Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה סיפור משלי: בספטמבר האחרון השקעתי כ3K ש"ח ורכשתי רביעיית צמיגים איכותיים לרכבי. מאז עברה כחצי שנה וב3 חודשים אחרונים שימו לב - החלפתי כבר עוד רביעייה(!) זהה - שנקרעו בהזדמנויות שונות ושמכיוון שנרכשו כבודדים, עלו יותר מהרביעייה הראשונה. התסכול היה רב מנשוא, חוסר הידיעה מהו הגורם לחתכים הקטנים בדפנות, שאחד מהם הופיע בכל צמיג שהוחלף, גרמו לי לשבור את הראש. בפנצ'ריה טענו שזהו נזק מבורות בכביש, מה שמצד אחד היה נראה הגיוני אולי עד הפעם השניה. מצד שני אתה חושב אולי הצמיגים האלו בעצם דרעק, או שאולי הג'נטים נפגעו וצריך להחליף ג'נטים, אולי הצמיגים לא מתאימים לרכב וצריך להחליף לרביעייה אחרת או שאולי בכלל מישהו מתנכל לך לרכב, ואם כן אז מי, ולמה. :|

כמו שאתם מבינים, מאוד מאוד מתסכל, ומאוד כואב בכיס.

בצמיג הרביעי, בזמן שהרכב עמד ליד ביתי והחלפתי לצמיג הרזרבי, נעצר לידי שכן עם רכבו ושאל מה קרה. אמרתי לו שהיה פנצ'ר כבר פעם רביעית ולפתע הוא סיפר לי שגם לרכבו "נקרעו" שתי צמיגים שבועיים קודם, ולעוד 15 מכוניות בשכונה :shock: מסתבר שיש מישהו, עדיין אין לנו מושג מי, שמסתובב כל כמה שבועות וכנראה בעזרת סכין עובר בין המכוניות בשכונה ופשוט דוקר את דופן הצמיגים :-x:-x:-x

אז חוסר הוודאות לגבי הגורם לפחות ירד, אבל אני עם נזק של יותר מ3.5K ש"ח, ואי ידיעה מתי תגיע הפעם הבאה :cry:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

תתאגדו תגישו תלונה תתנדבו למשמר האזרחי או שתחכו לבן אלף הזה בשיחים

לבינתיים אני במקומך הייתי רוכש צמיגים הכי זולים שיש עד יעבור זעם

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אנשים זבלים,

אתה מחיפה נכון ? אפשר לשאול מאיפה (אפשר בהודעה פרטית) כדי לדעת אם אני צריך להתחיל לישון באוטו :evil:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

למרות הכל, לא הייתי מקבל את ההמלצה לשים בנתיים צמיגים זבל.

כן הייתי מבלה קצת יותר "על הגדר" ברחוב, מדובב שכנים וכד', כולל ילדים ועוד...

קשה להאמין שאף אחד לא יודע כלום.

אני לא יודע אם יש לך חניה קבועה או לא. אבל אם כן, הצבת שלט כי האיזור מצולם...יכולה לסייע.

גם מצלמה בתוך האוטו תהיה זולה מסט צמיגים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אז חוסר הוודאות לגבי הגורם לפחות ירד, אבל אני עם נזק של יותר מ3.5K ש"ח, ואי ידיעה מתי תגיע הפעם הבאה :cry:

תנסה לחנות רחוק מהבית לבינתיים, ותחקור את הנושא בשכונה, במיוחד עם הנערים שמסתובבים ברחוב, רוב הסיכויים שתמצא את מי שעשה את זה..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אם זה כל השכונה או חלקים ממנה שווה לבדוק אולי יש מצלמות באזור שיכולות להעיד.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

במקרה הזה לדעתי אלימות תעזור. ברגע שמישהו מוצא את הבן יונה לצלם ולהפיץ בשכונה שלכם זה בטוח יעזור ואני לא חושב שהוא הי פעם יחזור לשם.

פורסם

התנהגות לא חכמה תגרום להסתבכות האנשים הלא נכונים.

פורסם
התנהגות לא חכמה תגרום להסתבכות האנשים הלא נכונים.

משטרה לא בטוח שתעזור במקרה הזה, צריך לעשות מארב כי לתפוס את החלאה. בכל מקרה אולי קצת התעצבנתי, אני שונא לשמוע סיפורים כאלה.

פורסם

יש הרבה דרכים לטפל.

הכל תלוי במקרה הספציפי.

לכל אחד יש את הרגישות שלו...

פורסם

אפשר בבקשה לדעת באיזה אזור בחיפה זה קורה? כי גם אני מחיפה.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

החשד העיקרי שלי הוא בפנצ'ריות שבהם החלפת את הצמיגים, הם ככל הנראה התאגדו וכל פעם תוקפים שכונה אחרת.

מי שאמר התנדבות למשמר אזרחי, לא יעזור, אז יתנו להם ניידת ואז גם הפושע ידע לא להתקרב בשעות הפטרולים.

פשוט צריך להתאגד ולעשות משמרות.

נגיד וזה שכונה של בניינים (הרבה יותר קל), אז כל חצי שעה, שכן אחר ישמור, אפילו לפתוח קבוצה בוואצפ שהוא בשניה יכול להקפיץ כמה אנשים, ככה יהיה קל מאוד.

במידה ותופסים את הפושע, אין מה לעשות חוץ מלקחת אותו למשטרה ולצאת פראיירים (הרי הסיכוי קלוש שיוחזר הנזק הכספי).

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים.

אני גר בשכונה מאוד שקטה בכרמל. בחיים לא היו לנו מקרים כאלו כאן וזה דיי מפתיע כל הסיפור.

לא, אין לי חניה פרטית לצערי, אבל זה לא כלכך משנה כי לשכן מהבניין ממול שכן יש חניה פרטית ניקבו גם. הבנאדם אשכרה נכנס לתוך חניה פרטית של כמה רכבים, שהיא לגמרי לא חלק מהמסלול הרגיל למי שהולך ברחוב, וניקב לו 2 צמיגים. אגב הוא להבדיל ממני כן שם צמיגים זבל (משומשים!!).

הבעיה בהתאגדות היא שאין קשר בין השכנים מהבניינים השונים. למעשה מלבד מה ששמעתי מהשכן ממול שבמקרה פנה אלי (וסיפר לי על מה שעשו לרכבו ואמר שזה נעשה לעוד 15 רכבים), לא יצא לי לדבר עוד עם אף אחד מהשכנים מסביב מלבד אחד שגר בדירה לידי ומחנה כמעט תמיד מלפני או מאחורי וטען שלא קרה לרכבו כלום.

אני צריך לתפוס את השכן ממול איזה יום ולברר יותר פרטים ולמי בדיוק עוד ניקבו ואז אוכל לפנות אליהם.

מה שמוזר זה שנראה כאילו הדבר נעשה לרכבים ספציפיים, אבל שאין שום קשר בין בעליהם או בין מקום החניה שלהם. למשל לשכנים הנוספים מהבניין שלי לא קרה דבר, וכולנו מחנים באותו חלק קטן ברחוב.

אני לא חושב שפנצ'רייה תשלח מישהו לעשות את זה (ואני רכשתי באוטו דיפו, אגב). הסיכוי שיגיע דווקא אליהם רכב שנוקבו לו הצמיגים מכל פעולה כזאת הוא לדעתי מאוד נמוך, כי הרי יש עשרות פנצ'ריות באיזור ואם יגיע לו רכב אחד לאחר כל הפעולות האלה זה ממש לא עניין ששווה להסתכן בשבילו.

עוד מאפיין ששחכתי לציין - כל הפעמים ששמתי לב בהם לפנצ'ר קרו ביום שישי!

1) יום שישי באתי לצאת בשעה 15:00 והופ פנצ'ר.

2) חודש אחרי, יום שישי בצהריים נסעתי לעניינים במרחק כעשר דקות מהבית ובדרך חזרה שמעתי 'פנג' כזה רעש מוזר, הגעתי הביתה והחנתי ולאחר כשעה כשיצאתי שוב שמתי לב לפנצ'ר. (**ששאלתי את השכן מתי זה קרה לו הוא דיווח על אותו השישי**)

3) שבועיים אחרי, יום שישי שוב נוסע לסידורים בשעות הצהריים מרגיש ממש טיפה מוזר בהגה, מגיע לסידורים, מסיים כעבור שעתיים ויוצא חזרה הביתה מרגיש כבר משיכה ואז שוב שומע רעש ומרגיש את הפנצ'ר. יש לציין שבחמישי עבדתי כל הלילה והרכב חנה ליד הבית רק מ5:30 בבוקר של שישי.

4) יום לאחר מכן בשבת בבוקר יוצא לרכב וקולט שבעוד צמיג יצא האוויר.

בגדול החשד הוא כמובן שהאחראי ניקב את הצמיגים בשעות הבוקר המוקדמות של יום שישי, בין 5:30-7:00, לאחר מכן לדעתי אין יותר מידי סיכוי כי כבר יש אור ומתחילה להיות תנועת רכבים ואנשים שיוצאים לעבודה. כמובן שאם הוא מנקב צמיג האוויר לא חייב לצאת תכף ומיד, ובעצם אפשר לפעמים אפילו לנסוע מרחקים קצרים ולא להרגיש דבר עד שהצמיג קורס/יוצא יותר מידי אוויר ואז אתה שם לב. הצמיג מיום שבת לדעתי גם נוקב באותה הזדמנות בשישי, פשוט האוויר יצא ממנו יותר לאט והוא שרד את הנסיעה הקצרה.

יש לנו במשפחה חניית נכים צמודה שרשומה על הרכב השני שלי ועל עוד רכב של המשפחה, אף פעם לא חניתי בה אבל לאחר כל המקרים אנחנו מעדיפים שהרכב שלי יחנה בה. מאז הוא חונה רק שם בתקווה שהנבלה לא יגע ברכב של נכה לכאורה.

בחמישי הראשון לאחר המקרה האחרון ישבתי עם חלון פתוח כל הלילה ובחנתי כל רחש ברחוב. למזלו (או למזלי) הוא לא הופיע שוב באותה הזדמנות. חמישי לאחר מכן חיכיתי עד 5:00 ולאחר מכן אבא שלי התעורר והמשיך לשמור. גם הפעם לא חזר. ובליל חמישי הקרוב כמובן שאחזור למצב שמירה.

זה כלכך מעצבן שכבר עדכנתי את חברה שלי שאם אני אתפוס אותו באותו רגע אני לא יודע אם אני אהיה מסוגל לבחול באיזשהו אמצעי. מה אתם ממליצים לי לעשות אם אני תופס אותו על חם? אני גר קומת קרקע והרכב נמצא ברחוב ממש סמוך לגדר של החצר שלי, ויש לי אפשרות ליציאה מהירה מהחלון-לחצר שמאפשרת הגעה לאוטו ב5 שניות.

יקי

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...