Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי לזוג + 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח לעצה. אני מחפש להיתחדש ברכב שפשוט "יכיל" אותנו...אנחנו זוג + שלושה ילדים קטנים.

ה"רכש החדש" מלפנים לייד הנהג ע"פ התקנות, ואילו אני או אישתי נידחקים מאחור בין שני בוסטרים של הגדולים יותר.

כל נסיעה בקורולה החביבה הפכה לדיאטה מכנית..בקיצור- אנחנו מחפשים רכב משפחתי שיאפשר מרחב מירבי מאחור...

האם הפיתרון נעוץ רק במיניואנים למיניהם (6-7 מקומות ) דוגמת מזדה 5, טויטה ורסו, אופל זפירה? אלו יקרים בכ-30 אלף שח מהתקציב של המשפחתיות 1.6

ניסיתי רומסטר והיה בסדר מבחינת מרחב פנימי אבל אין מה להשוות מבחינת נוחות נסיעה מאחור (מבחינת קפיצות ותחושת טילטול..)

אשמח ללמוד על רכבים משפחתיים רכבים ... תודה!!!

פורסם

ובכל זאת אולי תכתוב באופן ברור מה התקציב והאם אתה מעונין רק במכונית חדשה.

מניסיון - מיניואן בעל תכונות פראקטיות מצויינות למשפחה בהרכב כזה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ובכל זאת אולי תכתוב באופן ברור מה התקציב והאם אתה מעונין רק במכונית חדשה.

מניסיון - מיניואן בעל תכונות פראקטיות מצויינות למשפחה בהרכב כזה.

צודק.

אני מעוניין במכונית חדשה, והתקציב גג גג גג 140 אלף..(תכננתי 125 אבל מוכן לבדוק קצת יקר יותר בעבור המירווח)

תודה

פורסם

תבדוק בקרסו לגבי סניק 5 מושבים יד ראשונה 0 ק"מ, הציעו לי לפני חודש ומשהו באיזור 130 א' ש"ח.

אני מאמין שהמחיר הריאלי הוא באיזור 120 וקצת.

נוח, מרווח ובטוח.

קצת חלש ובזבני.

רכב לטווח ארוך (אני מאמין שקשה למכירה).

פורסם

בתקציב שהגדרת לקניית מכונית חדשה נכללות המכוניות ה"משפחתתיות", כדוגמת רנו פלואנס.

הרכבים בעלי מרווח אחורי גדול יותר הינן בקטגוריית "מנהלים"- שם המחיר מתחיל בכ-160K.

לכן, בתקציב שהגדרת אכן הרנו פלואנס עומדת בדרישת התקציב.

בנוגע למשומשות הסיפור אחר לגמרי. בתקציב שהגדרת המבחר גדול הרבה יותר.

פורסם

אני הייתי בודק גם הונדה FRV משומשת.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...