Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. מהן התקנות בהן נדרש לעמוד רכב תחרותי בלבד?

למשל כלוב ובאיזה תקן , רתמות , שהגבלות על שינויי מבנה וכו' .

אם לכל קטגוריה יש דרישות אחרות , אני שואל לגבי ג'ימקאנה + דריפט .

2. איך מובילים אותו באופן עצמאי , האם ניתן להוביל באמצעות רישיון ב' (עגלה + רכב פרטי)?

3. האם חוקי להחנות עגלה כזו בשטח ציבורי (עירייה \ יישוב) ולא רק בשטח פרטי?

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני לא מכיר את התקנות לעומק, אבל לפחות בדריפט וג'ימקאנה הרכבים סטנדרטיים לגמרי,

בלי שום כלובים ורתמות, ואפילו רכבים עם גג פתוח מתקבלים.

לגבי גרירה - רכב פרטי יכול להוביל עד 750 ק"ג משקל כולל (נגרר + מטען). אז אין לך ממש אופציה

לגרירה כזאת. צריך רכב גורר עם משקל עצמי של מעל 2200 ק"ג .

אין בעיה לחנות עגלה נגררת בכל מקום שרכב יכול לחנות (זה רכב לכל דבר עם מספר רישוי נפרד והכל).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני רק עוצר פה כדי לגחך מעט

" מרכב המכונית, נפח מנוע, הספק מנוע, מערכת הנעה, מידות הצמיגים וכיוצ"ב יהיה זהה למרכב המקורי בהתאם לרישיון הרכב וכן ישמרו מבנה המנוע והתמסורת המקורית, בזהה למכונית מייצור סדרתי ובהתאם לרישוי הרכב. "

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

טוב , מודה שקראתי מהר (בכל זאת מאות עמודים) .

זה נראה שבדריפטים יש קטגוריות ובגדול רכב עם רישיון תחרותי בלבד וללא שינויים נמצא תחת D-Pro .

בג'ימקאנה ראיתי שדרוש אישור של כלי תחרותי בהתאם להוראות הבטיחות של הרשות , אבל אין פירוט מהן ההוראות (מלבד הציטוט מההודעה הקודמת על ללא שינויים) .

פורסם

אני מניח שכלוב, באקטים, רתמות, רשתות וכו' - כנראה הכל מאושר FIA.

אולי גם מיכל דלק מירוצים.

לא פשוט .....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לצערי אתה צודק , ישבנו על זה חזק אתמול וזה נראה לא משתלם במקרה שלי , אני עדיין שוקל נדבר על זה יותר לעומק היום (אתה ספונסר רפידות בשבילי) :-D

פורסם

לא הבנתי משהו. אם מעניין אותך רק דריפט וג'ימקאנה - למה אתה לא הולך על רכב רגיל עם רישיון כפול (רגיל ותחרותי) ?

לא צריך שום דבר מיוחד, רכב כביש רגיל לגמרי, רק להוציא לו רישוי תחרותי. זה נחשב ספורט עממי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...