Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על המערכת הבאה?

http://www.pioneer.eu/eur/products/25/299/35829/SPH-DA100/page.html

http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Car/AppRadio/AppRadio+2+%28SPH-DA100%29

מה שאני מחפש במערכת זה בגדול:

א. אפשרות לנגן בקלות מוזיקה מהאייפון

ב. ניווט במסך של המערכת (במקרה הזה אפשר להשתמש בוויז, וזה יתרון גדול).

ג. דיבורית נוחה משולבת במערכת עם ספר טלפונים

ד. מותג מוכר ולא משהו סיני.

לא ראיתי שמוכרים את הדגם הזה בארץ, אבל בהזמנה מחו"ל זה יעלה בסביבות 400$-500$ (לפני מכס).

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

אני יכול להמליץ לך על כל 2DIN שהוא שיהיה לך נוח עם ממשק בעברית.

ובנוסף לזה להוסיף כבל קומפוזיט מותאם לאייפון ואז כל מה שתראה באייפון תוכל לראות גם במסך (תמונות, אפליקציות, סרטים, WAZE, בקיצור - הכל!) אז אני הייתי ממליץ לך ללכת על מערכת שהממשק שלה תומך בעברית ולא לקנות מחו"ל מערכת שהממשק שלה לא תומך בעברית - עלות של כבל כזה היא עד 300 שקל בחנויות של טלפונים בד"כ אפשר להשיג את זה.

Prime Car - התקנת מערכות מיגון ושמע לרכב.

שירות מקצועי, אמין ואיכותי עד בית הלקוח - ללא תוספת תשלום!

אדיר - 058-77-66-007

http://www.facebook.com/pages/Prime-Car/429316223817267?ref=hl

פורסם

אני לא מחפש רק העברת תצוגה, אלא גם שליטה מהמערכת על הניווט. תקן אותי אם אתה טועה, אבל בדוגמה שהבאת למיטב ידיעתי זה לא קיים.

בנוגע לתמיכה בעברית אני מקבל את המלצתך ויורד מהמערכת הספציפית הזאת.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

לאחר בירור מצאתי עוד שלושה דגמים של pioneer שמתאימים ותומכים בעברית: AVH-P8450BT, AVH-X5550BT, AVH-X2550BT. מסתבר שהם עדיין לא תומכים באייפון 5 (אפשר לפתור עם עדכון תוכנה וכבל שימכר בארץ תוך חודש בערך).

א. מישהו התנסה באחת המערכות הללו?

ב. במידה ואני מזמין מחו"ל האם המערכות עדיין יתמכו בעברית?

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

אחלה דאבל דין, שולט על אפליקציות דרך המכשיר (יש לו מסך קאפסיבי כמו של האייפון, ולזה בדיוק הוא מיועד),כאן , לדעתי רק מחו"ל, חפש אותו באיביי, ותוסיף לעלות 34% מסיים).

לא חושב שיש לו עברית, אבל בהחלט יכול היות, גם לא חושב שזה אמור להיות קריטי.

SCANSPEAK

פורסם

יש 2 בעיות שעוד לא הצלחתי לברר לגביו:

א. לא בטוח שהתדרי רדיו מתאימים לישראל. שום אזכור לא מופיע בפרטי המכשיר, וכל המכשירים באיביי עם משלוח לארץ מגיעים מארה"ב. מכשיר מאירופה עולה משמעותית יותר יקר (וזה עוד לפני הסיפור של המשלוח), אבל יכול להיות שזה עדיין משתלם.

ב. הסיפור של העברית יכול להיות בעייתי במיוחד - אם פתאום הספר טלפונים או הטקסטים בתוכנת הניווט יהיו ג'יבריש. בגלל שזה לא סתם מסך מפוצל.

לכן כרגע אני נוטה לכיוון אחת המערכות הללו: AVH-X5550BT, AVH-X2550BT. מדובר בדגמים תומכים עברית (לפחות כשמשווקים בארץ) אבל יקרים יותר משמעותית. השאלה היא אם אני מזמין את אחת המערכות האלו מחו"ל האם התמיכת עברית קיימת או שזה משהו שייחודי רק לדגמים המיובאים לארץ?

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• תוכן חדש...