Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבוצת מחשבים ברשת , מחשב אחד לא מאפשר גישה אליו .

מחשבים אחרים מזהים אותו ואת התיקיות המשותפות בו , הוא גם ניגש למחשבים אחרים בלי בעיה , אבל כשמנסים לגשת אליו ממחשבים אחרים מתקבלת הודעה שאין הרשאות גישה ויש לפנות למנהל מערכת .

מדובר ב-XP , ביטלתי את חומת האש , הגדרתי נט-ביוס , התנתקתי והתחברתי מחדש לקבוצת העבודה , יצרתי יוזר נוסף במחשב מוגן בסיסמא והזנתי את הפרטים שלו באחת התיקיות המשותפות (נשמע לי דבילי , שני מומחי רשתות שונים דיברו על באג ב-XP שדורש את זה) ו... זהו .

מה עושים?

תודה , מקווה שאני לא מציק עם כל שאלות המחשבים .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

האם המחשב נמצא בתוך קבוצת העבודה?

ניתן לבדוק ע"י לחיצה על קליק ימני על המחשב שלי, מאפיינים, קבוצת עבודה. תוודא ששם הקבוצה תואם 1:1 לשאר המחשבים.

בוא נתחיל מזה.

אם זה תקין, גש לתיקיות שיתוף ותראה שיש הרשאות everyone.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יש מספר שגיאה?

עריכה: אם זה ה-PRO יש לך אפשרות להיכנס לאקטיב ולהגדיר כל מחשב משם דרך המחשב הראשי. כדי להיכנס לאקטיב תקיש GPEDIT בהפעלה.

אם אתה צריך עזרה באקטיב...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יש מספר שגיאה (תלוי במחשב ממנו מנסים לגשת , אחד win2000 אחר win8 ) , לא מולי כרגע אבל אני אספק כשאהיה מול המחשבים שוב .

האמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר באקטיב , אני גם לא בטוח אם זה Pro/Home , גם זה יבדק שאהיה מול המחשבים .

תודה בינתיים :-o

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

תוודא שהיוזר guest מאופשר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

guest ?

מה עם קצת אבטחה?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

למרות שהוא דיי מוגבל ניתן להגביל עוד יותר שימנע מהתקנה או כתיבה והרצת פקודות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא חכם גדול ברשתות , שתפו אותי איך אני מגביר אבטחה?

הרשאות קריאה בלבד ל-Guest , חומת אש בראוטר , נחזיר חומת אש בווינדוס , אנטיוירוס , מעבר לזה לא מבין כלום .

• תוכן חדש...