Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הגורל רצה, וביום שאני צריך לגשת לטסט, הרכב לא מניע. אני חייב את עזרתכם כי אני לא רוצה לגמור במוסך מורשה, מוציא חצי משווי הרכב על תיקונים מיותרים.

אז באתי להניע את האוטו בבוקר, וקרה דבר מוזר. אני אציין קודם כל שנורת ה"check engine" הייתה דלוקה. נסיון ראשון להניע, הטורים קפצו ל3000 בלי שאני נוגע בגז. כשנגיעצי בגז, הטורים החלו לרדת, עד ל-0 וכיבוי המנוע. נסיון התנעה שני גם הוא אותו הדבר. נסיון התנעה שלישי, שם עלו הטורים אבל לאיזור ה2000, נגיעה בגז לא הגיבה ולא עשתה כלום במשך כמה שניות, ולאחר מכן הורידה את הטורים עד לאפס. מאז, האוטו לא מניע יותר, הסטרטר מסתובב חזק אבל לא מניע.

למישהו הסימפטומים האלו מוכרים?

האמת שהעזרה שלכם די דחופה לי, ואני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי לקבל כיוון, לפהי שאני מחליט לאיזה מוסך לגרור.

האם יש מוסכים פרטיים עם סורק תקלות באזור חיפה והקריות?

תודה, ויום סבבה לכולם.

פורסם

עריכה: מסתבר שהנורה שדולקת היא נורת ההזרקה - SPI Injection System Failure

האם במקרה כזה הכתובת היחידה שלי היא מוסך מורשה? (מעדיף שלא כמובן)

פורסם

עדכון נוסף - לא יכול לערוך את ההודעה המקורית אז אני מוסיך תגובה:

מסתבר שהיה חסר דלק ונורת הדלק לא דלקה. האוטו מניע בקלות עכשיו אחרי שהוספתי קצת דלק, אבל הטורים עולים ישר ל3000 ומשחקים הלוך חזור בין 2000 ל3000 בלי שאני נוגע בדוושת הגז, כאילו לאוטו יש חיים משלו.

מישהו נתקל בזה אי פעם?

לפי ניחוש פרוע שלי זה משהו שקשור לסתימה במזרקים - האם יש ניקוי ראשוני שאני יכול לבצע בעצמי עד ההגעה למוסך?

האם אני חייב מוסך מורשה בשביל זה?

תודה אנשים

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

יכול להיות שנוכל להפנות אותך למוסך שיעזור, לא מורשה, ואמין.

עריכה:

ראיתי עכשיו שאתה מהקריות, מצטער, לא מכיר משם.

אם הכיוון הוא סתימת מזרקים, לא יכול לקרות שום דבר אם תשים תוסף דלק K44 ותיסע איזו נסיעה הגונה וארוכה.

חוץ מזה תחכה לחברים מהצפון.

עוד דבר שקרה אצלי - במידה והמצערת מכאנית אז תבדוק מצב שנתפס הכבל של המצערת, אצלי הוא היה קצת תפוס פעם וזה גרם לסל"ד לא יציב.

איזה מנוע? שנה?

פורסם

בכיף.

תראה יש לי פה אוטודאטה אבל אני לא מצליח לאתר תקלה כזאת של ס"לד בתקלות המובנות, הוא רוצה קוד תקלה ואני מאמין שאין לך.

תנסה לבדוק כבל גז, תבדוק אפילו אולי השטיח נכנס מתחת לדוושה (היו דברים מעולם), תנסה תוסף דלק ונסיעה ארוכה אולי באמת יש סתימה כולשהיא.

פורסם

אחרי נסיעה של 15 דקות, המצב שב לקדמותו ונעלם כאילו לא היה :shock:

שמתי עכשיו גם k44, פעם ראשונה שאני מנסה את זה, מעניין מה יהיו התוצאות :?

פורסם
אחרי נסיעה של 15 דקות, המצב שב לקדמותו ונעלם כאילו לא היה :shock:

שמתי עכשיו גם k44, פעם ראשונה שאני מנסה את זה, מעניין מה יהיו התוצאות :?

חבל שהוספת את זה בשלב הזה, זה סתם יוסיף רעש לכל הבלאגן ויקשה לאבחן את המקור. התוספים הללו יכולים לגרום לסתימת המזרקים במיוחד במצבים שלא השתמשו בהם קודם ברכב.

• תוכן חדש...