחינה הזאת אז אין דיון, אם זה היה מטעמי בריאות עוד היה מה להתווכח.

אחותי טבעונית, אין בעיה במציאת אוכל וזה אפילו יותר קשה מצמחונות, היא טוענת שאורח החיים הוא בריא יותר (לא ניכר שינוי במשקל ובתכיפות מחלות במהלך השנים), יש שלל מתכונים ברשת, יש חנויות כמו עדן טבע מרקט שיש בהם המון מוצרים לטעמך, ובכללי, אם אתה לא בחברת אוכלי בשר אז יהיה לך קל יותר בהתחלה, הזמן רק יגרום לך לאהוב להיות בקרב חובבי בשר ולהתגאות במעשייך.

פורסם

מבקש לנעול את השרשור, למחוק אותו מהשרת ולגרש את כל המשתתפים לאלתר מקארספורום!

צלם בהיכל!

:shock:

ולעניין השרשור - בצבא הייתי צמחוני תקופה ארוכה. חייב לומר שהיה נחמד עד שטעמתי שוב טעמו של סטייק משובח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

במשפחתנו יש טבעוניים, כנראה שההשפעה הגיעה מהם, בנוסף אחד מחבריי בדרכו לפתוח מסעדה טבעונית בתל אביב.

נהג מתחיל : אני קורא אותך לסדר!

ברור שהבשר טעים, אין כאן ויכוח.

Gn'f'R

פורסם

מישהו קרא לי? :-P

סתם, האמת שאני לא ממש יכול לעזור לך, מהסיבה הפשוטה שאני צמחוני... מאז ומתמיד. אולי בגלל זה אין לי שום תחושה של געגוע לבשר, מה שבוודאי יהיה לך.

בכל מקרה, סתם שתדע, אני בריא לגמרי, מעולם לא לקחתי תוספים כאלו ואחרים (פעם לקחתי קצת טבליות B12, אבל מזמן כבר לא ובדיקת דם הוכיחה שהכל אצלי תקין). בארץ מעולם לא נתקלתי במקום שבו לא היה לי מה לאכול (בעצם רק במקומות כמו "רק בשר" :-P ) והתפריט שלי בהחלט מגוון.

אגב, אני לגמרי לא מצליח להבין טבעונים וחושב שהם מה-זה מפסידים... זה בטח מה שאוכלי הבשר חושבים עלי :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ערן, קרא בבקשה בעיון את השרשור הבא

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=464591

אם זה לא עשה לך כלום, בהצלחה בהמשך הדרך. אני מאד מעריך אנשים צמחוניים.

גם אני לפעמים נתקף ייסורי מצפון. אבל אני חושב שהפתרון הוא לא להפסיק לאכול בשר- הפתרון הוא להפסיק להיות גרגרנים ולהסתפק בעוף ליומיים ולא יותר. ככה אפשר למזער את כמויות השחיטה הנוראיות, אבל עדיין להמשיך לאכול בשר כמו אבות אבותינו.

רוני, אני אוכל כמו שצריך ומשלב בשר, בנאדם בריא גם כן אבל היה לי מחסור פעם בB12 ולקחתי כדורים גם. ככה שזה לא ממש מדד אם אתה צמחוני או לא.

פורסם

נהג מתחיל : אני קורא אותך לסדר!

ערן, זו חכמה קטנה לעשות את זה עכשיו... נראה לך שהוא יזכור עד שנה הבאה?

ולעניין, יש הרבה חנויות טבע בארץ, ולא רק עדן, ובעיקר בהן תמצא מענה לטבעונות. אם תתן איזור מגורים, אנסה למקד לך את החיפוש.

אני חושב שאם צמחונות היא השלב הראשון, אין ממש צורך בהערכות מוקדמת (מבחינת מתכונים).

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

היי

אני צמחוני יותר משנתיים מסיבות אידיאולוגיות מאחר וזה דיי דפוק לרצוח ולאכול חיה מתה בשביל שיהיה קצת טעים בפה. ממליץ בחום לעבור לצמחונות. אנשים שאוכלים בשר בעיקר חושבים על עצמם, איך אפשר לאכול עגל שרק נולד?

שיהיה לך בהצלחה, יש לאנשים כמונו מספיק אוכל

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

קצת חולק על הצורך בעדן ושות' אני טבעוני וביקרתי שם פעם בחודש כם לפני שהייתי צמחוני לקנות דברי קיטניות אגוזים תבלינים וכו' הסיבה היחידה ללכת לשם היא רק לקנות סייטן או טופו בזול. ואני מוסיף כמו הרבה אחרים שאין ממש מה להיתכונן ללהיות צמחוני ופשוט לאכול מה שהולך (כמובן שלט צ'יפס וסופגניות שהם גם צמחונים)

how it's like to drive :twisted:

פורסם

רוני,

זו הפעם הראשונה שאני שומע על אדם שמימיו לא אכל בשר -אני בהחלט מופתע,

מופתע לטובה מכיוון שבכוונתי גם לקחת את ילדיי איתי לשינוי הזה ( בת שנתיים ובן יומו)

אני עדיין מאוד מתלבט לגביהם כי אני עדיין חושב שזו בחירה שהם צריכים לקחת לבד בבוא היום, מה דעתך בנושא?

שי,

ברור שזה מגרה, אני לא מפסיק מטעמי גועל. ודרך אגב אתה צריך לבוא לעל האש אצלי - אני מומחה לא קטן שכנראה הופך למומחה לשעבר.

טל,

גרמת לי לחשוב על התפריט לליל הסדר הבא .. אם נהג מתחיל יראה אותו הוא לא ירצה לבוא.

גם לי די קשה להבין טבעונים, אך ככל שהזמן עובר ואתה חי במחיצתם, לאט לאט אתה מתחיל להבין,

אם כי מאוד קשה לנהל אורח חיים שכזה לפחות בארצנו כאשר המודעות היא מינימלית ומחירי התחליפים יקרים להחריד.

Gn'f'R

• תוכן חדש...