Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב זהו מקרה מאוד מאוד מוזר שקרה לי אז ככה

נסעתי לתחנת הדלק הקרובה לביתי בכדי לתדלק את הרכב אני שלא סומך על המתדלקים (וגם מעונין לחסוך כמה שקלים)

יצאתי מרכבי ובאתי לתדלק בעודי לוחץ על הקפיץ שאמור לפתוח לי את המכסה של הדלק (ברכבי פלסוואגן זה מנגנון לחיצה למי שלא מכיר) המכסה החיצוני שאחראי על סגירת המיכל פשוט נפל לרצפה

בעודי נבוך מאוד בתחנת הדלק נסעתי מייד למוסך צמפיון הקרוב בכדי לדווח על הבעיה אך במוסך אמרו לי דבר כזה

"חביבי זה שבור זה לא כרוך באחריות" , "סע לזגג שישים לך חומר וידביק את זה" יש לציין שהרכב עלה לכביש באמצע שנת 2011 ואני מאוד יקי כלפיו זהו הרכב הראשון שלי שהוצאתי מהחברה וחשבתי שהיחס יהיה קצת שונה במסגרת האחריות כמובן.

אני כמובן שלא הישראלי הפריאר התקשרתי למוקד שמעמידה צמפיון ללקוחותיה וגערתי על הנציג שאיך יכול לקרות דבר כזה ושבמוסך אני מקבל תשובה כזאת.

לאחר מכן חזרתי שוב למוסך אחרי שקיבלתי שיחה מנציג שצמפיון שיש עלי לחזור למוסך בכדי שיצלמו את המקרה וישלחו לייצרן והוא יחליט אם זה כרוך באחריות או לא.

כרגע אני נמצא בסימן שאלה ומחכה לתשובת היצרן בגרמניה.

האם מישהו נתקל בדבר כזה? אני אישית חושב שזוהי עייפות החומר נטו אבל אשמח לשמוע עוד תגובות מה עלי לעשות במידה והתשובה תיהיה שלילית כי באמת שאם היתי שובר את זה לא היתי מתעקש שיסדרו לי את זה וכנראה שהיתי פותח את הארנק.

nK3wZna.jpg

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

כי חיים רק פעם אחת.:-)

פורסם
איפה כל הגיבורים שישכנעו אותנו על ה"איכות" הגרמנית? :roll:

זאת הפעם בראשונה שאני שומע על משהו כזה. אז לא צריך להתחיל להשוויץ ברכבים היפנים. אגב יש לנו בבית גם רכב יפני וגם גרמני ואני תמיד מעדיף לנהוג על הגרמני :twisted:

לפותח השרשור אם לא יסדרו לך את זה, יש לך TG PARTS הם מין פירוקיה שמתמחה ברכבי VAG במיוחד. גש אליהם אתה יכול למצוא את החלק במחיר סביר.

בהצלחה.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

קודם כל גם לטובים ביותר זה קורה ובנינו אל תנסה לשכנע את עצמך גרמני תמיד עדיף על יפני גם בנשים :-P

זאת הפעם בראשונה שאני שומע על משהו כזה. אז לא צריך להתחיל להשוויץ ברכבים היפנים. אגב יש לנו בבית גם רכב יפני וגם גרמני ואני תמיד מעדיף לנהוג על הגרמני :twisted:

לפותח השרשור אם לא יסדרו לך את זה, יש לך TG PARTS הם מין פירוקיה שמתמחה ברכבי VAG במיוחד. גש אליהם אתה יכול למצוא את החלק במחיר סביר.

בהצלחה.

כן גם לי לעולם לא קרה מקרה כזה רוב הרכבים שהיו ברשותי היו גרמניים ולעולם לא קרתה תקלה מוזרה כזאת נקווה לסוף טוב

פורסם

בשירוש על הגולף עם ההגה שהתפגר בזמן נסיעה. :lol:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בגלל זה אני אומר שאסור לגרמנים וליפנים להכין לייצר רכב ביחד, השילוב של דוושת גז תקועה עד הסוף, והגה שמתפגר זה בהחלט לא דבר טוב :lol:

:lol::lol: בטח הם לא יכינו ביחד, אבל גם ליפנים/קוריאנים/צרפתים ... זה קורה.

אלף פעם רכבי יונדאי (קוריאני, אני יודע) האיצו באופן מפתיע וללא כל יכולת שליטה על הגז וגרמו לאנשים למות. זה אומר שיונדאי הינה חברה לא טובה. להפך הם לוקחים אחריות ומנסים לתקן!!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לעוד מישהו זה קרה? או שיש לו רעיון כיצד לפעול מול צמפיון?

פורסם

טוב סוף טוב בסופו של דבר התקשרו אלי ואמרו לי שלבסוף זה כן כרוך באחריות .

רק הבעיה שקבעו איתי תור למוסך לעוד 10 ימים =\

• תוכן חדש...