Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי לבטים ארוכים, ואפילו התייעצות כאן רכשתי השבוע רכב ישן - טויוטה RUNX 2003

בכל מקרה -

הרכב עבר טסט בהצלחה

לאחר מכן לקחתי אותו לעשות טיפול... והכל היה תקין ויפה

רק מה, אחרי יומיים וחצי של נסיעה נדלקה לי באוטו נורת check engine

התקשרתי למי שמכר לי את האוטו לבדוק אם ידועה לו הבעיה... ואחרי תחקור מעמיק הוא אמר שאני אשים תוסף דלק

ואם תהיה בעיה אצור איתו קשר והוא יתקן לי את הבעיה...

אז לאור העובדה שאני אישה, ולא ממש מבינה - יש קשר בין השניים?

אני מפחדת שהבעיה לא תפתר ואז הוא סתם ינתק לי איזה כבל שיגרום לרכב להראות בסדר...

איפה אפשר לבדוק מה התקלה המדוייקת?

אודה לעזרתכם :)

• ספונסר פורום
פורסם

כדי לדעת מה התקלה יש לגשת למוסך עם ציוד אבחון שיתחבר למחשב הרכב ויבדוק מה התקלה שמסתתרת מאחורי הנורית שדולקת. אם תצייני מהיכן את בארץ אולי נוכל להפנות אותך למוסך שעובד עם הפורום ויוכל לעזור לך במחיר סימלי ובצורה מקצועית יותר.

פורסם
כדי לדעת מה התקלה יש לגשת למוסך עם ציוד אבחון שיתחבר למחשב הרכב ויבדוק מה התקלה שמסתתרת מאחורי הנורית שדולקת. אם תצייני מהיכן את בארץ אולי נוכל להפנות אותך למוסך שעובד עם הפורום ויוכל לעזור לך במחיר סימלי ובצורה מקצועית יותר.

היי,

אני גרה בת"א ועובדת בכפ"ס - ככה שכל מקוום בטווח הזה יכול להתאים...

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

כן, בהחלט.

צרי קשר עם יוסי ממוסך זיסו או עם תומר ממוסך האח הגדול. שניהם בעלי מקצוע טובים שמכירים את הפורום וישמחו לעזור לך. יש להגיע עם הרכב למוסך ולבצע מה שנקרא בשפה המקצועית "דיאגנוסטיקה", כלומר לחבר את הרכב לסורק תקלות ולקרוא את התקלות שמופיעות בזיכרון מחשב הרכב. לאחר מכן, כשתברר הסיבה להדלקות הנורית, עדכני אותנו כאן בפורום וננסה לכוון אותך הלאה.

פורסם
שלום,

אחרי לבטים ארוכים, ואפילו התייעצות כאן רכשתי השבוע רכב ישן - טויוטה RUNX 2003

בכל מקרה -

הרכב עבר טסט בהצלחה

לאחר מכן לקחתי אותו לעשות טיפול... והכל היה תקין ויפה

רק מה, אחרי יומיים וחצי של נסיעה נדלקה לי באוטו נורת check engine

התקשרתי למי שמכר לי את האוטו לבדוק אם ידועה לו הבעיה... ואחרי תחקור מעמיק הוא אמר שאני אשים תוסף דלק

ואם תהיה בעיה אצור איתו קשר והוא יתקן לי את הבעיה...

אז לאור העובדה שאני אישה, ולא ממש מבינה - יש קשר בין השניים?

אני מפחדת שהבעיה לא תפתר ואז הוא סתם ינתק לי איזה כבל שיגרום לרכב להראות בסדר...

איפה אפשר לבדוק מה התקלה המדוייקת?

אודה לעזרתכם :)

תוסף דלק לא יפתור את הבעיה

בדגמים אלה ברוב המיקרים הממיר הקטליטי הוא שגורם לבעיה

יש צורך להתחבר עם סורק תקלות בכדאי לאמת את התקלה ולתקנה

בהצלחה

• תוכן חדש...