Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אתמול קניתי ווקס לרכב קופסה ירוקה של חברת טרטל הווקס עלה לי שישים שקל רציתי לדעת עם הווקס הזה טוב?

ואיך בכלל שמים ווקס?

וכל כמה זמן?

תודה!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

שאל בפורום אסתטיקה

זה ווקס בסיסי אבל צריך להתחיל ממשהו.

יש כמה שלבים וזה תלוי במצב הרכב.

1 שטיפה הרכב

2 פלסטלינה

3פוליש גס \עדין

4 ווקס \אוטם צבע

זה על קצה המזלג

פורסם

ווקס עתיק יומין במחיר מופקע, לא נוח ליישם, עוד יותר לא נוח להוריד, מלכלך את הפלסטיקה והגומיות, לא משמר את הצבע לאורך זמן , לא שווה את ההשקעה ושיש טובים ממנו בהרבה, ולעיתים בפחות (!).

לגבי איך ליישם ווקס יש מספיק מדריכים ודובר על זה רבות, עדיף שתריץ חיפוש.

אבל אם כבר שאלת וגם ככה משעמם לי, כשהאוטו שטוף וייבש לחלוטין, (עדיף אחרי פלסטלינה, ובהנחה שהצבע במצב טוב אחרי פוליש וכו').

כשהמשטח קר וכשאין שמש ישירה, בעזרת פד יעודי יש למרוח בתנועות סיבוביות על כל פנל שכבה דקה מהחומר, פנלים גדולים כמו גג ומכסה מנוע עדיף לחלק לארבעה משטחי עבודה, דלתות אפשר ב"מכה" אחת או לחלק לשני מקטעים.

אחרי שהווקס מתייבש (כל ווקס ומשך הזמן שלוקח לו) , לנגב שאריות בעזרת מטלית מיקרופייבר נקייה.

להשתדל לא להשאיר את הווקס על הצבע יותר מידי זמן כי אח"כ תצטרך לשפשף את השאריות כמו משוגע, לא כיף.

במקרה שלך הייתי ממליץ להזהר מאוד מלכלוך של הפלסטיקה והגומיות כי דיי בעייתי לנקות את שאריות הווקס מהם לאחר הייבוש שלו.

וכל כמה זמן לעשות? אם הווקס הזה יספיק ליותר משלוש שטיפות תגיד תודה.

"יאללה בירי".

פורסם
ווקס עתיק יומין במחיר מופקע, לא נוח ליישם, עוד יותר לא נוח להוריד, מלכלך את הפלסטיקה והגומיות, לא משמר את הצבע לאורך זמן , לא שווה את ההשקעה ושיש טובים ממנו בהרבה, ולעיתים בפחות (!).

לגבי איך ליישם ווקס יש מספיק מדריכים ודובר על זה רבות, עדיף שתריץ חיפוש.

אבל אם כבר שאלת וגם ככה משעמם לי, כשהאוטו שטוף וייבש לחלוטין, (עדיף אחרי פלסטלינה, ובהנחה שהצבע במצב טוב אחרי פוליש וכו').

כשהמשטח קר וכשאין שמש ישירה, בעזרת פד יעודי יש למרוח בתנועות סיבוביות על כל פנל שכבה דקה מהחומר, פנלים גדולים כמו גג ומכסה מנוע עדיף לחלק לארבעה משטחי עבודה, דלתות אפשר ב"מכה" אחת או לחלק לשני מקטעים.

אחרי שהווקס מתייבש (כל ווקס ומשך הזמן שלוקח לו) , לנגב שאריות בעזרת מטלית מיקרופייבר נקייה.

להשתדל לא להשאיר את הווקס על הצבע יותר מידי זמן כי אח"כ תצטרך לשפשף את השאריות כמו משוגע, לא כיף.

במקרה שלך הייתי ממליץ להזהר מאוד מלכלוך של הפלסטיקה והגומיות כי דיי בעייתי לנקות את שאריות הווקס מהם לאחר הייבוש שלו.

וכל כמה זמן לעשות? אם הווקס הזה יספיק ליותר משלוש שטיפות תגיד תודה.

על איזה ווקס אתה ממליץ במחיר שפוי?

ומה זה פלסטלינה?

פורסם

פלסטלינה - ניראה ומריח כמו מה שהיית משחק איתו בגן.

אבל פה זה מוצר לילדים גדולים, השימוש שלו הוא להוריד מזהמים שנדבקו לצבע של הרכב.

עושים את זה מכמה סיבות: קדם עבודה לפוליש - הפוליש מוריד שכבה מסויימת מהלקה כדי לחשוף שכבה נקייה, אותה שכבה ראשונית יכולה להיות מלאה במזהמים שנכנסו ונדבקו עם השנים, זה יגרום לשריטות חדשות שהיו עוד לפני ביצוע הפוליש.

סיבה שניה (בהנחה והצבע במצב טוב ואין טעם בפוליש) , הבטחת "הידבקות" מירבית של הווקס/אוטם, לצבע הרכב.

הפלסטלינה לרוב מורידה גם שכבות קודמות של ווקס שהיה על הרכב.

ולגבי ווקס מומלץ - הכל שאלה של תקציב, אבל בגדול במחיר שאתה קנית את הטרטל, ניתן למצוא אחלה מוצרים של מגוואיירס בארץ.

"יאללה בירי".

פורסם
פלסטלינה - ניראה ומריח כמו מה שהיית משחק איתו בגן.

אבל פה זה מוצר לילדים גדולים, השימוש שלו הוא להוריד מזהמים שנדבקו לצבע של הרכב.

עושים את זה מכמה סיבות: קדם עבודה לפוליש - הפוליש מוריד שכבה מסויימת מהלקה כדי לחשוף שכבה נקייה, אותה שכבה ראשונית יכולה להיות מלאה במזהמים שנכנסו ונדבקו עם השנים, זה יגרום לשריטות חדשות שהיו עוד לפני ביצוע הפוליש.

סיבה שניה (בהנחה והצבע במצב טוב ואין טעם בפוליש) , הבטחת "הידבקות" מירבית של הווקס/אוטם, לצבע הרכב.

הפלסטלינה לרוב מורידה גם שכבות קודמות של ווקס שהיה על הרכב.

ולגבי ווקס מומלץ - הכל שאלה של תקציב, אבל בגדול במחיר שאתה קנית את הטרטל, ניתן למצוא אחלה מוצרים של מגוואיירס בארץ.

אז אני מבין שמגוואיירס זה חברה טובה נכון?

וכמה בערך עולה הפלסטלינה?

ודרך אגב האוטו לא צריך פוליש הוא נראה במצב מצוין כי הוא גם חדש יחסית

פורסם

יש פלסטלינות שדורשות חומר סיכוך כדי לעבוד איתן, יש כאלה שדורשות מים.

אני תמיד בעד חומר סיכוך

תריץ חיפוש קטן ביו טיוב, תיראה את שיטת העבודה, פשוט למדי

"יאללה בירי".

פורסם
יש פלסטלינות שדורשות חומר סיכוך כדי לעבוד איתן, יש כאלה שדורשות מים.

אני תמיד בעד חומר סיכוך

תריץ חיפוש קטן ביו טיוב, תיראה את שיטת העבודה, פשוט למדי

אני קניתי את מה שהראת לי אז אני צריך חומר סיכוך?

ועוד משהו על איזה דגם של וקס של מגארייס אתה ממליץ(אני ישמח לקישור לאיביי)

ומה עדיף וקס נוזלי או כזה שבקופסא?

פורסם

עדיף חומר סיכוך כן, אבל לפלסטלינה שהבאתי לך את הלינק אליה אפשר גם מים, אפשר עם מעט שמפו של רכב, למרות שיש כאלה שישללו את זה.

http://gymshop.co.il/catalogue/Car_care-Waxes/

תציץ פה, יש כמה מוצרים נחמדים

ולגבי משחה או נוזלי, נטו העדפה אישית.

עריכה קטנה : אני לא רוצה להוציא אותך להוצאות מיותרות, נסה את הפלסטלינה עם מים או מים + שמפו על הרכב ותיראה איך הפלסטלינה מתנהגת, אם היא מחליקה כמו שצריך.

במקרה ולא, הינה לינק לחומר סיכוך איכותי

http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-Chemical-Guys-Luber.html

עוד המלצה קטנה - זה ווקס שאישית נורא אהבתי להשתמש בו בזמנו, התמורה ביחס למחיר מעולה מבחינתי, והוא מעולה ל"מתחילים" , לא שובר את הכיס, נוח ליישום, אחלה אפקט.

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C%D7%99-SONAX-Super-Liquid-Wax

"יאללה בירי".

פורסם
עדיף חומר סיכוך כן, אבל לפלסטלינה שהבאתי לך את הלינק אליה אפשר גם מים, אפשר עם מעט שמפו של רכב, למרות שיש כאלה שישללו את זה.

http://gymshop.co.il/catalogue/Car_care-Waxes/

תציץ פה, יש כמה מוצרים נחמדים

ולגבי משחה או נוזלי, נטו העדפה אישית.

עריכה קטנה : אני לא רוצה להוציא אותך להוצאות מיותרות, נסה את הפלסטלינה עם מים או מים + שמפו על הרכב ותיראה איך הפלסטלינה מתנהגת, אם היא מחליקה כמו שצריך.

במקרה ולא, הינה לינק לחומר סיכוך איכותי

http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-Chemical-Guys-Luber.html

עוד המלצה קטנה - זה ווקס שאישית נורא אהבתי להשתמש בו בזמנו, התמורה ביחס למחיר מעולה מבחינתי, והוא מעולה ל"מתחילים" , לא שובר את הכיס, נוח ליישום, אחלה אפקט.

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C%D7%99-SONAX-Super-Liquid-Wax

איזה אתר מצוין הוא מקבל פאיפל?

פורסם
אוטוסטור?

כן

אחלה אתר אחלה חבר'ה אחלה מוצרים אחלה משלוחים.

עכשיו רק ראיתי שכל משלוח עולה 22 שקל :( זה קצת יקר לי אני מעדיף לחפש ווקס באילת ואולי למצוא משהו יותר טוב בשישים במקום להוציא סתם 20 שקל על משלוח

פורסם

החנות יושבת בחולון, אתה נמצא באילת, קנית ווקס גרוע של טרטל בשישים ש"ח, המלצתי לך על ווקס לא רע בכמעט חצי מחיר, וגם אחרי המשלוח ישאר לך עודף משישים.

בכל מקרה, בהצלחה במציאת ווקס טוב באילת.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...