Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

lfs סימולטר נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני מקווה שאני פותח את זה בפורום הנכון, אני מעוניין לרכוש את המשחק lfs ואני לא ממש מבין איך ומה לקנות?

https://www.lfs.net/?page=shop

יש שם s1 licence וגם s2 licence, מה ההבדלים בניהם, איזה כדאי לקנות?

איך קונים את המשחק אפשר דרך פייפאל?

אני לפני פירמוט של המחשב, אני מקבל איזה סיריאל או משהו כדי לשחזר את המשחק לאחר הפירמוט?

תודה מראש לעוזרים!:arrow:

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

יש את רשיון S1, שכולל מבחר מוגבל של רכבים ומסלולים, ורשיון S2 הוא לא מוגבל, כל הרכבים וכל המסלולים פתוחים לפניך.

אם יש לך S1 אתה יכול להתחרות ברשת רק בחדרים שמוגבלים לS1, בS2 ללא הגבלה.

אתה יכול לרכוש דרך פייפאל, תרשם לאתר של המשחק, תתחבר, ויהיה לך שם אופציות לתשלום.

אתה לא מקבל סריאל - אתה מקבל שם משתמש וסיסמה, שאותם אתה מכניס במשחק ונפתח לך המשחק בעצם.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
יש את רשיון S1, שכולל מבחר מוגבל של רכבים ומסלולים, ורשיון S2 הוא לא מוגבל, כל הרכבים וכל המסלולים פתוחים לפניך.

אם יש לך S1 אתה יכול להתחרות ברשת רק בחדרים שמוגבלים לS1, בS2 ללא הגבלה.

אתה יכול לרכוש דרך פייפאל, תרשם לאתר של המשחק, תתחבר, ויהיה לך שם אופציות לתשלום.

אתה לא מקבל סריאל - אתה מקבל שם משתמש וסיסמה, שאותם אתה מכניס במשחק ונפתח לך המשחק בעצם.

תודה על התשובה הברורה!

רק עוד שאלה, אני יכול לקנות את ה s1, לראות איך המשחק ואז לשדרג ל s2 בתוספת של המחיר, או שצריך לשלם את המחיר המלא?

ראיתי שיש דמו ב 2$ הוא שווה רק בשביל הנסיון?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

הדמו עולה כסף?!

הורדתי לפני כמה חודשים בחינם, מוזר...

תוריד, תנסה, רק אל תשכח שעם הגה ודוושות זה שונה לגמרי

פורסם
הדמו עולה כסף?!

הורדתי לפני כמה חודשים בחינם, מוזר...

תוריד, תנסה, רק אל תשכח שעם הגה ודוושות זה שונה לגמרי

צודק, טעות שלי הוא בחינם היה רשום s2 וזה היה נראה כמו $2 :oops:

נוריד וננסה :)

ויש לי הגה ודוושות.:-D

• תוכן חדש...